Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי בזמנו סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים ובכוונה שילמתי יקר יותר בשביל אחריות 3 שנים.

קרה מקרה והעכבר שבק חיים לאחר שנה וחצי.

לאחר שבאתי לחנות, קישרו אותי ליבואן, ואמרו שהוא צריך להעביר להם הנחייה מה לעשות

אז דיברתי עם היבואן והוא אמר לשלוח להם את העכבר לבדיקת מעבדה. ומה בנתיים? אני אמור לתפעל את המחשב טלפטית?

מצב כזה יחייב אותי לקנות מקלדת ועכבר ממילא

בקיצור זה בדיחה עצובה. "אחריות" שבפועל שווה לעכוז. יעשו הכול רק בשביל לייאש בנאדם שלא יחשוב על לפנות אליהם.

אני לא רושם מה היבואן כי זה חסר טעם, 99 אחוז מהם הם בדיוק ככה.זאת פשוט ההתנהלות בארץ.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני קניתי את המקלדת והעכבר האלחוטיים הכי זולים שקיימים, לוגיטק במחיר של כ 100 ש"ח והם עובדים מעולה. אין בשביל מה לשלם על דברים כאלה מחיר גבוה, אם הם מתקלקלים, אז פשוט זורקים וקונים חדש וזה יוצא יותר זול.

לגבי האחריות של יבואנים בארץ, לדעתי זה לא שווה את תוספת המחיר. כמעט תמיד כאשר תצטרך את היבואן הוא ינסה להתחמק ממימוש האחריות בשלל תירוצים ואם הוא יתקן את המכשיר, זה לרוב יהיה תיקון חובבני וזול שלא יחזיר אותו לרמה שבה הוא היה מקודם.

בגלל זה גם הזמנתי לכל המשפחה שלי טלפונים סיניים זולים מדיל אקסטרים שעובדים מעולה (xiaomi mi4c בכ 500 ש"ח והתקנתי לבד רום חדש ונקי) ואם הם יתקלקלו, אני פשוט אזרוק אותם ואקנה חדש וזה עדיין יהיה יותר משתלם.

לאחר כמעט שנה של שימוש, הם עדיין עובדים מעולה, לא פחות טוב מה lg היקר של אישתי.

פורסם

מצד אחד מבין את התסכול שלך אבל מצד שני, תיהיה ריאלי- מה ציפית, שתגיע לחנות ומיד יתנו לך עכבר חדש ללא שום בדיקה?

ברוב המקרים, גם בחו"ל, היבואן יבקש לקבל לידיו את המוצר התקול לשם בדיקתו כדי לראות אם הוא בר תיקון או שצריך לפצות אותך עם מוצר חדש תואם וכמובן לבדוק האם מהות התקלה הינה כזו שבכלל עומדת בקריטריונים למימוש האחריות.

בקיצור, למרות התסכול שלך לא ראיתי פה התנהלות לא תקינה של החנות\יבואן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
קניתי בזמנו סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים ובכוונה שילמתי יקר יותר בשביל אחריות 3 שנים.

קרה מקרה והעכבר שבק חיים לאחר שנה וחצי.

לאחר שבאתי לחנות, קישרו אותי ליבואן, ואמרו שהוא צריך להעביר להם הנחייה מה לעשות

אז דיברתי עם היבואן והוא אמר לשלוח להם את העכבר לבדיקת מעבדה. ומה בנתיים? אני אמור לתפעל את המחשב טלפטית?

מצב כזה יחייב אותי לקנות מקלדת ועכבר ממילא

בקיצור זה בדיחה עצובה. "אחריות" שבפועל שווה לעכוז. יעשו הכול רק בשביל לייאש בנאדם שלא יחשוב על לפנות אליהם.

אני לא רושם מה היבואן כי זה חסר טעם, 99 אחוז מהם הם בדיוק ככה.זאת פשוט ההתנהלות בארץ.

קנית מחנות שעשתה את הרווח שלה וכאן נגמר הרצון שלה לתת לך שירות.

כשאני מוכר ציוד כזה והוא מתקלקל, אני נותן ללקוח חדש ושולח את הישן אל הספק שלי שהוא שובר את הראש עם זה.

אז נכון, עולה אצלי קצת יותר יקר, עובר עוד כמה תחנות בדרך, אבל יש עם מי לדבר.

פורסם

לא הבנתי על מה התלונה. תהליך רגיל ומקובל ברוב המקומות בעולם.

גם אם הלפטופ שלך היה מתקלקל, היית מבצע את אותו התהליך בדיוק.

