Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה קטנה

ToMeR
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תומר ... אין מה לעשות ...

אם היו פוגעים ברכב שלך והפלסטיקים שמחזיקים לך את הטמבון היו נשברים והטמבון היה זז החוצה ... גם אתה היית רוצה טמבון חדש ...

ובטח שלא מגיע למשהו שסתם נסע בכביש שהטמבון לא ישב כמו שצריך ושיהיה לו קילוף בצבע.

איך שאני קורא את זה , זו אשמתך ולא ממש אשמתו , אולי הוא תרם לזה אבל אתה אמרת בעצמך שבכביש גרוע עם מעבר חציה ושהוא המשיך לחסום אותך ולא היה לך נתיב מעבר שלם גם ככה ונצמדת אליו.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
תומר ... אין מה לעשות ...

אם היו פוגעים ברכב שלך והפלסטיקים שמחזיקים לך את הטמבון היו נשברים והטמבון היה זז החוצה ... גם אתה היית רוצה טמבון חדש ...

ובטח שלא מגיע למשהו שסתם נסע בכביש שהטמבון לא ישב כמו שצריך ושיהיה לו קילוף בצבע.

איך שאני קורא את זה , זו אשמתך ולא ממש אשמתו , אולי הוא תרם לזה אבל אתה אמרת בעצמך שבכביש גרוע עם מעבר חציה ושהוא המשיך לחסום אותך ולא היה לך נתיב מעבר שלם גם ככה ונצמדת אליו.

ליביו

מסכים עם כל מילה ומוסיף שלפי דעתי אתה צריך לשנות את ההשקפות שלך. בשביל מה כל הבלאגן הזה? חברות ביטוח, מכסה מנוע מכופף, פנס שבור, טמבון משופשף. כל זה בגלל חוסר סבלנות, פעם הבאה תחשוב טוב לפני שאתה נכנס לכאלה מצבים (אני ממש לא מנסה להטיף לך, פשוט תקח את התקרית הזו כתור ניסיון לעתיד ואל תנסה לנפח את זה לבית משפט וכל מני שטויות).

תנסה לחשוב בדיעבד, מה זה נתן לך שנדבקת אליו ??? כשאני מרגיש שאיזשהו רכב נוסע קרוב מדיי אליי או שהוא נוסע בצורה לא אחראית אני פשוט מאט ומתרחק כמה שיותר ממנו. ממש לא אכפת לי אם הוא יצא אשם או לא בבית משפט, הוא פשוט לא שווה את הנזק שהוא יגרום לרכב שלי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

השיפשוף לא ממני, וחוץ מזה גם שנכנסו בי באוטו הקודם ועשו לי שאסי לא ביקשתי להחליף חצי אוטו!

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

נתקעת בו.. לא שמרת מרחק.. אין מה לעשות..

זה שאתה לא דרשת להחליף חצי אוטו זה כי אתה בןאדם הגון וישר..

לא כולם (והרוב) לא כאלה, וכשהם נופלים על מציאה של מישהו שנתקע בהם בקטנה, הם מפילים על זה כמה שיותר.. מה אכפת להם? אתה משלם.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני צבעתי פגוש על הרבה פחות מזה !

ומי ששפשף אותו בחניה של הבניין שילם הכל.

יש אנשים פנאטים שלא מוכנים לוותר על אף גירוד שעשו להם, כמו עבדכם הנאמן.

וסביר להניח שיש גם בעלי יונדאי אקסנט פנאטים...

דרך אגב, פחחות וצבע קומפלט לפגוש זה בין 300 ל 400 ש"ח , תלוי בצבע .

תקן לו את זה על חשבונך וגמור עם זה. רק ההשתתפות עצמית היא יותר מפי 2 (בדרך כלל).

לאחר שתתקן לו את זה, תחתים אותו על מסמך שאומר שאין לו יותר תביעות ממך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אין לו שריטות מהתאונה, יש רק את הקילוף למטה, זה נמוך מידי כדי להיות ממני ואני לא מוכן לפצות אותו על זה. בתאונה כל מה שקרה זה הטמבון זזה החוצה כמו שרואים, זה אומר צבע? לא נראה לי! הוא כבר כתב לעצמו שאני מודה בתאונה ושאני מודה שזה מככה וככה סיבות. לא ידעתי שהוא גם בוחן תנועה. אבל אני פראייר לא אצא זה בטוח

אם הפגוש זז החוצה זה אומר שיש עוד דברים שהתעקמו גם אחרי הפגוש.

לצבוע פגוש עולה 200-300 ש"ח - אם זה רצונו לך על זה כי יפרקו את הפגוש יגיעו למסקנה שצריך ליישר גם מאחורי הפגוש המחיר ישלש את עצמו ויותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הוא ממילא תובע את הביטוח, השתתפות עצמית אני אשלם בכל מקרה בגלל האוטו שלי, משום מה הסוכנת ביטוח לא אכפת לה מה קרה לו, יותר אכפת לה מה קרה לי מבחינת עלות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אתה שואל אם אתה אשם או לא

אז זה מבאס קצת אבל לפי מה שאני יודע כל עוד אתה נכנסת בה מאחור אתה אשם

כי זה אי שמירת מרחק

וגם עם אתה בטוח שאתה לא אשם כל עוד אתה נכנסת אתה אשם

ככה נראה לי וככה שמעתי לפחות בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה

פורסם

תומר שלום. מנסיון של שלושה משפטים שהיו לי בתביעות קטנות על דברים כאלה גם בתור תובע וגם בתור נתבע-כמה דברים.

1. אם הוא לוקח אותך לתביעות קטנות, אתה מפסיד ב 100 אחוז. וכל זה בגלל טענה מאוד קטנה ופשוטה אבל גם מאוד משמעותית והיא חובת הזהירות ובמקרה שלך שמירת מרחק מרכב שלפנייך. לא משנה מה תטען לגבי סטייה שלו ימינה או רוחב הכביש או לא יודע מה עוד, אתה אשם.

2.יכול להיות שיש פה רשלנות תורמת מצידו-אם השופט יחשוב כך, זה עדיין לא מפיל את התביעה, אלא מקסימום מוריד כמה אחוזים מערך התביעה שהוא דורש.

3.תירגע, אין לך מה להילחץ. תן לחברת ביטוח שלך לטפל בזה,תגיש להם את מה שהם ביקשו ממך.

הם יחכו מצידם עד אשר חברת הביטוח של הנפגע תגיש את הבקשה לתביעה, יכול להיות שחברות הביטוח יגיעו ביניהן לאיזה הסכמה. במידה ולא הנפגע יצטרך לתבוע אותך בתביעות קטנות(יכול לקחת שנה).

4.היעדר תביעה מאבדים כאשר אשמים במשהו, ז"א אם אתה אשם הוא לא יאבד את היעדר התביעה שלו, כך שאל תחפש מעשי נקמה אישיים.

• תוכן חדש...