Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

א. יש לי רכב מסוג שברולט אבאו 2005, 5 דלתות, אוטומט.

ישנה תקלה של נורית כרית אוויר שדולקת תמיד,

מביקור במוסך עולה שהבעיה היא במחשב ששולט על כרית האוויר,

לטענת המוסכניק החלק המקורי הוא יקר והוא המליץ לי לחפש חלק חליפי במחיר זול משמעותית (לו עצמו אין את המחשב הנ"ל)

אשמח לקבל המלצות על מוסך באזור השרון (רצוי בנתניה) ששם אוכל להשיג את החלק החליפי בזול.

ב. שאלה קטנה נוספת -

אני משתדל לנהוג ברכב כמה שפחות כדי לחסוך בעלויות ובגלל זה קרה לי לא אחת שנתקעתי עם מצבר חלש ובלי יכולת להניע,

קניתי מוצר מדהים, בוסטר התנעה לרכב שעשה את העבודה פעמיים אבל היום שוב נתקעתי ואני לא מצליח להניע איתו... יש לציין שיש חשמל ברכב ויש מעין "קליק" של התנעה כשמנסים להתניע...

למישהו יש מושג למה זה לא עובד הפעם?

תודה רבה והמשך ערב נפלא

פורסם
ערב טוב לכולם,

א. יש לי רכב מסוג שברולט אבאו 2005, 5 דלתות, אוטומט.

ישנה תקלה של נורית כרית אוויר שדולקת תמיד,

מביקור במוסך עולה שהבעיה היא במחשב ששולט על כרית האוויר,

לטענת המוסכניק החלק המקורי הוא יקר והוא המליץ לי לחפש חלק חליפי במחיר זול משמעותית (לו עצמו אין את המחשב הנ"ל)

אשמח לקבל המלצות על מוסך באזור השרון (רצוי בנתניה) ששם אוכל להשיג את החלק החליפי בזול.

ב. שאלה קטנה נוספת -

אני משתדל לנהוג ברכב כמה שפחות כדי לחסוך בעלויות ובגלל זה קרה לי לא אחת שנתקעתי עם מצבר חלש ובלי יכולת להניע,

קניתי מוצר מדהים, בוסטר התנעה לרכב שעשה את העבודה פעמיים אבל היום שוב נתקעתי ואני לא מצליח להניע איתו... יש לציין שיש חשמל ברכב ויש מעין "קליק" של התנעה כשמנסים להתניע...

למישהו יש מושג למה זה לא עובד הפעם?

תודה רבה והמשך ערב נפלא

ב. זה בוסטר שמתחבר לחשמל או בעצמו סוללה מהקטנות האלה בגודל קופסת סיגריות?

אם השני, גם הוא זקוק לטעינה מדי פעם ורצוי אחרי כל שימוש (אפילו שאומרים שמסוגל להניע 20 פעם לפני טעינה). ניתן לטעון אותו בבית או מה-12V באוטו והאיכות שלהם מאוד משתנה. הantigravity שלי אמור להיות מוצר איכותי אבל בפועל עוזר להניע מצבר חלש כמו שלך, לא התמודד טוב עם מצבר ריק.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה על התגובה,

מסתבר שהבוסטר כן עשה את העבודה (מצבר ריק), פשוט הייתי צריך לסובב את המפתח ליותר משניה, כנראה שבהנעה הראשונית הוא צריך יותר סטרטר.

ב. זה בוסטר שמתחבר לחשמל או בעצמו סוללה מהקטנות האלה בגודל קופסת סיגריות?

אם השני, גם הוא זקוק לטעינה מדי פעם ורצוי אחרי כל שימוש (אפילו שאומרים שמסוגל להניע 20 פעם לפני טעינה). ניתן לטעון אותו בבית או מה-12V באוטו והאיכות שלהם מאוד משתנה. הantigravity שלי אמור להיות מוצר איכותי אבל בפועל עוזר להניע מצבר חלש כמו שלך, לא התמודד טוב עם מצבר ריק.

• תוכן חדש...