Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך לעזאזל הם קיבלו קנס על לחיות ביחד ללא נישואין/ידועים בציבור? יש דבר כזה?

בדיור ציבורי, אני מניח.

לפות"ש, קודם כל משתתף בצערך על מות סבך ועל כל הסיפור העצוב.

זה מקרה מסובך משפטית ומשפחתית. אם רוצים להלחם צריך עו"ד, וצריך לשלם לא מעט. בפורום לא תקבל את העצה שאתה צריך לכזה מקרה מורכב. דבר אחד בטוח, לזוגתו של סבך ז"ל יש זכויות בחוק. היא אולי לא האדם הכי טוב בעולם, אבל היא היתה זוגתו זמן רב.

תבדקו טוב אם המלחמה שווה את העלות הכספית והרגשית. תזכור גם שזוגתו של סבך המנוח תומכת בבן נכה. החוק הוא לא תמיד יבש והשופט בהחלט יכול לשקול את זה לטובתה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה לכולם על התשובות.

הקנס שהוא קיבל הוא בגלל שסבא שלי היה מקבל הבטחת הכנסה והיא הייתה מפקידה כספים לחשבון שלו וזה אסור, התבצעה חקירה ובסופו של דבר קיבל קנס של 18 אלף שקל, משם באמצע החקירות שמשום מה זימנו לשם גם את אמא שלי, היא בדיוק נכנס והצהירה שהם זוג וחיים ביחד (בביטוח לאומי זה קרה נראה לי)

הדירה הייתה שלהם, הסבא היה גר אצלינו תקופה קצרה ואז קנה דירה יד 2 ולקח בשביל זה משכנתא.

לפני כמה שעות נודע לנו שחברתו ביקשה מהרופאים שיפסיקו לזמן אותו לטיפולי דיאליזה, כשבמקביל היא כביכול משכנעת אותנו לשכנע אותו ללכת כי הוא לא רוצה, הילד הנכה שלה סיפר לי שבתקופה שהיו בבית בין האישפוזים הייתה מאכילה אותו נמס בכוס ומעדני ג'לי כשזה אסור לו בתחליט האיסור.. הקופאים קבעו שהוא צריך להתחיל להזריק לו אינסולין קבוע כחולה סכרת והיא בבית הייתה עושה לו בדיקות סוכר עם מכשיר ביתי ובעקבות כך מחליטה אם לתת או לא לתת.. בקיצור שמענו המון סיפורים מהישבן בכל התקופה הזאת.

שוחחתי עם כמה וכמה עורכי דין אבל בסופו של דבר אין תשובה חד משמעית, כל אחד טוען משהו אחר אז אין לנו מושג את שירותיו של מי להשכיר. כרגע ביקשתי מאמא שלי שלא תחליט החלטות על נפש פגועה וניתן לזה קצת זמן, עם כל הניירת לאחר כיפור אני אטפל בהם ומשם נראה מה יהיה.

תודה לכולם!

פורסם
תודה לכולם על התשובות.

הקנס שהוא קיבל הוא בגלל שסבא שלי היה מקבל הבטחת הכנסה והיא הייתה מפקידה כספים לחשבון שלו וזה אסור, התבצעה חקירה ובסופו של דבר קיבל קנס של 18 אלף שקל, משם באמצע החקירות שמשום מה זימנו לשם גם את אמא שלי, היא בדיוק נכנס והצהירה שהם זוג וחיים ביחד (בביטוח לאומי זה קרה נראה לי)

הגברת פעלה נגד האינטרסים של סבא שלך, אבל לטובת האינטרסים שלה, כדי לקבע עובדות של ידועה בציבור לפחות בביטוח לאומי, כך שתוכל לקבל בבוא היום גימלת שאירים, וגם להקל עליה בבוא היום , להוכיח את עובדת היותה בציבור של סבך. הכרה של ביטוח לאומי סוללת לה את מחצית העבודה, כמו הכנסת כספים לחשבון של סבך יוצרת שיתוף, ועם משם שולמה המשכנתא, מחזק את מעמדה גם על הדירה של סבך.

בקיצור לא פראיירית.

הדירה הייתה שלהם, הסבא היה גר אצלינו תקופה קצרה ואז קנה דירה יד 2 ולקח בשביל זה משכנתא.

מה הפירוש של המוכחל? האם היא רשומה בטאבו על שם סבך והגברת?

