Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהם ההבדלים בין קורולה 2013 דגם קודם לבין קורולה 2014 צורה חדשה ?

העם עדיפות מבין ה 2 חד משמעית לצורה החדשה (2014 וצפונה).

אודה על כל תגובה עניינית.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אותו מנוע רק קצת חזק יותר , תיבת הילוכים יעילה יותר ולא סובלת מאופי של גיר רציף , איכות חומרים משופרת ביחס לקודמת, יותר אבזור , מושבים קצרים יותר ופחות נוחים.

פורסם

הצורה החדשה התחילה מ2013.

בגדול - יותר חזקה, יותר מאובזרת בגירסת sun הבסיסית (מאמין שכך גם בgli), יותר חסכונית בדלק, ניראית יותר טוב, מרווחת יותר.

לשלילה - איכות הפלסטיקים בתא הנוסעים לא משהו (פלסטיקים מקרקשים, לא יודע אם היה את זה בדגם הקודם).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אחרי שנהגתי עוד קצת (אני משווה 2017 ל2011) אני יכול להגיד שההתנהגות נהייתה פחות טובה והחדשה רוכנת יותר וההגה טיפה כבד יותר, כמו כן הזרועות של התא מטען גדלו והזכירו לי את הפלואנס שהן פולשות לתא המטען ומפריעות .

האופי של הגיר הרציף מורגש אבל עדיין סביר לחלוטין והרבה יותר עדיף על הגיר באאוטלנדר או בג'אז למשל.

• תוכן חדש...