Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש בבעלותי פולו שנת 2007 אוטומט.

אתמול הגיע בחור שרצה לקנות את הרכב ולקחנו אותו לבדיקה במכון הדרום צומת סגולה.

בבדיקה התגלה שיש "בעיה בהעברת הילוכים". בוחן הרכב אמר לבחור שהוא חייב לתקן את התקלה, ושהאוטו לא מעביר טוב בין הילוך שני לשלישי. מישהו מכיר את התקלה ויש לו הערכת מחיר לתיקונה? לציין שאני מרגיש נסיעה חלקה ולא האמנתי שהולכת להיות תקלה רצינית בבדיקה. אני מטפל כל 10000 קבוע במוסך מורשה, טיפול אחרון לפני חודש ולא אמרו לי שום דבר,להפך נאמר לי שהרכב נוסע טוב. גם הקילומטר לא מאוד גבוה 104,000.

תודה רבה לעונים ושבת שלום

פורסם

לפעמים מכוני הרישוי סתם מנפחים תקלות שהם בלאי טבעי.

תציע לבחור לקחת את הרכב לבדיקה על חשבונך במכון גירים ו/או מוסך אשר מכיר ומתמחה בדגמי פולקסווגן (לדוגמא מוסך רון) עם טופס הבדיקה כדי שיתנו חוות דעת שנייה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...