לפני כמה שעות נודע לנו שחברתו ביקשה מהרופאים שיפסיקו לזמן אותו לטיפולי דיאליזה, כשבמקביל היא כביכול משכנעת אותנו לשכנע אותו ללכת כי הוא לא רוצה, הילד הנכה שלה סיפר לי שבתקופה שהיו בבית בין האישפוזים הייתה מאכילה אותו נמס בכוס ומעדני ג'לי כשזה אסור לו בתחליט האיסור.. הקופאים קבעו שהוא צריך להתחיל להזריק לו אינסולין קבוע כחולה סכרת והיא בבית הייתה עושה לו בדיקות סוכר עם מכשיר ביתי ובעקבות כך מחליטה אם לתת או לא לתת.. בקיצור שמענו המון סיפורים מהישבן בכל התקופה הזאת.

5(א) אלה פסולים לרשת את המוריש:

(1) מי שהורשע על שגרם במתכוון למותו של המוריש או שניסה לגרום למותו;

לא נראה לי שניתן להרחיק לכת עד כדי כך.

שוחחתי עם כמה וכמה עורכי דין אבל בסופו של דבר אין תשובה חד משמעית, כל אחד טוען משהו אחר אז אין לנו מושג את שירותיו של מי להשכיר. כרגע ביקשתי מאמא שלי שלא תחליט החלטות על נפש פגועה וניתן לזה קצת זמן, עם כל הניירת לאחר כיפור אני אטפל בהם ומשם נראה מה יהיה.

תודה לכולם!

מציע לכם להתארגן על מסמכים רבים ככל האפשר, בדיקה בביטוח לאומי , בדיקה על שם מי רשומה הדירה, מצב חשבונות בנק, על שם מי? ולמי יש זכויות חתימה? האם יש נכסים אחרים?

ועם מירב המידע, לקחת עו"ד לשטוח בפניו את כל מה שידוע לכם, ולראות מה ניתן לעשות.

לא ענית מה קרה לדירה בתקופה של מספר שנים שבה סבך התגורר עם הגברת ובנה בעיר אחרת.

תבדוק מה הכתובות של שניהם בכל מקום החל ממשרד הפנים בבנק בביטוח לאומי וכו'.

כאמור אם הכתובת שלה לא בדירת סבך, נקודה טובה עבורכם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני יכול לתת כאן נקודת מבט קצת שונה על העניין כאחד שראה מה קרה במשפחה של אשתי שם היה סיפור דומה.

סבא אלמן שחי 15 שנה עם אישה שניה צעירה ממנו ב 10 שנים, שגרמה לו למכור דירה שלו וגררה אותו לעיר מרוחקת שם גרים הילדים שלה, (שעה נסיעה במקום חצי שעה), שמה את היד גם על מגרש שהיה שלו עוד הרבה קודם, וכשנפטר קיבלה את הדירה. והמשפחה של אשתי רותחים מכעס על הגזילה של הירושה והכספים.

מה שנוח להם לא לראות זה שסבא שלהם אהב אותה, הסתדר איתה ולא היה בודד בשנותיו האחרונות, היתה לו שותפה לחיים, מישהו לדבר איתו ולחלוק איתו חוויות, לעשות איתו ארוחות וחגים, כשהפך סיעודי ומרותק למיטה היא הייתה מטפלת בו, מוציאה אותו לטיולים, עוזרת לו לעשות את הצרכים וכל מה שקשור לזה לא חושב שצריך להרחיב. המשפחה מצד שני הייתה מבקרת אותו אולי פעמיים בשנה (בשנים טובות זה היה אפילו שלוש פעמים), המשפחה שלו מרוכזת בעצמה והפקירה אותו לגמרי ולפחות היה לבן אדם שותפה לחיים. אחרי שנפטר לפני 7 שנים בערך, לא ביקרו אפילו פעם אחת בקבר, לא אזכרה ולא כלום. נוח להם לשכוח את זה בתוך הכעס על הרכוש שלו של הגיע אליהם.

צריך לזכור שאם הסבא היה נשאר לבדו, יכול להיות שהיה מעדיף למכור את הדירה ולהעביר את הכסף לבית אבות וגם אז לא היה נשאר מהדירה כלום, ולפעמים גם קורה שאדם מבוגר הופך להיות סיעודי להרבה שנים והדירה נמכרת בשביל לממן את הטיפול הסיעודי היקר והארוך.

תתנחמו בזה שלפחות סבא ידע לחיות, הגיע לארץ בגיל מבוגר והצליח להתארגן עם דירה, כל הכבוד לו, ואחר כך מצא בחורה צעירה לחיות איתה .. ואו ... לפחות לא היה לו רע ובודד בשנותיו האחרונות.

פורסם

מה עם העניין שהיא בעצם ניסתה(והצליחה) להרוג אותו?

