Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כשאתם באים הוא כבר שם אז תבוא יותר מוקדם. אם לא אז איך שאתה מגיע תגיד לו שאתה צריך לדבר איתו ותשאל מתי נוח לו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

א. אם המנהל עם מזג רע אז רק הרווחת שאתה עוזב.

ב. בעבודה הבאה אם אתה מתקבל ויודע שאתה אמור לטוס לחו"ל בקרוב, תודיע את זה כבר במעמד החתימה כדי שאף אחד לא יתעצבן בהמשך. מנהלים לא אוהבים שעובדים מפתיעים אותם בצורה כזה, ובמיוחד אם אתה עובד חדש ורוצה לעשות רושם. יקבלו הרבה יותר בהבנה שתגיד מראש מאשר שפתאום תיפול עליהם אחרי שכבר תיככנו עליך.

ג. פשוט דבר איתו דוגרי. תגיד שנפלה עליך הצעת עבודה שאתה לא יכול לסרב לה, שאתה רוצה להודות לו על ההזדמנות ועל הזמן שהשקיע בך, מתנצל שאתה מסיים דברים מהר אבל רוצה לעשות את זה יפה. מעט מאוד מנהלים יתייחסו אליך בצורה מגעילה אם תדבר ככה. מנהלים בדר"כ מעריכים אנשים שחושבים על העתיד שלהם. ואם הוא בכל זאת מתעצבן מאוד חשוב שאתה תשמור על קור רוח. תגיד לו שאתה מצטער שהוא מרגיש ככה אבל שאתה חייב לקדם את עצמך ויש לך פה הזדמנות שאתה לא יכול לסרב לה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מגיע אחרינו כמובן...אבל לא בהרבה.

אז אכן אלך בבוקר,רוני תודה רבה ניסחת בצורה טובה את מה שרציתי להביע ולא ידעתי איך.

מבחינת המזג ד.א אין לי בעיה כי אני כמעט ולא בא איתו במגע ולא תלוי בו(יש מתחתיו אחראי שהוא אגב עם מזג יותר גרוע ואני מסתדר)

שוב תודה לכולם

Miata ND2

פורסם

אני אישית לא מבין למה אתה מתרגש מזה בכלל. זכותך לנווט חייך בכל דרך שתבחר, אתה לא חייב לו דין וחשבון. תעשה את זה לפי החוק וזהו. מה אתה מפחד? שיתעצבן? שישתה כוס מים או ידחוף אצבע. מה שעובד בשבילו.

נתת הודעה על פי חוק ושיחפש.

זה אגב גישה שקשורה למקרה כזה. מן הסתם שאם זה מקרה של בוס שחנך אותך והשקיע בך והיה דמות חשובה, התנהג בצורה הולמת ומכבדת אז זה כבר שהוא דמות חשובה בחייך ויש לנהוג בהתאם. אבל במקרה של מישהו שמתנהג כמו זבל? שיקפוץ.

פורסם
לפני כשבוע הוא בעצמו אמר שאין לו בעיה שאנשים יתפטרו אם הם לא רוצים לעבוד פה(מתוך עצבים)

אז תגיד ששקלת את ההצעה בכובד ראש, והחלטת להקשיב לעצה שלו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

סמירו אליי הוא לא התנהג כמו זבל. וכמו שאמרתי קשה לי עם הדברים האלה ,כשהודעתי בעבודה הקודמת שאני טס לחופשה ארוכה בחול(ובעצם מתפטר) הייתי על סף בכי, למזלי המנהל פשוט התחיל לצחוק ואמר שהוא מצטער שהוא לא טס כשהיה צעיר וממש שמח שאני עושה את זה,אבל הוא כבנאדם גם שונה מאוד...

Miata ND2

פורסם

זאת אחת הסיבות שאני לא אוהב ולעולם לא אוהב לעבוד , גם אם התנאים יהיו דה בסט ומשכורת בשמיים.

מישהו פה אמר שזה לא כמו צבא, זה אשכרה התנהלות כמו של צבא.

חייב לעשות לפי הספר, חייב להגיע בזמן, חייב להודיע על כל דבר, חייב להתנהג יפה, חייב לאכול תלב הרבה פעמים במקום להתפוצץ מילולית אבל אז תאבד את מקום עבודתך. הלוואי והיה אפשר להרוויח מיליונים מהבית.

לנושא עצמו רק מאחל לך בהצלחה אבל הייתי חייב להגיד את זה.

ד"א, גם אני עובד במקום שהלחץ בו גורם אוטומטית לכל האנשים להתעצבן והרבה פעמים להוציא עצבים גם עליי, אבל כשזה לא ככה יש הרבה מאוד צחוקים ואחלה שיחות אישיות ויחס טוב. מה לעשות אנשים משתגעים מעבודה...

פורסם
זאת אחת הסיבות שאני לא אוהב ולעולם לא אוהב לעבוד , גם אם התנאים יהיו דה בסט ומשכורת בשמיים.

מישהו פה אמר שזה לא כמו צבא, זה אשכרה התנהלות כמו של צבא.

חייב לעשות לפי הספר, חייב להגיע בזמן, חייב להודיע על כל דבר, חייב להתנהג יפה, חייב לאכול תלב הרבה פעמים במקום להתפוצץ מילולית אבל אז תאבד את מקום עבודתך. הלוואי והיה אפשר להרוויח מיליונים מהבית.

כן, רק אם אפשר היה לשכב כל היום על הספה, לראות סרטים מצויירים, והיו מאכילים אותך מילקי עם כפית (רק לא וניל).

ולקבל על זה כסף.

אלה החיים... :king:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שטויות, בעבודה אני יכול להוציא אישורי מחלה מתי שבא לי (לא עשיתי בחיים), אם לא טוב לי לקום וללכת, ולבחור את התפקיד שאני רוצה.

בצבא לא היה לי שום דבר מזה , וכשקמתי והלכתי נשארתי כמה לילות :lol:

Miata ND2

פורסם

פות"ש (אור?), אתה פחדן. אין לי מילה אחרת לכתוב עליך. פשוט תגיד לו אני מתפטר, וזהו. מה הוא יכול לעשות? לצעוק?

"לא אוהב שצועקים עליי". מה אתה רציני? איזה מין תירוץ זה? כל היום אתה מקבל מאיתנו צעקות בווטסאפ.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
פות"ש (אור?), אתה פחדן. אין לי מילה אחרת לכתוב עליך. פשוט תגיד לו אני מתפטר, וזהו. מה הוא יכול לעשות? לצעוק?

"לא אוהב שצועקים עליי". מה אתה רציני? איזה מין תירוץ זה? כל היום אתה מקבל מאיתנו צעקות בווטסאפ.

תודה שינית לי דרך מחשבה חייב לך בגדול

Miata ND2

פורסם
אל תגזים.. משרה של 4 שעות כל יום, מ12 עד 4 , ללא ימי שישי, 20 ימי חופש בשנה גם לעובד חדש ומשכורת לפחות של 6000 נטו.

אני מוכן לעבוד בתנאים כאלו ולא מהבית (:

ואז היית בוכה שאתה עובד יותר מדי שעות, ומקבל מעט מדי כסף.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

• תוכן חדש...