Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עבודה לא חסר להם, אבל כסף נוסף לא מזיק אף פעם.

עוד זוג בולמים ששוכבים להם במחסן סתם, כדי להיפטר מהם, ועל הדרך לעשות עוד 4000 שקל.

יש לך עוד מזל שלא דחפו לך מגב אחורי מקורי.

• תגובות 146
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני דווקא כן הייתי מצפה מהמוסך שמבצע טיפול לפני הטסט שיגלה שהמגב האחורי לא תקין ויחליף אותו במקום להמציא סיפורים על הבולמים...

פורסם

אפשר לומר להגנתם שהם אמרו שצריך להחליף את המגב האחורי.

מצד שני הם גם אמרו שצריך להחליף את המגבים הקדמיים שהוחלפו לפני כמה חודשים וממש לא דורשים החלפה.

פורסם
סליחה שאני נתפס לזוטות, איפה כתוב שחלון אחורי צריך מגב? אפשר לפסול על כזה דבר בטסט? הרי יש מלא מכוניות שבכלל אין להם מגב אחורי.

יש גם מכוניות בלי גג, תוריד את הגג שלך וגש לטסט עם הטענה הזו. אם יש הוא צריך להיות תקין.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אם האנטה בגג של האוטו שבורה היא צריכה תיקון? אני יחסוך לך התשובה לא...

אף טסטר לא אמור לפסול רכבים בגלל כל מיני פיצ'רים שהתקלקלו או שלא. הרכב אמור להיות תקין ובטיחותי לנהיגה בכביש ומגב אחורי לא קשור לענין ולכן אני מתפלא שאפשר בכלל לפסול על כזה דבר רכב בטסט.

(אגב בקשר לדוגמת הגג - היא קיצונית)

פורסם
IG - אני סקרן על איזה מוסך את המדבר - אני מטפל במוסך מסויים כבר הרבה שנים ומרוצה, אבל נתקלתי בפורום באי שביעות רצון ממנו. השאלה היא האם באמת הכניסו שמן עודף או שמא מדובר בטעות של הפקידה, מספיק חמור שגובים יותר מדי כסף אבל לפחות לא מזיק לרכב.

איל - היתה לי טויוטה וטיפלתי במוסך שהראה דווקא יושרה שהפתיעה אותי. אבל מאז חלפו 6 שנים, אולי דברים השתנו.

לגבי תוסף הדלק - אם אתה מאמין בזה (והנושא נתון לויכוח) צריך להתחיל עם זה מוקדם. אם לא דואגים לניקוי שוטף אתה עלול להסתבך עם לכלו רב שמשתחרר וגורם סתימות.

לגבי המוסך שלחתי בפרטי

לא טעות ולא כלום. השמן הגיע איזה 2 ס"מ מעל לסימון במדיד.

לגבי התוסף- לא מאמין בזה.

אולי אם אתה מתדלק בשטחים ונוסע רק בעיר אז ב50-60K האינג'קטורים יהיו ג'יפה.

אני מתדלק בתחנה נורמאלית ונוסע בינעירוני רוב הזמן- החום והלחץ במנוע מספיקים כדי לנקות את הפיח שמצטבר. אולי ב100K אני אשים תוסף כי בשלב הזה לא יזיק, אבל לרכב שעשה רק 10K, הרוב בינעירוני אין סיבה- רק יכול להזיק.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
מוסכים מורשי יבואן הם השקרנים הכי גדולים. האם זה חדש?

אני מתערב איתך שגם רפידות לא היה צריך להחליף, ברר עם אחותך מתי הפעם האחרונה שהוחלפו..

מסכים איתך בנושא הרפידות.

הרכב של אחותי , מתוצרת אחד היצרנים הקוריאנים , בהיותו בק"מ נמוך מאוד (משהו כמו 25 אלף)

נכנס לטיפול קטן ושגרתי, ניסו להלביש עליו המון דברים מיותרים , אבל נתמקד כרגע בנושא הרפידות .

נאמר ע"י נציג השירות שנדרש להחליף צלחות ורפידות אחוריות ונקבו במחיר אסטרונומי (משהו כמו 1500-2000 ש"ח).

כמובן איימו שמחובתם לדווח על רכב עם ברקסים לקויים. כנ"ל לגבי צמיגים במחיר שערורייה.

אמרתי לה לבצע את המינימום הנדרש לטיפול ולהטיס את הרכב החוצה מהמוסך.

