Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש כאן לא מעט תגובות שיכולות להתמודד ושוות גמר בתחרות התגובה המוגזמת.

כנסו לפרופורציות, כולה מכסה מנוע.

מודאגים מאיכות הצבע?

זה הזמן להזכר שדהיית וקילופי צבע זה פיצ'ר בצרפתיות.

;)

אתה מזכיר לי את האנשים המסויימים הללו שאומרים:

"כולה אוטו" "חתיכת פח" "אוטו צריך לשרת אותך ולא ההיפך"{כמובן שהרכבים של החבריה הללו הם נראים פח זבל, אבל לא משנה} .

אל תשכח שכאן בפורום 99% מהחברים די "פנאטיים" לגבי הרכבים שלהם, וכל פיפס הכי קטן מעיר אותם, גם אותי, אז בבקשה...

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש כאן לא מעט תגובות שיכולות להתמודד ושוות גמר בתחרות התגובה המוגזמת.

כנסו לפרופורציות, כולה מכסה מנוע.

מודאגים מאיכות הצבע?

זה הזמן להזכר שדהיית וקילופי צבע זה פיצ'ר בצרפתיות.

;)

נעשה את זה ככה, במרצדס היית מסכים לצביעה חאפרית?

את הקאלפרים שצבעת היית הולך לסיני עם כינור שיצבע לך את הקאלפרים בצבע גואש?

נכון שלא?

יש לאנשים סטנדרטים, לי זה לא משנה אם מדובר בקקטוס או בc63.

אצלי לא מתקבל עבודה חאפרית, במיוחד שזה לא נגרם באשמתי וגם לא מוצע לי שום פיצוי כירידת ערך ויש אחת כזו.

אני לא מכיר את כל המוסכים של לובינסקי ואני לא יכול לתת חו"ד על כולם, אני בטוח שיש שם קיצורי דרך והצבע לא יהיה כמי במפעל נקודה סוף פסוק.

גם אם לא ירידת ערך על הנייר יש ירידת ערך מסחרית, אני אלך לבדיקה ורכב שנצבע לו מכסה מנוע לעומת רכב שלא,יש הבדל.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

גם אם עקרונית אתה צודק, מעשית לא מאחר וכל צי הרכבים המשומשים העתידי יהיה עם "מכסה מפורק וצבוע".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בעוונותי בצעתי מספר לא קטן לא תיקוני פחחות ברשת המוסכים של הלובינסקי והרמה של העבודה הייתה טובה מאוד.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
אתה מזכיר לי את האנשים המסויימים הללו שאומרים:

"כולה אוטו" "חתיכת פח" "אוטו צריך לשרת אותך ולא ההיפך"{כמובן שהרכבים של החבריה הללו הם נראים פח זבל, אבל לא משנה} .

אל תשכח שכאן בפורום 99% מהחברים די "פנאטיים" לגבי הרכבים שלהם, וכל פיפס הכי קטן מעיר אותם, גם אותי, אז בבקשה...

מודה שמאחר ואני רק אורח שמבקר בפורום לעיתים רחוקות לא הייתי מודע עד הסוף לאופיו והרכב החברים בו.

עבורי רכב הוא באמת כלי פרקטי לשינוע מנקודה אחת לאחרת בצורה הקצרה, הבטוחה והיעילה ביותר.

רכב לא אמור ליצור תחושת הנאה כי הנאה בנהיגה זה דבר מסוכן, לכן אני גם נגד מירוצים וחושב שהם פויה וטוב שאור ירוק נלחמים בכל המשוגעים שטסים במהירות 130 קמ"ש.

ועכשיו בנימה פחות משועשעת וטיפל'ה יותר רצינית, אני אשכרה מזכיר לך את סטאירוטיפ האנשים שציינת?

נשבע לך שאני שוקל לבטל למשך דקה את צו ההרחקה שיש לאישתי מהפורום רק כדי שהיא תקרא את מה שכתבת, היא תתגלגל מצחוק חבר.

אני כל כך לא פדנט שבמקום לשלם 500 שקלים על צביעת קאליפרים העדפתי לשלם מעל 2000 שקלים, רק כדי שזה יצא מושלם.

קאליפרים, כן?....

אגב, רק כדי להבהיר, אלה שאומרים לך "זה כולה חתיכת פח" ו"רכב אמור לשרת אותך ולא אתה אותו"- הם צודקים לחלוטין.

זה פשוט אנחנו שיש לנו שריטה מוטורית.

אה כן, כתבתי "אנחנו" כי אני מרגיש בנוח לשייך את עצמי לאותה קבוצת שרוטים, יש לי כמה קבלות שיעידו על כך, למשל העובדה שבעוד חברי נוסעים בממוצע 5000 ק"מ בשנה אני עושה 12k, 5000 למטרת שינוע מנקודה לנקודה ועוד 7000 שכל מטרתם להזרים לי את האנדרנלין.

נעשה את זה ככה, במרצדס היית מסכים לצביעה חאפרית?

את הקאלפרים שצבעת היית הולך לסיני עם כינור שיצבע לך את הקאלפרים בצבע גואש?

נכון שלא?

יש לאנשים סטנדרטים, לי זה לא משנה אם מדובר בקקטוס או בc63.

