Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עדכון קטן שלי לגבי מצלמת הרכב בגולף שמיועדת להיותת איפה שהסמל.

דיברתי עם פולקסווגן גרמניה והם כתבו לי שעל הייבואן לקחת אחריות על סיפוק המצלמה המדוברת, ביקשתי מהנציג הגרמני לא למסור את הפרטים שלי כאן לצ׳מפיון, אבל כבר מאתמול בערך נציג (דיי נחמד) יצר איתי קשר והסברתי לו בדיוק מה הבעיה, כולל שאלה אם המצלמה המדוברת תעבוד עם המק״ט (סיומת 819A הבעייתי), היום הנציג חזר אליי ולאחר בירור עם המנהל הטכני של פולקסווגן ניתן לי המק״ט של המצלמה המיועדת ומחיר.כמו כן המנהל הטכני ביקש למסור לי שיהיה צורך בשינוי קידוד בתוך בקרת המולטימדיה...(מסתבר שלא צריך לחפש אפילו באתרי מכירות בילאומיים, שכן הרכישה היא מול המחסן של פולקסווגן, ורק ההתקנה היא על אחריותי...כלומר את זה פולקסווגן לא תעשה עבורי, אבל יש מספיק מקומות שיעשו את זה,שכן המצלמה המקורית חייבת לבוא עם הוראות התקנה...)

אני לא יודע מה המחיר של ״גיל קאר״ עבור מצלמת רוורס, אבל כשדיברתי עם הנציג הוא הסכים איתי שהתקנת מצלמת רוורס שמוערכת במקרה הגרוע בכמה מאות שקלים לא צריכה לעלות כמה אלפים...

הוא נתן לי מחיר (אך אני עוד צריך לברר אם זה לפני מע״מ או אחרי), המחיר שהוא נתן בכל מקרה זה 3918 גנבים אך יחסית למחיר שגיל קאר רוצים עבור מצלמה פשוטה, אני מוכן להוסיף עוד קצת, הוא גם לא ידע להגיד לפני אחרי מע״מ, לגבי הכבלים, גם אני שאלתי את זה בשיחתי, אך הוא לא ידע להגיד לי ואמר לי פשוט לשאול כשאתקשר למחסן הקרוב לביתי, למען האמת אין לי מושג איך באה החבילה המקורית של המצלמה (תמיד חיפשתי ב ebay ואתרים דומים, ושם היתה תמיד רק תמונה של הסמל..)

מה שכן הוא הדגיש שהם לא יתקינו, כלומר שהם כן יוכלו לספק את הכבלים, גם אם זה לא חלק מהחבילה המקורית...

אולי אני סתם עייף, אבל המחיר כולל את יחידת הפיקוד או שזה אך ורק לסמל עם מצלמה?

האם המצלמה תעבוד עם מקט 819\820 או שצריך להחליף?

בפסאט יש 4 מצלמות שמאפשרות סימולציה של רחפן [emoji5]

fbd7c45b06f3a777c75474bde76eb81b.jpg

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

אתה! אתה תשב בשקט ותפסיק להוציא לנו את העיניים:lol::-P

פורסם (נערך)
אולי אני סתם עייף, אבל המחיר כולל את יחידת הפיקוד או שזה אך ורק לסמל עם מצלמה?

האם המצלמה תעבוד עם מקט 819\820 או שצריך להחליף?

המצלמה תעבוד על 819 ו820...

נאמר לי שיש צורך בשינוי קידוד בתוך בקרת המולטימדיה. אם הבנתי נכון אין צורך להחליף שום דבר, תקן אותי אם הבנתי לא נכון (קידוד לא דורש החלפה,נכון?)

זה הסמל עם המצלמה.(אני לא יודע מה בא בדיוק בערכה המקורית, כלומר אם החוטים וכל מה שנלווה חלק מהקופסה..), אני אשתדל ביום חמישי להתקשר לאחד ממחסני פולקסווגן לברר לגבי מה כוללת החבילה בדיוק ואעדכן..

עריכה אחרונה על ידי roni_bel
פורסם

אוקיי, אז זה בדיוק מה שחשבתי - הפעלה של פונקציית המצלמה האחורית בF5.

