Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קטנה וזריזה עד 35K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, חדש בפורום, אשמח לייעוץ

אני מחפש רכב קטן וחסכוני שיענה על כמה דרישות:

אמין, זריז יחסית בתוך העיר (ברגע שיוצאים לכביש מהיר פחות אכפת לי כמה הוא מהיר כי אני במילא לא עובר את ה 110+-), שתהיה אחיזה טובה (ברור לי שזה פאקטור גם של צמיגים, אין לי בעיה לשים צמיגים טוב בשביל לקבל את זה) וחסכוני בדלק. הרכב צריך להיות אוטומטי וקטן, אין לי בעיה עם 3 דל'.

בגדול מחפש רכב שיקח אותי מפה לשם, ואם אפשר להוציא טיפה הנאה מהעניין - מה טוב.

חשוב לי להבהיר שאני לא מחפש רכב שפשוט מהיר בקו ישר, אלא יותר אוחז כמו שצריך, וזריז בהילוכים נמוכים, נניח עד 60 קמש, מעבר לזה לא ממש אכפת לי.

סוזוקי סוויפט תפסה לי את העין, נראת סבבה לדעתי, שמעתי שהיא די אמינה - הבעיה שהרכב שומר על ערכו בצורה קיצונית, בתקציב שלי נכנסים רכבים בני 10+-

נ.ב.

אין לי בעיה למתוח קצת את התקציב במידה וזה ממש שווה את זה

אם זה פקטור - כנראה שלא יהיה ביטוח מקיף לרכב, לכן רכבים עם עלות ביטוח גבוהה לא מרתיעים.

פורסם

הדרישות שלך בתקציב שלך סותרות אחת את השנייה. רכב אוטומטי לא יכול להיות חסכוני בדלק בטח שלא בתוך העיר ובטח ובטח שאל תצפה ממנו להיות מהיר.

פורסם

כמו שאיתמר אמר הסוויפט לא חיסכונית במיוחד,אבל כן זריזה,הייתי בודק גם מזדה 2 עם עדיפות לרמת גימור דינמיק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ראשית תודה על התגובות

דייהטסו סיריון אכן נשקלת בכובד ראש - האם אפשר לשים לה צמיגים טובים ולהוציא ממנה משהו קצת מעבר?

במחשבה שנייה אפשר ידני במידה וזה יתן הרבה יותר רכב לשקל ויוסיף לחסכון.

אם אפשר להוריד את התקציב עוד יותר - מה טוב.

אני מחפש נטו רכב שיקח אותי מ A ל B במינימום התעסקות (לשנה הקרובה, ואז אשדרג למשהו כיפי יותר).

לאחר שזה נאמר, אם אפשר להוציא קצת משהו נוסף בזמן שהרכב לוקח אותי מ A ל B מה טוב.

פורסם

צמיגים טובים זה תמיד טוב לבטיחות,אבל לביצועים? זה סיריון זה לא רכב ספורטיבי או רכב שאתה לוקח לסוף שבוע בשביל להנות.

אם אתה מחפש ידני,יש את פונטו איוו,חיסכונית,נוחה,ניראית טוב ומגיעה ברמות איבזור די טובות.

אני למשל קניתי לפני 3 חודשים ב30 אלף רנו קליאו 2012 עם 35 אלף,דווקא קליאו אפשר למצוא עם ק"מ די טובים,עשיתי עליו סיקור מוזמן לראות:

סוזוקי ספלאש גם חיסכונית ויותר זריזה,אם כי תא מטען קטן.

יש גם את פיאסטה עם איכות חומרים טובה,7 כריות אוויר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סיריון ממש לא עונה על 'רכב שאפשר להנות ממנו' - אבל אמרתי שהדרישה הראשונה היא קודם כל חסכון בכסף - מכל מה שמשתמע מכך.

הפונטו איוו אכן אכן נראת סבבה לגמרי, ואני די אוהב פיאט - האם היא מספיק זריזה? אותה שאלה לגבי קליאו III שנמכרות בגרושים ביד2

פורסם

אלו לא רכבים זריזים אבל חיסכוניים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

פיאט הייתי מעדיף עם גיר ידני גם בגלל האמינות וגם בגלל אופן פעולה של הרובוט.

זה לא גיר חלק כמו פלנטרי אבל תנסה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

יש לי ניסיון עם הגירים הרובוטיים שלהם, לפחות זה שיש בבראבו ונהגתי גם על פאנדה ישנה מתישהו.

הבראבו סבבה לגמרי ולא היתה לי איתה שום בעיה, בגלל זה שאלתי אם זה אותו גיר.

פורסם

יש לך את הc2 vts שמפורסמת פה בפורום. לא בדיוק מה שאתה מחפש, אבל הרבה יותר כיף מסיריון. וכן, ידנית. נראית שמורה מאוד. מצד שני, הרבה מתחת לתקציב שלך, אז ישאר לך לתחזוקה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...