Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני קניתי לפני חודשיים אסטרה משלמה סיקסט קניתי אותה עם 54 אלף קילומטר כיום היא על 57 בנתיים אין שום בעיות מה שכן אני ממליץ על הדגם שיש לו מסך גדול בלוח שעונין בדגמים האלה הגיע גם חיישן שמודיע כשהנוזל קירור יורד מתחת לרמה מסיומת

אני קניתי ביותר זול מהמחיר שהוצע לך תתמקח איתם

כמה יותר זול? ואיזו שנה קיבלת? המחיר עוד נתון למיקוח השאלה היא כמה להתמקח? אני גם אבדוק כמובן מה שspire אמר לגבי לבדוק בלוי יצחק מבחינת הפחתה על הליסינג.

נו והמוסך המורשה לא מטפל בשאר הרכבים של שלמה סיקסט? רמז- כן, הוא מטפל .

הרכב שלך ככל הנראה טופל או באוטוקאר אשדוד או בדודי אור.

תבדוק ב7 עיניים את המערכת קירור, החל ממשאבת מים, ועד צינורית שהולכת מהפלאנץ' למיכל עיבוי .

בדוק היטב הזעות מסולנואיד של תזמון שסתומים משתנה.

בדוק היטב תושבת גיר תחתונה, ונזילות שמן מבית פילטר שמן ואטם שסתומים.

שים לב במיוחד למערכת הקירור!

נ.ב

אני לא הייתי קונה אסטרה בגלל מזגן שמתנתק בעומס, ובכללי לא קרה לי אף פעם שהיה לי קר ברכב, המזגן פשוט חלש

אבדוק לגבי המערכות שאמרת,תודה על ההכוונה,נבקש גם מהמכון(במידה והרכב יהיה שווה מכון) שיסתכל על זה בפרט.

באישור של שלמה סיקסט ועם נציג מחברת השכרה המוסך יפתח לך את כל הטיפולים שנעשו על הרכב אבל לא יביא לך עותק.

המוסכניק הגון גם יוכל לזהות עם האוטו שמור או לא.

שעה של מוסך מורשה זה בדר"כ עלות בדיקה שכזאת(בסביבות 300 ש"ח)

הסיבה לבדיקה במוסך היא ככה תוכל לדעת לפני שאתה מבזבז 500 ש"ח אם הרכב שווה או לא.

למגוון הולכים כי רוב החברות מסכימות לתקן רק לקויים שרשומים מדף בדיקה של מכון (וזה גם לא תמיד).

רצויי גם ללכת למורשה יבואן ולא למרכזי עקב שהמרכזי שייך לשלמה סיקסט.

אני באופן אישי הלכתי למוסך פיאט (שמשון ביהוד) כשקניתי את הפנדה על מנת שיבדוק אם בכלל שווה להשקיע כסף בבדיקה מכון היקרה.

עדיין לא הבנתי מה יבדקו לי במוסך אופל שלא יבדקו לי במכון בדיקה רגיל,סליחה על הבורות...אני פשוט מנסה להבין :)

אגב,התקשרו עכשיו,הרכב הגיע. בעזרת ה' נלך לראות אותו עוד מעט..אני אסתכל באופן כללי לראות מה מצבו,ננסה לזהות גם אם יש הרכבה בעייתית כלשהי מאחורה (לגבי הפגיעות שרשומות בבדיקה). למרות שאני לא יודע מה אפשר לראות..אצלנו במאזדה אני דפקתי את הטמבון מאחורה,החליפו טמבון ואין שום סימן...נראה בדיוק כמו חדש..

פורסם

רק לידיעה,בהמשך לפרסום שלהם על המבצע ללא ריבית ללא הצמדה ללא מקדמה: יש רכבים מתחת ל90k ק"מ, אחרי שהתעניינתי ביקשה מסמכים לבדיקת זכאות להלוואה. אחרי שאושרתי פתאום היו לה רכבים עם ק"מ נמוך והבדיקות שהוצגו לי הראו רכב נקי כמעט לחלוטין. בסוף לא נרכש מהם בעיקר כי לא אהבתי את היחס של הנציגה אבל שתדע שניתן.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם (נערך)

מכון לא יודע מחלות של רכב או איזה חלק הולך לעשות לך צרות.

מוסך שמטפל בדגם יודע לזהות חלק בעייתי לפי נראות או לפי מפרט טיפולים,למכון אין גישה למפרט טיפולים.

לדוגמא הרבה מכונים רושמים קורזיה או יש לבדוק רצועת תזמון.

אבל אם תשאל את המכון כל כמה זמן מחליפים רצועה בדגם שלך יש מצב שהוא אפילו לא ידע עם מדובר ברצועה או שרשרת.