אם הוא היה צריך טיפול דיאליזה והוא לא עשה אותו, מה עשה הבית חולים?

פשוט ככה ויתר על טיפול מציל חיים?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

אם זה באמת נכון זה עניין מאד חמור, עבירה פלילית חמורה ביותר ואתם צריכים ללכת למשטרה אם יש לכם חשדות כבדים בעניין גם לגבי זוגתו וגם לגבי בית החולים. לגבי בית החולים צריך לבדוק אם הייתה רשלנות ואם יש מקום להגיש תביעה.

הכי טוב היה אם עוד קודם לפטירתו הייתם פועלים ומזעיקים את הרשויות על החשדות האלה.

אני יכול להוסיף שהסבא בסיפור שלי קצת אחרי שנעשה סיעודי ביקש למות, ביקש מכל מי שסביבו שייתן לו כדורים שיעזרו לו לעשות את זה כי הרגיש אומלל כאדם מרותק למיטה ולא מתפקד שצריך עזרה בדברים הכי קטנים, למעשה היה בדיכאון תקופה ארוכה. לצערו אף אחד לא היה מוכן לעזור לו בזה והוא חי כך מספר שנים.

פורסם
אני יכול לתת כאן נקודת מבט קצת שונה על העניין כאחד שראה מה קרה במשפחה של אשתי שם היה סיפור דומה.

סבא אלמן שחי 15 שנה עם אישה שניה צעירה ממנו ב 10 שנים, שגרמה לו למכור דירה שלו וגררה אותו לעיר מרוחקת שם גרים הילדים שלה, (שעה נסיעה במקום חצי שעה), שמה את היד גם על מגרש שהיה שלו עוד הרבה קודם, וכשנפטר קיבלה את הדירה. והמשפחה של אשתי רותחים מכעס על הגזילה של הירושה והכספים.

מה שנוח להם לא לראות זה שסבא שלהם אהב אותה, הסתדר איתה ולא היה בודד בשנותיו האחרונות, היתה לו שותפה לחיים, מישהו לדבר איתו ולחלוק איתו חוויות, לעשות איתו ארוחות וחגים, כשהפך סיעודי ומרותק למיטה היא הייתה מטפלת בו, מוציאה אותו לטיולים, עוזרת לו לעשות את הצרכים וכל מה שקשור לזה לא חושב שצריך להרחיב. המשפחה מצד שני הייתה מבקרת אותו אולי פעמיים בשנה (בשנים טובות זה היה אפילו שלוש פעמים), המשפחה שלו מרוכזת בעצמה והפקירה אותו לגמרי ולפחות היה לבן אדם שותפה לחיים. אחרי שנפטר לפני 7 שנים בערך, לא ביקרו אפילו פעם אחת בקבר, לא אזכרה ולא כלום. נוח להם לשכוח את זה בתוך הכעס על הרכוש שלו של הגיע אליהם.

צריך לזכור שאם הסבא היה נשאר לבדו, יכול להיות שהיה מעדיף למכור את הדירה ולהעביר את הכסף לבית אבות וגם אז לא היה נשאר מהדירה כלום, ולפעמים גם קורה שאדם מבוגר הופך להיות סיעודי להרבה שנים והדירה נמכרת בשביל לממן את הטיפול הסיעודי היקר והארוך.

תתנחמו בזה שלפחות סבא ידע לחיות, הגיע לארץ בגיל מבוגר והצליח להתארגן עם דירה, כל הכבוד לו, ואחר כך מצא בחורה צעירה לחיות איתה .. ואו ... לפחות לא היה לו רע ובודד בשנותיו האחרונות.

אכן, פעמים רבות למטבע שני צדדים והסיפור אינו בדיוק כמו שמוצג על ידי אלה שהירושה "נגנבה" מהם. לפני כמה שנים קראתי כתבה על אנשים שתורמים את רכושם לאוניברסיטאות ואז המשפחה מתעוררת וזועקת. לפחות בחלק מהמקרים הסתבר לאחר בירור שבני המשפחה התעלמו לחלוטין מהקשיש(ה) והתרומה לאוניבריסטה הייתה סוג של נקמה מצד המנוח(ה).

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אתם מתעלמים מדבר אחד משמעותי.... מה היה רצון הסבא!

הבחורה חלקה איתו את חייה במהלך תקופה ארוכה, הסב בחר להיות במחיצתה

זה שאתם לא אהבתם אותה או זה שלדעתכם היא סכסכה, זו דעתכם הסובייקטיבית.

