Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורטיבי 60K-80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הקדמה:

עד היום נהגתי בטיוטה קורולה(2007 ו-2011), מזאדה דמיו 2002 וסובארו B3 2011 ככה שאין לי יותר מדי ניסיון ברכבים אחרים.

כללי:

מחפש רכב ספורטיבי שנראה חיצונית טוב ומאובזר היטב. רוב הנסיעות הם קצרות בתוך העיר, נסיעה לעבודה וחזרה.

רצוי שיהיה חסכוני אך גם לא חלש מאוד כמו רוב מכוניות המיני. מחפש קילומטראז נמוך ושנתון גבוה ורכב להרבה שנים.

דרישות (לפי סדר חשיבות יורד) :

* אמינות (חשוב מאוד)

* חסכון (חשוב)

* חווית נהיגה. (חשוב אבל פחות)

* עיצוב

מחיפוש מצאתי שהמאזדה 2 היא הרכב שעונה על רוב הדרישות שלי ואפשר למצוא מודל גבוה וקילומטראז' נמוך, מה דעתכם על הרכב הזה בגירסאת הספורט?

פורסם
מאזדה 2 אולי חסכונית, מאובזרת, נאה זה כבר לפי הטעם אבל ספורטיבית....לא נראה לי

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

טוב אולי הגזמתי עם הספורטיבית, אבל מה דעתך על הרכב?

יש המלצות אחרות?

פורסם

רכב טוב, אמין מאוד, לא הכי מרווח או חסכוני אבל זריז ומהנה לנהיגה. שים לב שאתה בוחר בגרסת הדינמיק המאובזרת בעיקר בגלל 6 כריות אוויר מול 2 באקטיב הנפוצה בציי הרכב.

מה זה רכב חסכוני מבחינתך? והאם רכב עם גיר ידני אופציה מבחינתך?

פורסם
רכב טוב, אמין מאוד, לא הכי מרווח או חסכוני אבל זריז ומהנה לנהיגה. שים לב שאתה בוחר בגרסת הדינמיק המאובזרת בעיקר בגלל 6 כריות אוויר מול 2 באקטיב הנפוצה בציי הרכב.

מה זה רכב חסכוני מבחינתך? והאם רכב עם גיר ידני אופציה מבחינתך?

חסכוני - ההבדל הקטן בין משפחתית לסופר מיני. אם הצריכה של המזאדה 2 דומה למשפחתית אז מדוע לא ללכת על משפחתית?

ידני - אופציה אבל עדיפות לאוטמט, בעיקר בגלל החברה.

פורסם

תלוי על איזה מאזדה 2 מדובר,

הדגם הוחלף לפני כשנה וחצי-שנתיים בדגם חדש לחלוטין - הגירסא שלפני מתיחת פנים היא רכב מיושן מאוד וכחלק מזה מצוייד בתיבת 4 הילוכים מיושנת שלא מצטיינת בצריכת דלק או ביצועים.

אולי בקצה התקציב שלך תוכל להכניס את המאזדה 2 המחודשת שהיא כבר מומלצת הרבה יותר(באתרי ה0 קילומטר מתומחרת ב90 אלף שקל),

אם ידני אופציה הייתי בודק את הרנו קליאו החדשה - נכנסת בתקציב ובמצבע של 70 אלף שקל עכשיו, מנוע טורבו קטן ומכונית דיי מהנה ביחס לעלות.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...