Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשתי החליטה שהיא עולה היום עם הרכב על אדנית ברחוב הולנדי

הנזק הישיר רעש של אופנוע כבד

הרעש נשמע שמגיע מחיבור של הסעפת לצינור האגזוז יש גם סימנים לפגיעה בנקודת החיבור.

מה לדעתכם יכול להית הנזק? תזוזה של החבור וכתוצאה בריחת גזים?

אם אני מעלה על הרכב על בוקים, יש סיכוי לסדר לבד או שיש צורך באגזוזן?

תודה,

פורסם

אני זוכר שעשיתי תאונה מאחורה היה לי אותו הדבר שמעתי את האגזוז כאילו הוא בתוך הרכב, לא יודע מה עשו הזיזו את האגזוז קצת וזה הסתדר בסוף...

PEUGEOT 206XS

פורסם (נערך)

צילמתי מתחת לרכב. ניתן לראות את המכה אני מעריך שמשם יש דליפה.

אם אני לא טועה זה החיבור של הממיר הקטליטי לצינור הפלטה?.

לדעתכם ניתן לתקן ? לפי סרטון שראיתי האוזניים נועדו לחבר את שני החלקים כאשר צינור אחד נכנס לתוך הצינור השני.

יש הערכה לעלויות? במלצות למוסך/אגזוזן באזור אור יהודה/המרכז

כמו כן האם ניתן לחיות בשקט עם ההזעה על הקרטר ( יחסית יבש) ועם ההזעה/נזילה קטנה בגיר שם ניתן להרגיש בנגיעה עם השמן?

תודה לכולכם

IMG_20170222_192738.jpg

IMG_20170222_192743.jpg

IMG_20170222_192801.jpg

IMG_20170222_192823.jpg

IMG_20170222_192845.jpg

IMG_20170222_192854.jpg

עריכה אחרונה על ידי corola98
פורסם

לגבי עיקום האוזן- לדעתי צריך לפרק את שני הברגים ו״ליישר״ חזרה את האוזן שהתעקמה לצורה המקורית, מקווה שזה יפתור את הבעיה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...