מכון נועד להיות הכתובת האחרונה שלך על מנת להוריד מחיר אחריי שהמוסך אישר שיש תקלה בחלק הנ"ל.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם
רק לידיעה,בהמשך לפרסום שלהם על המבצע ללא ריבית ללא הצמדה ללא מקדמה: יש רכבים מתחת ל90k ק"מ, אחרי שהתעניינתי ביקשה מסמכים לבדיקת זכאות להלוואה. אחרי שאושרתי פתאום היו לה רכבים עם ק"מ נמוך והבדיקות שהוצגו לי הראו רכב נקי כמעט לחלוטין. בסוף לא נרכש מהם בעיקר כי לא אהבתי את היחס של הנציגה אבל שתדע שניתן.

תודה על העדכון! בדקת אבל שמדובר באסטרה האצ'בק עם המנוע 1400 טורבו ולא ה1600? ממה שראיתי באתר שלהם יש רכבים פחות ק"מ מ90 אלף,אבל זה מנוע 1600.

לגבי המחיר,אנחנו נבדוק גם להתגמש עליו,אבל אם לא-עד כמה המחיר של 62,000 מוגזם?

מכון לא יודע מחלות של רכב או איזה חלק הולך לעשות לך צרות.

מוסך שמטפל בדגם יודע לזהות חלק בעייתי לפי נראות או לפי מפרט טיפולים,למכון אין גישה למפרט טיפולים.

לדוגמא הרבה מכונים רושמים קורזיה או יש לבדוק רצועת תזמון.

אבל אם תשאל את המכון כל כמה זמן מחליפים רצועה בדגם שלך יש מצב שהוא אפילו לא ידע עם מדובר ברצועה או שרשרת.

מכון נועד להיות הכתובת האחרונה שלך על מנת להוריד מחיר אחריי שהמוסך אישר שיש תקלה בחלק הנ"ל.

או חיבור סורק למחשב הרכב. יש דברים שרואים רק שם.

בקיצור : מכון זה נחמד אם אין ברירה.

הבנתי,אז ננסה לבדוק גם לגבי היסטוריית טיפולים (בהנחה והנציג בשלמה ידע להציג לנו אותה,ניתן להסתמך עליה?)

ננסה כמובן להשיג אותה ממוסך מורשה אופל (בהנחה וזה יופיע אצלם כי לדעתי היא טופלה רק במוסכים של לשמה סיקסט מטעמי עלות כמובן..)

יום שישי הלכנו לראות את הרכב,סה"כ נראה סביר,הצצנו גם מתחת למכסה מנוע,חוץ מקצת אבק לא נראה שמשהו נקרע/מתפורר שם (כמובן בדיקה שטחית בעין-לא מסתמך על זה יותר מדי אבל רושם ראשוני סביר) גם פנים האוטו נראה בסדר,האוטו לא היה מוברק מדי (שלדעתי זה דווקא טוב,מראה שלא צריך לייפות אותו יותר מדי כדי למכור) ידית הילוכים היתה שבורה קצת בפלסטיקה,מן הסתם יתוקן..

לקחנו את האוטו לסיבוב של 10 דקות כולל נסיעה מחוץ לעיר (מהירות 100-110 קמ"ש) כדי לבדוק מעבר של כל ההילוכים ואיך האוטו מגיב.

סה"כ הנסיעה היתה חלקה ונעימה מאוד,העברות הילוכים בזמן,בלי משיכות מורגשות,ההילוכים עלו בצורה חלקה. היה קצת רעש מנוע (אני דווקא אוהב) אבל הוא נעים לאוזן ולא מוגזם.

השלב הבא זה בדיקות במוסך מורשה,ואם יצא טוב אז גם במכון בדיקה.

מה עלינו לבקש במוסך המורשה? פשוט שיבצעו לאוטו בדיקה לפני קניה או להיות יותר ספציפיים?

פורסם

שיוציא מפרט הטיפולים שעבר הרכב במוסכי מורשים של אופל וישעלו אותו על ליפט ויסתכלו מה מצב הרכב בכללי מן הסתם הוא יצא איתך לנהיגה על מנת להרגיש את הרכב.

רצויי להתקשר מראש וקבוע תור ולהבהיר למוסך שמדובר בבדיקה לפני קנייה ובנוסף למצוא מכון בדיקה מומלץ באזור.

שים לב לא כל מוסך יסכים לעשות בדיקה לפניי קנייה ובנוסף במידה והוא פספס משהו שבגללו קנית רכב תקול הוא איננו מחוייב לפצות אותך רק בדיקה של מכון ניתן לדרוש פיצוי במידה והיא לא נעשתה טוב.

רצויי לקחת גם את מפרט הטיפולים שעבר הרכב מהנציג גם כן ולשאול את המוסך מתי אמור להיות הטיפול הבא והאם הוא קרוב.

במידה והמוסך דורש מעל שעת העבודה עבור למוסך הבא

פורסם
תודה על העדכון! בדקת אבל שמדובר באסטרה האצ'בק עם המנוע 1400 טורבו ולא ה1600? ממה שראיתי באתר שלהם יש רכבים פחות ק"מ מ90 אלף,אבל זה מנוע 1600.

