Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כמו שכולם יודעים שיש מבצע של צ'מפיון מוטורוס יש הנחות יפות על כל הדגמים ואני מעוניין להשתדרג לפאביה דגם אמבישן 1.2 ברשותי יש פאביה 2013 יד ראשונה, גיר ידני, 48 אלף ק"מ נרכשה בחברה, והייתי השבוע באולם תצוגה בחיפה ונאמר לי שפאביה שלי שווה 40 אלף ש"ח לפי ספר המחירון לא כולל בדיקה במכון, אז בדקתי ביד 2 אני רואה שחלק מוכרים פאביות הרבה יותר ממחיר שהוצע לי בחברה בין הטווח 40-60 אלף ש"ח באותו שנתון ובנתונים דומים חלק עברו כמה ידיים וחלק קילומטראז הרבה יותר גבוה משלי, אז חלק בעלי פאביות מנסים לחפש "פראיירים לא מתים הם רק מתחלפים" שיסכימו לשלם עבור פאביה מודל מעל המחירון אם זה הגיוני? או עדיף לעשות טרייד אין בחברה "לספוג" הרבה כסף ולהוסיף את השאר סכום ולהתקדם לפאביה החדשה במסגרת המבצע? מה אתם אומרים?

פורסם

המבצע קיים בכל מקרה גם אם תעשה טרייד אין וגם אם לא.. תיכנס למחירון יצחק לוי ותראה כמה האוטו שווה.. לדעתי גוזרים עלייך פה באיזור ה10,000 שקל

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם

אז מה אני יכול להחליט איזה מחיר מתאים למכור לפי המצב של אוטו? אז כבר עדיף למכור בפרטי ארוויח עוד כמה עשרות אלפים מאשר להפסיד בעסקת טרייד אין?

פורסם

עדיף למכור לפרטי אבל יש עם זה את כל הכאב ראש הנלווה. הטרייד חוסך לך כאב ראש אבל מחייב אותך ב ₪10K עמלה. מה עדיף ?

פורסם

כדי למכור לבד צריך הרבה סבלנות , עצבים ויכולת לסנן סוחרים מתחזים.

בגדול עם ישראל די מטומטם. כדי לא לצאת פראייר ולשלם לך מחירון על הרכב הוא יקנה את הרכב שלך במחיר מחירון ממגרש הטרייד אחרי שאתה תתייאש ותמכור אותו למגרש.

מה יוצא ?

המוכר הפסיד כי מכר למגרש בהרבה אלפים פחות ממחיר המחירון.

הקונה הפסיד כי יכל לקנות את הרכב נגיד במחירון פחות 4000 ישירות מהקונה .

המתווך הרוויח .

העיקר שבמגרש שמו לו חיישנים או חישוקים סינים והוא קיבל "אחריות" .

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

תפרסם ביד 2 ותבקש מחירון גמיש.

תמכור תוך שבוע.

אחכ תקנה בכסף מה שתרצה מפרטי.

אל תתפתה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

תמכור לבד.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

שלב א'- ברר עם סוכן הביטוח שלך הביטוח שלך ביום א' מה מחיר המחירון לרכב כולל תוספת חודשי עלייה על הכביש (אם הרכב עלה לאחר ינואר 2013 לפי הדגם כפי שרשום ברישיון הרכב והתוספות הקיימות).

שלב ב': קח מחשבון ותעשה חישוב של 0.88* המחירון שקיבלת (עמלת טרייד אין בד"כ 12%)

שלב ג': אם קיבלת לאחר החישוב הסופי מחיר שעדיין לא מתקרב למחירון,פרסם ביד 2 רק תהיה סבלני ואם המחיר שקיבלת קרוב ב1,000-2,000,הייתי מעדיף להימנע מהכאב ראש וללכת לטרייד אין (אלא אם הם מבטיחים הנחת מזומן/הטבת אבזור אם תבוא ולא תעשה טרייד)

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

על מה טרייד אין "גוזרים" באיזור 5-10 אלף ש"ח לפי המחירון ממוצע לעומת בפרטי מוכרים הרבה מעל המחירון? לזה יש סיבה?

פורסם

החברת טריידאין צריכה להרוויח על הרכב - היא קונה אותו ממך בידיעה שהיא תמכור אותו ברווח מתחת לרווח מסויים לא שווה לה להפעיל את הלוגיסטיקה של התהליך(מימון,עמלה למוכרים וכו').

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...