Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז סמסונג מנצלים את המומנט שלהם עד למקסימום.

לקחו את כל מה שטוב ב S7 EDGE, הגדילו מסך, הוסיפו עט וקיבלו שוב נוסחה מנצחת.

אחרי שאני ועוד כמה חפרו לסאני בראש, הם החליטו להענות לבקשה שלנו לקבוצת רכישה אחרי שכל השנים הם התנגדו.

נפתחה קבוצה יעודית בפייסבוק ומי שמעוניין לרכוש, מוזמן להצטרף.

https://www.facebook.com/groups/Note7Buy/

מה שמסתמן זה 10 אחוז הנחה (שזה כנראה קרוב ל 420 שקלים) + כל ההטבות שיקבלו הרוכשים הרגילים - בשווי של 700 ש"ח.

תהנו

פורסם

הייתי ממש ממש שמח לשדרג את הנוט 3 אבל אין ממש תקציב. אקנה בעתיד כשהמחיר ירד.

בהצלחה!

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
לקחו את כל מה שטוב ב S7 EDGE, הגדילו מסך, הוסיפו עט וקיבלו שוב נוסחה מנצחת.

למעט הסוללה, שחלשה ב 100 מ"א מזו שב S7 "קצה".

יכלו להתאמץ קצת ולדחוס אחת של 3,800 אבל לפחות פיצו את הקהל ב 64 ג'יגה כסטנדרט.

פורסם

הם טוענים לפחות שהסוללה הקטנה יותר היא בגלל העט וצורת האטימה שלו.

תכלס הנוט 5 מחזיק לי בין 18 ל 24 שעות בממוצע והוא עם 2990 MA. כל תוספת מבורכת.

פורסם

מה המחיר אחרי ההנחה?

איך הנוטים מבחינת עידכונים? נגיד נוט 5 מעודכן למרשמלו?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם זה כמו נוט 2, אז זה בערך שנתיים קדימה.

קיבלתי נוט 2 עם 4.1, הוא התעדכן ל4.3 ו4.4 עד 4.4.2. לפחות זה שלי היה בייבוא מקביל, אז העיברות המזעזע של סאני נחסך ממני.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תכלס הנוט 5 מחזיק לי בין 18 ל 24 שעות בממוצע והוא עם 2990 MA. כל תוספת מבורכת.

אייל אין מצב שהנוט 5 מחזיק לך ככה, גם לא לפני השדרוג למרשמלו.

במידה ואתה מתעקש שכן, אני מציע לך למכור את היחידה הספציפית שלך לסמסונג כ"נס רפואי"

פורסם

הא מחזיק כך בזמן המתנה כאשר המסך בקושי עובד ויש קליטה מלאה של הרשת.

ביום טוב הוא מחזיק 4 שעות עם מסך כלומר בשימוש .

הקיצר גלקסי 7 עם עט.

פורסם

אני עם נוט 2 כשלוש שנים ולאחרונה הוא עושה פריז כמה פעמים ביום עד להוצאת סוללה ומנוחה של 10 דקות.

מה הדבר הדומה ביותר לנוט 2 שיתן לי 3 שנות שקט?

את הנוט 2 קניתי אגב בדיוק אחרי נפילת מחירו ל 2400 ש"ח לגרסה הרשמית.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הנוט 5 שלי החזיק לכל היותר 4 שעות SOT, שזה לא להיט. זה למה הקרעייבינג לסוללה נורמלית.

כל מי שטוען ל 5-7 שעות זמן מסך עם הנוט 5 הוא או שקרן, או שאין לו מושג מה המשמעות של "זמן מסך".

פורסם
מה המחיר אחרי ההנחה?

איך הנוטים מבחינת עידכונים? נגיד נוט 5 מעודכן למרשמלו?

תהיה הנחה מפתיעה. מחפשים כרגע בין היבואנים.

מישהו יודע מתי יתחיל השיווק שלו ?

ב 19 לחודש.

אייל אין מצב שהנוט 5 מחזיק לך ככה, גם לא לפני השדרוג למרשמלו.

במידה ואתה מתעקש שכן, אני מציע לך למכור את היחידה הספציפית שלך לסמסונג כ"נס רפואי"

Screenshot_20160516-191302.jpg

פורסם

טוב אייל חוכמה גדולה אתה סופר את שעות הלילה שבהן אין לך פעילות על המכשיר. שים לב שתכלס המכשיר עבד מתשע בבוקר עד שבע בלילה רק 10 שעות.......

• תוכן חדש...