Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהנדס רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

חדשה בפורום וגם לא מבינה כלום ברכב,מכונאות.

אני מחפשת מהנדס רכב שיבדוק את הרכב שלי ויגיד לי בדיוק מה להחליף/לטפל/לתקן.

נסיון העבר שלי רע מאוד בכל מה שנוגע להכנסת רכב לטיפול, גם מהצד הכלכלי, כלומר שעבדו עליי בגדול, וגם מהצד הטיפולי, שהכנסת רכב לטיפול במוסך מורשה היתה הנקודה שבה הרכב התחיל להתדרדר במהירות. ומדובר היה ברכב חדש.

אז כל זה היה בעבר, ולאור הנסיון הרע שהיה לי אני מחפשת מהנדס רכב, שנמצא בשרון/מרכז, לקחת אליו את הרכב לבדיקה לפני שמכניסה לטיפול שנתי. לא סומכת על בעלי מוסכים, והייתי כבר בכמה מוסכים מורשים עם הרכב הקודם. רק לקחו כסף, הבטיחו לי שיפור, ובפועל - כלום.

יש לי סקודה פאביה שנת 2008 (נקראת גם סקודה פאביה חדשה/אלגנס) וצריכה להכניס לטיפול. אשמח כאמור לדעתשמות מהנדסים רלוונטיים לי.

תודה רבה לכל העוזרים.

עריכה אחרונה על ידי skoda1
פורסם

אולי לא מהנדסי רכב,אבל בהחלט יכולים לעזור:

https://sites.google.com/site/knufiattipulim/

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תעשי סיבוב בין המוסכים שהמליצו לך, תשמעי אותם, על תחתמי על כלום פשוט תקבלי תחושה כללית אין מה לפחד, בין הגרועים יש גם כמה מצויינים ששווה לבדוק.

פורסם

מחזק את פריג'י ויוליאן.

חברי כנופית הטיפולים שהשוטפים יקדישו לך ורכבך הרבה יותר זמן והשקעה מאשר כל מוסך ובעל מקצוע.

שווה לך לעבור דרכם ואני בטוח שהם ידעו להפנות אותך (במידה ויש צורך) למקום אחר.

פורסם

היא חדשה פה.

צריך להסביר לה שחברי "הכנופיה של הטיפולים השוטפים" הם קבוצת חברים בפורום שעושים טיפולים בחינם (רק עלות החלקים)

ועוזרים לכל חבר פורום שמבקש.

וזה אומר שעושים את העבודה ברצון, בלי פשרות ובלי קיצורי דרך.

פורסם

רון, ממוסך רון. גשי אליו. אישיות מקצועית ישרה ידועה ומוכרת בפורום זה לאורך שנים רבות. נקודה.

http://rongarage.co.il/

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...