אצלי לא מתקבל עבודה חאפרית, במיוחד שזה לא נגרם באשמתי וגם לא מוצע לי שום פיצוי כירידת ערך ויש אחת כזו.

אני לא מכיר את כל המוסכים של לובינסקי ואני לא יכול לתת חו"ד על כולם, אני בטוח שיש שם קיצורי דרך והצבע לא יהיה כמי במפעל נקודה סוף פסוק.

גם אם לא ירידת ערך על הנייר יש ירידת ערך מסחרית, אני אלך לבדיקה ורכב שנצבע לו מכסה מנוע לעומת רכב שלא,יש הבדל.

אין שום קשר לסוג הרכב שלי שאגב אפשר עקב היותו בן 14 הוא שווה בערך חצי מעלות קקטוס חדשה.

הנקודה היא אחרת לגמרי, בעצם הנקודות הן אחרות לגמרי:

1. למה מראש אתה יוצא מנקודת הנחה שהצביעה תיהיה חאפרית?

עם כל הנטייה לרדת על איכות עבודות הצביעה בישראל אני חייב לומר לך שיצא לי לא פעם לצבוע ולתקן נזקי תאונה בישראל והצביעה היתה סבירה בהחלט, אמנם לא מושלמת ברמת מפעל אבל נראתה טוב בהחלט לעין הפדנטית שלי ולעין של ההדיוט הממוצע היא היתה נראית מושלמת.

אגב, הצבע לא התקלף, לא כעבור שנתיים ולא כעבור 5 שנים כשהרכב נמכר.

הצביעה לא יצאה טובה בגמר הטיפול בקקטוס?

אז "תריב" איתם כדי שיתקנו את הליקויים.

2. למה אתה בטוח שתיהיה ירידת ערך? לא מדובר במכת שלדה, לא מדובר בתיקון של חלק מרותך לרכב, בכלל לא מדובר בתאונה.

סה"כ מדובר בתיקון פגם ייצור של חלק שמחובר בברגים, חלק שאתה מחוייב בחוק לתקן. ביום פלוני אלמוני יתעתד לרכוש קקטוס מהשנתון שלך (כיוון שזה מה שתקציבו מאפשר) הוא יגלה מהר מאוד שכל הרכבים מהדגם והשנתון עברו את אותו תיקון.

על מה ולמה ירידת ערך?

לגבי אצל מי אני צובע, כן, כשאני מחליט לבצע תיקון צבע אני מחפש צבעי טוב.

כשמדובר באיזור "רגיש", למשל הקאליפרים שלי שמגיעים לטמפ' מאוד גבוהה וחשופים להמון לכלוך ומשקעים, אז אני לא מסתפק בצבעי טוב אלא משלם יותר (הרבה יותר) והולך למי שעל פי רוב הינו מספר אחד בתחומו.

במקרה אני מכניס את הרכב בתחילת ינואר לתיקון פחחות+צביעה, בגלל שמדובר באיזור רגיש, הפעם הגג, שוב בחרתי להשתמש באותה סדנא שאומנם גובה תעריפים פסיכים אבל איכות העבודה שלהם תואמת את רמת התמחור.

אבל בשורה התחתונה, אין קשר בין זה לבין עניין התיקון שאליו נדרשים בעלי הקקטוסים על פי חוק.

צאו מה"מרה שחורה" וכבו מבערים, סביר להניח שהצביעה תיהיה סבירה בהחלט, תפסיקו להלחץ מספקולציות מיותרות.

אבא שלי גם תמיד דאג לשמור על הרכבים שלו, שחלילה לא תיהיה תאונה שתגרור ירידת ערך כי אז יהיה קשה מאוד למכור את הרכב, גם העדיף לנסוע לאילת באוטובוס כי זה אמנם פחות נוח מאשר ברכב הפרטי אבל ככה לא יהיה לו קושי למכור בגללל קילומטרז' גבוה יותר.

את השיעור שלו הוא קיבל שבו ביצע העברת בעלות על הרכב המחיר מחירון מלא.

הרכב "נמכר" לחברת הביטוח לאחר שיומיים קודם הרכב סיים את דרכו על הגג.

בקיצור, תפסיקו להיות מוטרדים מדי מדברים ש"אולי" יקרו בעתיד, אין לדעת מה יוליד יום.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא מבין מה הלחץ.

מי שחושש לירידת ערך שיתכבד וישלם לשמאי כמה מאות שקלים בודדים שיוציא דוח על ירידת ערך וידרוש את זה מהיבואן. אישית במקרה של מכסה מנוע ושלכל השנתון הוחלף לא הייתי בכלל טורח אפילו לחשוב על זה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

קורה כאן משהו מצחיק, בעלים של קקטוס לא מתרגשים מהסיפור, לא מתלהמים, לא מטפסים על עצים של ירידת ערך פיצויים ונזקים. זה כמובן לא משמח, אבל גם לא מעציב.

מי שזה מטריף אותו, מטריד אותו, משחית את מנוחתו - אין לו קקטוס, וזה לא נוגע אליו.

די מצחיק.

ו...כן. מה ששני האדונים החכמים אמרו כאן בדיוק לפני.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...