כמו שאני רואה את זה באופן מאוד קר, הסבא התגרש, מנסה לפתוח דף חדש, בהתחלה לא הולך לו אבל אח"כ מוצא זוגיות ומתרחק ממשפחתו המקורית. משפחתו המקורית מתקשה לקבל את רצון הסבא ואת רצונו לסיים את חייו ותולה את הבעיות על בת הזוג.

קשה לי לראות בסיפור הזה איזה חיבור של הסב למשפחתו המקורית או רצון להוריש להם את רכושו.

אם היה בכך רצונו, היה כותב צוואה מפורשת.

משתתף בצערך.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לחברה של הסבא יש בן שהיה גר כל התקופה הזאת בחו"ל, הבחור עבר תאונת דרכים מאוד קשה שם ועבר ניתוחים בראש ובסופו של דבר הוגדר כ-100% נכה, לפני 4 שנים הביאה אותו ארצה לחיות בארץ צמוד אליה וביקשה מסבא שלי שיחייה איתם בדירה שלו, סבא שלי סירב בתוקף ובסופו של דבר איכשהו היא קיבלה דירת 3 חדרים מעמיגור בעיר אחרת בעקבות נכותו של הילד ולקחה את סבא שלי לגור ביחד איתם באותה הדירה. פה כבר איכשהו הבנו שכנראה רצתה את הדירה של הסבא בשביל הילד.

!

אתם מתעלמים מדבר אחד משמעותי.... מה היה רצון הסבא!

הבחורה חלקה איתו את חייה במהלך תקופה ארוכה, הסב בחר להיות במחיצתה

זה שאתם לא אהבתם אותה או זה שלדעתכם היא סכסכה, זו דעתכם הסובייקטיבית.

כמו שאני רואה את זה באופן מאוד קר, הסבא התגרש, מנסה לפתוח דף חדש, בהתחלה לא הולך לו אבל אח"כ מוצא זוגיות ומתרחק ממשפחתו המקורית. משפחתו המקורית מתקשה לקבל את רצון הסבא ואת רצונו לסיים את חייו ותולה את הבעיות על בת הזוג.

קשה לי לראות בסיפור הזה איזה חיבור של הסב למשפחתו המקורית או רצון להוריש להם את רכושו.

אם היה בכך רצונו, היה כותב צוואה מפורשת.

משתתף בצערך.

מסקנתי הפוכה למסקנתך.

אתה מתעלם מהמואדם.

ואם רצונו של הסבא היה לנשל את משפחתו המקורית, הדרך לכך היא פשוטה.

צוואה בה הוא מוריש לכל אחד את מה שבא לו. ולשיטתך, למשפחתו המקורית אפס, או כפי שנהוג, שקל אחד , כדי שלא תעלה טענה שהוא שכח מקיומם.

ואולי הוא כתב צוואה, זאת נדע בקרוב.

בהיעדר צוואה, הירושה היא על פי חוק, ואימו של פות"ש יורשת.

מה יהיה חלקה?

תלוי מה יהיה חלקה של הגברת עימה הוא חי.

אם יקבע בית המשפט שהיא זוגתו, חיו חיי שיתוף, הרי מגיע לה ראשית מחצית מהרכוש כזוגתו, ומהמחצית שלו, את המיטלטלין כולל מכונית נוסעים ככל שישנה , ומהיתרה מחצית , כלומר 3/4 מהרכוש וקצת, והיתר לאימו של פות"ש..

כמובן שאם על הדירה קיימת עדיין משכנתא על העיזבון יהיה לפרוע אותה, או אם היה קיים ביטוח חיים, לטובת הבנק, הביטוח ייפרע את המשכנתא.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה - אני מבין מדוע יקבע כי תירש מחצית הרכוש ואם התגוררה בדירה שבבעלותו יש לה גם זכות להתגורר בה עד סוף ימיה. אבל איני מבין מדוע עוד רבע.

הרי החצי השני צריך להתחלק בין הילדים - ואם מדובר בילד אחד - מדובר בשאר מחצית הרכוש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חצי הוא שלה מתוקף היותה בת זוגתו, ללא קשר למותו.

כלומר, רק חצי הוא שלו. החצי שלו מתחלק בין זוגתו לילדים ולכן עוד רבע הולך אליה.

פורסם

זה פשוט

אם יקבע כי חיו חיי שיתוף והיא ידועה בציבור שלו אז לכל אחד מגיע מחצית, לסבא מחצית ולגברת מחצית.

עכשיו נפטר הסבא, והיא יורשת על פי החוק את מחצית רכושו.

ומכאן 3/4.

