Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חוזה רכישה? בדיקה? בסכום כזה?עשיתי בדיקת נסיעה, בדקתי יחד איתו בUMI טיפולים ומה עוד עשה לרכב, הלכנו לבנק משכתי 5000 ש"ח שילמתי לו מזה הוא לקח ושילם על העברת בעלות, למה הוא ירד כזה במחיר ? לא יודע ? לא מעניין כל עוד אני מרוצה, את שגרת הטיפולים בUMI וקילומטרז הוא לא יכל לזייף, אשמח לראות את ההסמכות שלך באודיו-חשמל. - אין לי הסמכות ולא כתבתי שיש לי כאלה. הכותרת "סמכות אודיו - חשמל" ניתנה לי על ידי מנהלי הפורום בזכות עזרה בתחום החשמל.

אני כן מתעסק בחשמל ואלקטרוניקה כ-30 שנים ועוד וקצת ועברתי מספר קורסים ובחינה ברמה של מהנדס אלקטרוניקה מבחינה מעשית.

ואני מקווה שאתה לא מרק ששירת איתי בשדה דב - לא שירתתי בשדה דב.

טופס העברות בעלות/רישיון רכב קיבלת ?

איזה כייף לי :)

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
כל הכבוד!

השוק הרכב מת למוכרים. לא משנה מהי השנה. מי שיודע להתווכח, מרוויח.

יש גם בני 60 שיודעים להתווכח מצוין.

כנראה שהמוכר ניסה להיפטר מהרכב במהירות, כי אוטוטו הוא מקבל רכב אחר.

תשמ'ע, אם מישהו רוכש רכב חדש בסכום של 80K-100K שקלים קשה לי להאמין שרק היה לו חסרים 5000 שקלים בכדי לשלם עבור הרכב החדש לכן מכר את הרכב בהזדמנות הראשונה במחיר כה נמוך.

איזה כייף לי :)

פורסם
שלום לכולם. אני לא ממש חדש כאן , מסתכל המון בפורום אבל אף פעם לא הייתי רשום,

חיפשתי אוטו וראיתי בקריות שברולט אופטרה שנת 2008 עם שלט למכירה , רכב שמור מאודדד, התקשרתי לבעלים ויורד מהבניין איש מבוגר, ביקשתי פרטים על האוטו ,60000 ק"מ מטופל רק בUMI , יד ראשונה ,דרש 14000 ש"ח כי הזמין אוטו חדש, קיבלתי עוד הרצאה של חצי שעה על מעלותיה של המכונית שברשותו ,עד שלקראת הסוף יצא לו משפט "שהאמריקאית שלו היא לא כמו כל הזבל הקוריאני שכולם קונים" ברגע זה הבנתי שהוא לא מבין כלום ברכבים ואז פצחתי בהרצאה על זה שהרכב שלו קוריאני מהסוג הנחות ביותר , שזו היא בעצם דייהו בתחפושת שברולט, הבן אדם לא האמין למרות שהראיתי לו שכתוב ברשיון "קוריאה" אז פתחתי את גוגל והראיתי לו , ואז הקראתי לו המון פניני חוכמה של אנשים מקארספורום על האוטו הזה, ושאין לאוטו שוק, הייתם צריכים לראות אותו, מבוגר רומני אדום כולו, מבואס כאילו העולם חרב לו, ואז הוא זורק " אם זה ככה אז אני מוכן למכור ב8000 ש"ח, אמרתי קודם נעשה סיבוב, ובאמת האוטו נוסע מצויין בפנים ממש שמור שאפשר להחזיר לחברה, ויש קבלות על הכל,בסוף הסיבוב זרקתי לו שאני מוכן לשלם על האוטו 5000 ש"ח כי בטוח שאני אמכור אז גם אני אפסיד, ועכשיו אני יכול לבשר שהדייהולט אצלי , אפילו העברת בעלות הייתה עליו, והבנתי למה הוא התבאס מכל הסיפורים שלי, הוא הזמין שברולט קרוז

לפני שכולם יורדים עלי על הקנייה אני מוכרח לציין שאני ממש לא חובב רכב וביצועים, הפרמטר הכי חשוב לי באוטו זה שהוא יניע בבוקר, כל המכוניות שלי היו מסוג דייהו,רייסר,לאנוס,ויוואנט ועכשיו דייהולט אופטרה ואף פעם לא איכזבו

אז תודה לכולכם ותשמיצו הרבה את השברולט קרוז כי נראה לי שזה יהיה הרכב הבא

אולי לא רימית אף אחד אבל המוזיקה של דבריך צורמת באוזן.

אני מנחש שגם מי שחושב אתה לגמרי בסדר היה מאוד נזהר לרכוש ממך רכב משומש מכל סוג.

פורסם
תכלס עשית את עסקת חייך, מחיר כזה לרכב שמור מאוד כפי שמתואר.

טוב ששמרת על פרופורציות...

שווי השוק של הרכב הוא בין 9-11 אלפי ש"ח.

אז הרוויח במקרה הכי טוב 6000 ש"ח- אם זה עסקת חייו שיזדכה על החיים האלה ויתחיל מחדש.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הייתם צריכים לראות אותו, מבוגר רומני אדום כולו,

למה זה היה חשוב לך לציין את מוצאו וצבע עורו...?

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בואו נסכם את השרשור כשיתוף בחווית קניית רכב בנוסח תימני ונצא לסוכה לקפה ועוגה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
תשמ'ע, אם מישהו רוכש רכב חדש בסכום של 80K-100K שקלים קשה לי להאמין שרק היה לו חסרים 5000 שקלים בכדי לשלם עבור הרכב החדש לכן מכר את הרכב בהזדמנות הראשונה במחיר כה נמוך.

כמובן. רכב נוסף הוא עול לנהג. זה לא רק מקום חניה, זה גם ביטוח (שזה חלק נכבד מעוגה ההוצאות על הרכב), טיפולים (אם הוא נמצא הרבה זמן למכירה), ודלק (הרי האוטו לא יעמוד סתם).

רכב לא סחיר ימכר במחיר נמוך. גם גטס נמכרת במחיר נמוך אם אין מתעניינים.

פורסם (נערך)

תיכף ייפתח פה שרשור מקביל "איך דחפתי אופטרה שבורה שלא שווה שקל ב-5k"

:wink:

עריכה אחרונה על ידי GOLF
פורסם
למה אתם מאכילים את הטרול
איך אני אוהב את הפורום הזה. מתי שלא מסכימים עם מישהו או שאין משהו להגיד לו אז התגובה היא שהוא טרול . אין בעיה אני טרול מה שתגיד.אני אף פעם לא נעלב מאנשים שאני לא מכיר. רוצה להאכיל אותי תביא קבב
פורסם

שאול, אתה מזלזל באינטליגנציה של בן אדם מבוגר.

אף אחד לא יוריד כל כך הרבה מהמחיר בגלל שרשור באינטרנט... סמוך עליי. מקווה שבאמת אתה תצחק אחרון בסוף.

פורסם
תיכף ייפתח פה שרשור מקביל "איך דחפתי אופטרה שבורה שלא שווה שקל ב-5k"

:wink:

ותיכף יהיה שרשור איך החלפתי משאבת מים ב4000₪ בגולף ושוב פעם הלך הגיר ונגמרו השנתיים אחריות.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...