Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ציוד רכיבה

Gurdenfear
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקשר לציוד רכיבה

אני רק לומד נהיגה אז ככה שיש לי זמן להתלבט ומספיק זמן להחליט אבל רציתי לשאול אתכם

מצאתי חנות בתל אביב אופנוסנטר שמוכרת את כול הציוד הנדרש

עכשיו לגבי קסדה יש פה לדוגמא בקישור הזה

http://www.ofnocenter.co.il/%D7%A7%D7%A1%D7%93%D7%AA-origine-%D7%93%D7%92%D7%9D-golia-%D7%A6%D7%91%D7%A2-skull

קסדה של RED TRAVEL עם דיבורית ב 630 שקל

יכול להיות שזה משהוא סביר להתחיל איתו ולא ללכת על מותג כמו SHOEI וכול היקרות למיניהם?

ולגבי גקאט יש באותו אתר גקאטים רב עונתיים עם בטנות שאפשר להוריד בקיץ וללבוש בחורף באיזור המחירים 600-800 שקל.

השאלה אם אלה הם המעילים שהכי שימושיים או שכדאי לקנות 2 שונים אחד לקיץ אחד לחורף מה עדיף??

אם מישהוא הזמין ממקום מסויים את הציוד שלו או יודע מאיפה הכי כדאי ( לדוגמא אייבי אפילו ) אני אשמח לדעת

פורסם

לדעתי קסדה זה הדבר היחיד ששווה לך לקנות בארץ, ותלך על אחת איכותית.

עדיף לך מעיל קיץ בנפרד ומעיל חורף בנפרד.

מעיל/כפפות ושאר המיגונים ממליץ לך למדוד בארץ משהו שאהבת ולהזמין מMotoin

חשוב להתאים את הציוד לסגנון הרכיבה, ואם יש לך אפשרות כאשר אתה מודד, תשב על אופנוע עם תנוחת רכיבה דומה למה שאתה הולך לרכוש כדי שתראה אם זה נוח לך על האופנוע.

תן חיוך, עוד יבוא היום שגם על זה יטילו מס :)

פורסם

הגיוני מאוד. אני קצת סולד מאלפין סטאר, יש להם כפפות קיץ שמתפוררות אחרי שימוש קצר, גם חבר שרוכב איתי קנה חליפת עור מאוד יקרה שלהם והכיתוב החל להתקלף אחרי פחות מחודש וכמה רכיבות בודדות בסופש.

אני רכשתי מהאתר את המעיל הבא: http://www.motoin.de/Clothing/Jackets/Textilejackets/Dainese-AIR-FRAME-TEX::17403.html

עלה לי אחרי מעמ ומשלוח 800 שקל +- לאחר תקופה רכשתי מגן גב שעלה אחרי מעמ ומשלוח עוד כ300 שקל.

ממליץ עליו מאוד בתור מעיל קיץ.

שוב אני אומר אל תזמין בלי למדוד.

תן חיוך, עוד יבוא היום שגם על זה יטילו מס :)

פורסם

אני רק חייב להגיב על משהו שכתבת:

קסדה של RED TRAVEL עם דיבורית ב 630 שקל

יכול להיות שזה משהוא סביר להתחיל איתו ולא ללכת על מותג כמו SHOEI וכול היקרות למיניהם?

אין דבר כזה קסדה למתחילים ואם כבר, רק בגלל שאתה רוכב מתחיל אתה לא יכול להרשות לעצמך לקנות משהו זול ועדיף לקנות קסדה כמה שיותר בטיחותית שגם תעלה בהתאם כיוון שאתה בסיכון גבוהה יותר מרוכב מנוסה, בייחוד בגלל שאנחנו מתקרבים לחורף.

אני לא אומר שהקסדה שבחרת היא לא טובה, אין לי מושג מה האיכות שלה, רק תעשה מחקר לפני שאתה רץ לקנות, לא כל מה שיקר הוא טוב ולא כל מה שטוב בהכרח הוא יקר.

שים לב גם למשקל של הקסדה שברכיבות ארוכות יכול להיות מאוד מאוד מעיק.

פורסם

ממליץ לך ללכת לחנות בשם מוטורייב בתל אביב. אחלה שירות ומחירים לא רעים.

על קסדה אל תתפשר, תקנה אחת טובה שתגן עלייך, תבודד אותך יותר טוב וגם תחזיק יותר.

פורסם

בנושא הקסדות, חשוב לדעת שמחיר אינו שווה ערך או ערובה לבטיחות.

כנס לאתר שארפ http://sharp.direct.gov.uk/ ותבחר את הקסדות שאתה מתעניין בהן וככה תדע את בטיחותם האמתית.

לעיתים תמצא שקסדה של 500 ש"ח בטיחות יותר מקסדה של 3,000 ש"ח למשל.

אופנוען

פורסם

עברתי לא מזמן בין חנויות לגבי קסדה.

שמעתי הרבה בילבולי שכל ...קניתי מה הכי מתאים לי בסוף LS2

עבל הדגם הטוב שלהם

• תוכן חדש...