הרכב נלקח למוסך שאני מכיר היטב , פורקו הגלגלים והסתבר

א) הצלחות חדשות לגמרי

ב) הרפידות מעל 50 אחוז בשר.

על הדרך החלפנו זוג רפידות ב80 ש"ח כולל מע"מ (מקורי) כי כבר פורקו....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
הרכב של אחותי , מתוצרת אחד היצרנים הקוריאנים , בהיותו בק"מ נמוך מאוד (משהו כמו 25 אלף)

הפחד הזה, לא לספר מי ניסה לנקנק אותך, לא מובן לי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
הפחד הזה, לא לספר מי ניסה לנקנק אותך, לא מובן לי.

במקרים מסויימים כאשר זה מגיע מאחורה אז קשה לזהות את המנקנק. :wink:

איזה כייף לי :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לי שאלה כללית בנושא.

למה אתם ממשיכים לטפל במוסכי יבואן גם ברכבים שגילם מתקרב ל10 שנים? יש הרבה נזקקים במדינה, לא עדיף לתרום להם במקום?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מסכים איתך בנושא הרפידות.

נכנס לטיפול קטן ושגרתי, ניסו להלביש עליו המון דברים מיותרים , אבל נתמקד כרגע בנושא הרפידות .

נאמר ע"י נציג השירות שנדרש להחליף צלחות ורפידות אחוריות ונקבו במחיר אסטרונומי (משהו כמו 1500-2000 ש"ח).

כמובן איימו שמחובתם לדווח על רכב עם ברקסים לקויים. כנ"ל לגבי צמיגים במחיר שערורייה.

אמרתי לה לבצע את המינימום הנדרש לטיפול ולהטיס את הרכב החוצה מהמוסך.

הרכב נלקח למוסך שאני מכיר היטב , פורקו הגלגלים והסתבר

א) הצלחות חדשות לגמרי

ב) הרפידות מעל 50 אחוז בשר.

על הדרך החלפנו זוג רפידות ב80 ש"ח כולל מע"מ (מקורי) כי כבר פורקו....

בבלמי דיסק לא צריך לפרק כדי לראות כמה בשר יש להם (רק להוריד גלגלים) אז ממש לא ברור למה החלפתם (אלא אם כנראה הן לא היו מחזיקות עד הטיפול הבא ואז איפה ניסו לנקנק אתכם?).

ומקורי זה מקורי של היצרן, OEM או לינגלונג מקורי?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
יש לי שאלה כללית בנושא.

למה אתם ממשיכים לטפל במוסכי יבואן גם ברכבים שגילם מתקרב ל10 שנים? יש הרבה נזקקים במדינה, לא עדיף לתרום להם במקום?

כי מדובר במוסכים שמתמחים באותו סוג רכב וגם כי יש את התחושה שלא ינקנקו אותך ויעבדו עליך.

אז בסופו של דבר מנקנקים אותך בסכומים יותר גבוהים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמו שגילית, התחושה לא שווה הרבה. מוסך מורשה זו לא ערובה למקצועיות ללא פשרות שלא לדבר על אמינות.

כשמדובר ברכבים עממיים נפוצים אין סיבה להמשיך לשלם שעתון של מוסך מורשה יבואן. לא חסרים מקומות הוגנים ואמינים שמכירים טוב מאד את הרכבים הללו ומתמחרים שעת עבודה בזול משמעותית ממוסך של יבואן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
אולי ב100K אני אשים תוסף כי בשלב הזה לא יזיק

זו היתה הטעות שלי. אמנם עוד בימי הקרבורטור, אבל הוספתי תוסף במכונית של אשתי ב-100,000 ק"מ. הוצאה - השתחררה ג'יפה, הרכב הגיע למוסך על גרר ואשתי (שהיתה צריכה לטפס גבע כדי להגיע הביתה) הגיעה לשמירת הריון.

מאז אני מוסיף את התוסף, למרות שמשמעותו לא ברורה לי ודי ברור לי שאיכות הדלק בארץ טובה, מה שלא ברור לי הוא טיב תחזוקת המיכלים בתחנות התדלוק.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ההבדלים בשעתון קטנים (ולפעמים גם יותר נמוכים ממוסכים כלליים). ההבדלים נובעים בעיקר ממחירי החלפים.

הכלל הוא למצוא מוסך מקצועי וישר שאתה סומך עליו גם אם מחיר שעת עבודה אצלו קצת יותר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...