ובלשון חוק הירושה

[TABLE]

[TR]

[TD][TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD]זכות הירושה של בן זוג

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

11. (א) בן-זוגו של המוריש נוטל את המיטלטלין כולל מכונית נוסעים השייכים, לפי המקובל ולפי הנסיבות, למשק הבית המשותף, ונוטל משאר העזבון –

(1) אם הניח המוריש ילדים או צאצאיהם או הורים - חצי;

כפי שכבר כתבתי, המצב בו לא התגוררו בדירת הסבא בשנים האחרונות יכול לפעול לטובת משפחתו המקורית של פות"ש, כאילו אמר הסבא , הדירה הזו שנרכשה עוד לפני שהכיר את הגברת, אינה חלק מהרכוש המשותף , קל וחומר ממסת העיזבון.

אבל דירת מגורים שהיא בד"כ הנכס העיקרי של המשפחה, לא בנקל בית המשפט יפסוק שלא הייתה בה כוונת שיתוף.

שוב אנו ניזונים מרסיסי מידע של פות"ש שלא בהכרח מציירים את התמונה המלאה, מחוסר ידיעה שלהם.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

זה מורכב, כיון שהדירה נרכשה קודם להיכרות בין הסב לבין האשה ה"חדשה".

להבנתי יהיה עליה להויח או שהיתה לו כוונה לשתף אותה בבעלות על הרכוש, או שתרמה משמעותית לרכישה (למשל - על ידי תשלום המשכנתא).

אלא אם עצם הנישואין (או ההכרה כידיעה בציבור) מקנים לה זכויות בדירה.

וכמובן - אם לא ימצא איזה הסכם יחסי ממון ביניהם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קרא לאט את הודעה 18 כולל הקטעים המואדמים ו 27 כדי להבין שהיא בנתה את הקייס שלה במשך שנים.

ומי שירצה , אז חיו חיי שיתוף בהרמוניה, למורת רוחה של משפחתו של פות"ש.

זו לא תחושתי על פי המידע שסיפק פות"ש.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

תודה לכם שוב.

אכן הדירה נרכשה לפני שהכיר את זוגתו, היא הגיעה מחו"ל קצת אחרי, ואז יצא להם להכיר דרך מכרים משותפים שהיו מכירים שם.

ישה - המוכחל זאת טעות ניסוח שלי, הכוונה הייתה שהדירה הייתה שלו אך הם היו מתגוררים בה.

מי שטען שאם היה חפץ בכך, אז היה עושה צוואה אז זה לא כל כך פשוט, בסופו של יום היא גרמה לו להבין שהיא יכולה לנהל את כל הדברים, הוא התעצל ללכת לסידורים והיא פייטרית כזאת אז הלכה ברצון רב לעשות הכל לבד, לדוגמא המשכנתא שאבא שלי היה חתום ערב עליה, הוא בחיים לא הלך לבנק לבדוק מה באמת הולך שם, עד כמה שהסכים איתנו שאבא שלי לא אמור להיות חתום ערב יותר בעקבות הנסיבות, הוא תמיד אמר לנו בטלפון שהיא תטפל בזה, ובאחד מהימים התקשר להגיד שהערבות הועברה, שהיא הלכה לבנק וסידרה את הכל, בהגעה של אבא שלי לבנק (2013) נאמר לו שהוא עדיין חתום ערב, ז"א היא שיקרה. רק לפני כמה ימים אבא שלי הלך שוב לבנק ונאמר לו שאכן זוגתו חתמה ערבות במקום אבא שלי. נתחיל מזה שאבא שלי היה בשוק שלא עידכנו אותו על זה מהבנק, דבר שני הערבות נחתמה ב2014, ז"א כשנה אחרי שהיא הכריזה שכבר תחמה על ערבות.

בסופו של דבר, היא גרמה למצב שהיא עושה הכל בבית ולא נותנת לו לזוז, הוא היה עצלן קצת מטבעו ובלי לתת לו "דחיפות" היה מעדיף להישאר לנוח בבית. אבל כמנגד כשראה שדברים לא מתרחשים לרוחו, למשל למיטב השמועות שרצות בקרבת החברים והמשפחה, כשרצתה לעשות חתימות בנק משותפות הוא לא הסכים. ומצד שני היא הצליחה לשכנע אותו להפסיק עם הטיפולים.

למי שטען שזה פלילי הדבר הזה - תאמינו לי הכל נעשה בחכמה, היא גרמה לו לסרב על הכל לבד, לנו פשוט נאמר מילולית שיש לה יד בזה, ובשיחות "משותפות" הם החליטו שאין צורך בטיפולים וזה הכל, לסיכום זה כביכול הגיע מהחלטה שלו.

• תוכן חדש...