לגבי המחיר,אנחנו נבדוק גם להתגמש עליו,אבל אם לא-עד כמה המחיר של 62,000 מוגזם?

הבנתי,אז ננסה לבדוק גם לגבי היסטוריית טיפולים (בהנחה והנציג בשלמה ידע להציג לנו אותה,ניתן להסתמך עליה?)

ננסה כמובן להשיג אותה ממוסך מורשה אופל (בהנחה וזה יופיע אצלם כי לדעתי היא טופלה רק במוסכים של לשמה סיקסט מטעמי עלות כמובן..)

יום שישי הלכנו לראות את הרכב,סה"כ נראה סביר,הצצנו גם מתחת למכסה מנוע,חוץ מקצת אבק לא נראה שמשהו נקרע/מתפורר שם (כמובן בדיקה שטחית בעין-לא מסתמך על זה יותר מדי אבל רושם ראשוני סביר) גם פנים האוטו נראה בסדר,האוטו לא היה מוברק מדי (שלדעתי זה דווקא טוב,מראה שלא צריך לייפות אותו יותר מדי כדי למכור) ידית הילוכים היתה שבורה קצת בפלסטיקה,מן הסתם יתוקן..

לקחנו את האוטו לסיבוב של 10 דקות כולל נסיעה מחוץ לעיר (מהירות 100-110 קמ"ש) כדי לבדוק מעבר של כל ההילוכים ואיך האוטו מגיב.

סה"כ הנסיעה היתה חלקה ונעימה מאוד,העברות הילוכים בזמן,בלי משיכות מורגשות,ההילוכים עלו בצורה חלקה. היה קצת רעש מנוע (אני דווקא אוהב) אבל הוא נעים לאוזן ולא מוגזם.

השלב הבא זה בדיקות במוסך מורשה,ואם יצא טוב אז גם במכון בדיקה.

מה עלינו לבקש במוסך המורשה? פשוט שיבצעו לאוטו בדיקה לפני קניה או להיות יותר ספציפיים?

למיטב הבנתי המבצע הוא רק על מנוע 1.4 טורבו יוצאי ליסינג או השכרה. המחיר הסופי הוא 56 אלף. לדעתי כלכלית העסקה עצמה לא רעה בכלל ובנוסף היא דיי משקפת את מחיר השוק של הדגם.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם
שיוציא מפרט הטיפולים שעבר הרכב במוסכי מורשים של אופל וישעלו אותו על ליפט ויסתכלו מה מצב הרכב בכללי מן הסתם הוא יצא איתך לנהיגה על מנת להרגיש את הרכב.

רצויי להתקשר מראש וקבוע תור ולהבהיר למוסך שמדובר בבדיקה לפני קנייה ובנוסף למצוא מכון בדיקה מומלץ באזור.

שים לב לא כל מוסך יסכים לעשות בדיקה לפניי קנייה ובנוסף במידה והוא פספס משהו שבגללו קנית רכב תקול הוא איננו מחוייב לפצות אותך רק בדיקה של מכון ניתן לדרוש פיצוי במידה והיא לא נעשתה טוב.

רצויי לקחת גם את מפרט הטיפולים שעבר הרכב מהנציג גם כן ולשאול את המוסך מתי אמור להיות הטיפול הבא והאם הוא קרוב.

במידה והמוסך דורש מעל שעת העבודה עבור למוסך הבא

אתה מכיר אולי מוסך מורשה אופל באיזור המרכז שעושה בדיקות כאלה? (איזור ראשון..רחובות..)

למיטב הבנתי המבצע הוא רק על מנוע 1.4 טורבו יוצאי ליסינג או השכרה. המחיר הסופי הוא 56 אלף. לדעתי כלכלית העסקה עצמה לא רעה בכלל ובנוסף היא דיי משקפת את מחיר השוק של הדגם.

המבצע אכן על 1.4 טורבו,מאמין שכל הרכבים שם הם גם ליסינג/השכרה..וגם אם לא אז אולי יהיה אחד בודד מטרייד אין שמישהו הביא להם..לא כתבתי בהתחלה כי זה לא היה סגור,אבל המחיר יהיה 60K (הורידו אלפיים..גם ברכה) כולל כמובן האחריות,טיפול 75K לרכב וטסט..

פורסם

ביד 2 יש כמה אסטרות פרטיות שנת 2013 עם פחות ק"מ במחיר של כ-70000 לפני מיקוח.

לכביש שוק בעייתי ,תחשוב שרכב של 70000 עלה כמעט 140000 לפני 3 שנים.

המחיר שנתנו לך יקר בקיצוניות.

באותו סכום תוכל לקפוץ בשנה ,עם פחות ק"מ ורכב פרטי.

שנת 2012 מליסנג נמכרות 50000 בלחץ

• תוכן חדש...