Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקיץ שעבר הזמנו מדביר מקצועי שעבד על הבית,בזמן שהיינו

בחו''ל.לא עקבתי לפיכך על עבודתו.

כיום שנה אחרי אנו מוצאים את עצמנו רודפים אחרי תיקנים זריזים

מדי פעם,אבל רק בקומה העליונה,חדרי שינה ומרפסת

(לא נמצאו חרקים במרפסת)

בקומה א' (מטבח וסלון) גם לא נמצא עדיין כלום.

שתי שאלות,האם תקין אחרי שנה (אני שמעתי 4/5??)

שיחיו תיקנים בחדרי השינה?

שאלה ב' מאיין לעזאזל הם מגיעים לקומה ב'? הכל אטום ברשתות

כולל שירותים,ולא מצאתי פתח אחד נוסף לרפואה.

האם לצור קשר עם המדביר או וואט?

תודה ושבוע טוב.

פורסם

לרוב האחריות היא לשנה. אם מדובר בבית קרקע, זה גם לא מחזיק יותר. הם עפים ומגיעים לכל מקום. וכן צריך להזמין את המדביר. אם עברה קצת פחות משנה, לדעתי אתה זכאי לטיפול חוזר. לרוב הם שמים מדבקה עם תאריך הריסוס בארון של המטבח מתחת לכיור.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אצלי דירת גן, ברגע שמתקרב התאריך של אחרי שנה מהריסוס כבר מתחילים להופיע תיקנים. כשזה עובר את השנה אין זכר לריסוס שנעשה.

כבר 17 שנה, כל שנה בדיוק חייבים לעשות ריסוס בכל הבית (כולל בגינה) כדי שלא יופיעו.

פורסם

התיקנים מגיעים גם מבחוץ, בתעופה.

דבר שני - כל עוד בריכות הביוב החיצוניות לא רוססו גם הן, אלה שמקשרות את הבית לתיעול העירוני, הרי שגם אם המדביר יפזר רעל עשוי זהב, מדובר בעבודה חלקית...

פורסם
אחריות היא לשנה וההבטחות ל 4 שנים...?

אם אתה גר בבית משותף והועד דואג פעם בשנה לרסס את השטחים המשותפים ואת בורות הביוב, אז ריסוס יחזיק 4/5 שנים. אחרת אני לא רואה איך.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...