Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום הנכבדים!

בקשה קצת מוזרה אבל אני מנסה את מזלי במאגר הידע הבלתי נדלה שלכם.

אל תשאלו אותי מי, מה, למה ואיך, אבל לפני כמה שנים ידידה שמה לי על הקיר בפייסבוק שיר מועדונים כזה, אני אפילו לא יודע איך להגדיר אותו, שכל מה שרואים בקליפ שלו הוא תמונות סטילס של גברים שריריים בלי חולצה, חלקם (אם לא כולם) גייז ואני מניח שהקליפ הזה מוכר מאד בסצנה הזאת. אני לא זוכר אף מילה מהשיר, אני רק זוכר שהוא היה ממש מגניב ושמאד אהבתי אותו. לצערי אין לי מושג איך להגיע אליו וגם חיפוש אחורה בקיר שלי בפייס לא העלה דבר.

אני יודע שזה לגמרי לונג שוט, אבל אני גם יודע שיש ביניכם הרבה שמאד חזקים ביוטיוב. אולי זה יצלצל לכם בפעמון.

תודה רבה מראש!

פורסם

תסתכל בפייסבוק את החברות (Friendship) ביניכם ותראה כל פעם שעשיתם לייק אחד לשני ובין היתר גם פרסומים על הקירות, תיוגים וכו'

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

הסרת אותה לפי בקשת האישה? בטח כוסית הידידה. שים את הפרופיל שלה בשרשור הרווקים שינסו את מזלם

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
הסרת אותה לפי בקשת האישה? בטח כוסית הידידה. שים את הפרופיל שלה בשרשור הרווקים שינסו את מזלם

סיפור ארוך ארוך...

אחד מהשירים של נערי הכפר?

לא, הכיוון הוא הרבה יותר הארדקור.

לא תמונות סטילס אבל עדיין ערימה של גברים חסונים

מכיר את השיר, תודה, זה לא זה לצערי.

פורסם

וואו, זה סיפור ארוך מדי ועדיין לא חל עליו חוק התיישנות... אז נמתין עם זה. :)

אחד מהשירים של נערי הכפר?

לא, הרבה יותר הארדקור מזה...

לא תמונות סטילס אבל עדיין ערימה של גברים חסונים

אני מכיר את השיר, תודה, לצערי זה לא לזה.

• תוכן חדש...