Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה שבכל הרכבים עם DRL שנשאר לפעול גם כשהאורות דולקים, ה DRL מתעמעם כשמדליקים אור חניה. אז מן הסתם זה לא עוזר.

פורסם

אני עם קיה ריו והפנסי הערפל הם האורות יום (DRL) אבל אני מדליק בחורף קבוע אורות כל הזמן

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם
יש שירשור גדול שפתחתי בנושא זה בדיוק בפורום ייעוץ משפטי כאן. פתחתי את השירשור לפני כמה שנים, כשכל נשוא ה DRL היה עוד חדש.

אז, החוק לא התייחס בכלל לקיום DRL.

תדליק אור נמוך (שמדליק גם תאורה אחורית) וזהו.

בהמשך החוק שונה. היום הוא אומר:

תדליק אור נמוך או DRL ותאורה אחורית. מכיוון ש DRL לבד לא מדליק תאורה אחורית, עדיין צריך להדליק אור נמוך.

מה שכן, אם ברכב מסויים הפעלת אורות חניה (קליק ראשון במתג האורות) לא מכבה את ה DRL, אז ברכב כזה אפשר להדליק אורות חניה. זה חוסך קצת חשמל ומפחית את בלאי הנורות.

אצלי ברכב, כאשר אני מדליק את אורות ה-DRL, אז גם מאחורה דולקים האורות. האם בשבילי זה נחשב כהדלקת אורות לפי חוק?

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

• תוכן חדש...