אתה מצפה שכל אחד שיגיד ליבואן שהעכבר שלו "מת", הוא יתן לו עכבר חדש? ואם העכבר שחה לילה לפני זה בתוך כוס עם קריסטל מנטה?

צריך לשלוח את המוצר למעבדה לצורך בדיקה.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אני גם נתקלתי בהרבה יבואנים וחנויות שעושות הכול כדי לייאש את הלקוח.

הרשת היחידה שתמיד באה לקראתי ולקחה על עצמה את המלחמות מול היבואן זה הום סנטר.

תמיד כשהייתה בעיה עם מוצר מסויים הם פשוט החליפו לחדש בלי שום בעיה.

פורסם

ככה זה עובד בכל העולם, בארה"ב שהתקלקל לי הלפטופ, בתקופת האחריות, שלחו אותו ליבואן שנמצא 3000 ק"מ ממני, וחיכיתי יותר מחודש, ככה זה עובד, בכל העולם, נקודה.

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

פורסם

אם היית יודע כמה עשרות מקרים היו\יהיו של אנשים ששפכו דברים על המקלדת\עכבר, בין אם זה מיץ תפוזים או משהו קצת יותר אורגני,

אנשים שהכניסו סוללות הכל זבל שיש שנזלו והמיסו את המוצרים מבפנים ועוד שלל מקרים שלא מכוסים באחריות מן הסתם.

הרי בארץ כולם באים לחנות עם puppy face ומספרים "לא יודע, קמתי בבוקר וראיתי שזה לא עובד" ואיכשהו המוצר נחצה לשניים לבד באמצע הלילה בעזרת שדונים קטנים.

היבואנים, בצדק, רוצים לבדוק שיש עילה להחליף מוצר ללקוח.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
בין אם זה מיץ תפוזים או משהו קצת יותר אורגני

מיץ תפוזים זה הדבר הכי אורגני שיש, במיוחד אם הכינו אותו מתפוזים אורגנים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מה אני ציפיתי ? בכנות שיחליפו לי.

יש היום אחלה אמצעים כמו סקייפ למשל, שבו נציג היבואן יוכל להדריך את המוכר בחנות מה לבדוק בשביל לקבוע לפחות בבדיקה ראשונית אם זה כשל כתוצאה מנזק פיזי או מכשל אלקטרוני.

ובדברים שאי אפשר לקבוע ככה, לפחות שיביאו מוצר חלופי.

אתם מתארים לעצמכם שיש לכם תקלה ברכב שדורשת חודש במוסך ולא יהיאו לכם רכב חלופי? פלאפון אולי?

במחשבים וטלוויזיות ברוב המקרים יש טכנאי עד הבית.

אבל מה עם מוצרים כמו מקלדת ועכבר? היבואן לא מוצא לזה פיתרון? תעשו לי טובה. הוא יוצא מנקודת הנחה שזה זול מדי בשביל לממש אחריות, ואת המעטים שכן רוצים, אפשר לנפנף אותם.

פורסם
מיץ תפוזים זה הדבר הכי אורגני שיש, במיוחד אם הכינו אותו מתפוזים אורגנים.

הוא אורגני אם סחטת אותו בעצמך לפני חמש דקות

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני מצטער אבל ציפית ליותר מידי.

יש כתב אחראיות, כל מה מה שלא נמצא בו אין שום סיבה לצפות לו.

אם כתוב שמגיע לך מיד חומרה חלופית ללא דיחוי אז אכן יש סיבה לפתוח שירשור שכזה.

אחרת, זו קצת גישת "מגיע לי" ישראלית קלאסית, ללא ביסוס.

יום טוב גם לך

פורסם

לי פעם התקלקל עכבר של לוג'יטק שקניתי באופיס דיפ עם אחריות ל- 5 שנים. אחרי שנתיים הוא התקלקל שבתי לסניף והחליפו לי במקום לאחד מהמלאי.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
אני מצטער אבל ציפית ליותר מידי.

יש כתב אחראיות, כל מה מה שלא נמצא בו אין שום סיבה לצפות לו.

אם כתוב שמגיע לך מיד חומרה חלופית ללא דיחוי אז אכן יש סיבה לפתוח שירשור שכזה.

אחרת, זו קצת גישת "מגיע לי" ישראלית קלאסית, ללא ביסוס.

מגיע לי? אולי.

בסופו של דבר, במוצר כמו עבר ומקלדת אם אני צריך לשלוח אותו לטכנאי ולהפרד ממנו ל 3-4 שבועות, זה מהחינתי שווה ערך ל-"אין אחריות".

רק שמי ששוקל לקנות דברים בסגנון הזה בקצת יקר יותר בגלל ה"אחריות", אז שידע שזה לא בדיוק ככה.

• תוכן חדש...