ז"א שהמחיר של המצלמה בארץ היא כ4000 שח. באיביי זה 1600 שח ומגיע עם הוראות הרכבה וצמת חוטים.

סה"כ מעניין, ואני חושב שזה עונה לי על השאלה האם המצלמה תעבוד על 819/820.

עכשיו נשאר לנו לברר על שדרוג יחידת בקרה וקידוד.

פורסם (נערך)
אוקיי, אז זה בדיוק מה שחשבתי - הפעלה של פונקציית המצלמה האחורית בF5.

ז"א שהמחיר של המצלמה בארץ היא כ4000 שח. באיביי זה 1600 שח ומגיע עם הוראות הרכבה וצמת חוטים.

סה"כ מעניין, ואני חושב שזה עונה לי על השאלה האם המצלמה תעבוד על 819/820.

עכשיו נשאר לנו לברר על שדרוג יחידת בקרה וקידוד.

נוצרה שאלה חדשה:

במידה ואני מתקין מחר את המצלמה הזו, במידה ויבוא יום (בטווח הזמן הקרוב יחסית) ותתבצע שדרוג יחידת בקרה (אפילו בתשלום סמלי), האם זה יכול באופן כלשהו לפגום בפעילות המצלמה ?

דרך אגב, זה המק״ט למצלמה שעובדת על 819,820 : 5G0827469FF0D.

ניסיתי לחפש באינטרנט את המק״ט (בתקווה למצוא זול יותר) אך ניסיוני לא צלח..

עריכה אחרונה על ידי roni_bel
פורסם

חיפשתי את המק"ט באיביי ומצאתי את הקיט הזה - יוצא 1600 שח לפני מיסים. אני חושב שפרסמתי את הקישור הזה גם לפני כן.

גם עם מיסים של 50% הגענו לקצת יותר מחצי מהמחיר שהציעו לך בארץ.

במידה ותחליף יחידת בקרה בעתיד, זה לא יפגע במצלמה, היא תעבוד ללא תקלות.

איך זה עובד?

כשאתה משלב רוורס מגיע פיקוד לסמל והמצלמה יוצאת, באותו הזמן גם היחידת בקרה מקבלת פיקוד ועוברת למצב של תצוגת RVC IN

המצלמה מוציא אות ווידאו רגיל NTSC אם אני לא טועה וזה מתקבל ביחידת בקר >> למסך.

דיי פשוט, אין פה משהו מטורף עם CAN BUS.

פורסם (נערך)

4000 זה כולל עבודה לפחות? מחיר באמת לא סביר לחלוטין. המחיר של איביי כבר יותר הגיוני, אבל יש גם עבודה לא מבוטלת יחסית, לא?

ד"א, היום איתוראן וגיל קאר בילו עוד 3 שעות על הרכב בלסדר תקלות מיני תקלות עם כל מה שגיל-קאר התקינו (יש לי דיון ארוך עם צ'מפיון על פיצוי יומיים הפסד זמן על כל הבלאגן בגלל חובבנות של גיל-קאר) הוספת הויפיי זה - לפי הטכנאי של גיל קאר בדיוק 10 דקות עבודה. 340 שח, כן - ממש הוגן.

צירפתי תמונה אחרי פירוק כל הדשבורד פחות או יותר. אזהרה! תמונות קשות לצפייה :)

חייב לציין שהבחור הבאמת מקצועי מאיתוראן (לא ציניות) היה איש מקצוע למופת, עשה הכל בעדינות ואפילו הגיע אחכ אליי הבייתה בגלל בעיות נוספות. הפך את החוויה הנוראית לנסבלת.

הבחור של גיל קאר מאוד התלהב מה-Launcher שהתקנתי ושאל איך עברתי את החסימה. ביקשתי שלא ישאל שאלות כדי שלא אצטרך לשקר :)

unnamed.jpg

IMG_20161108_132038.jpg

עריכה אחרונה על ידי BNitay
פורסם (נערך)

@BNitay: באמת קשות... :) מה תקנו לך (פרט לWIFI ) ? אגב, איזה LAUNCHER זה? אני מנסה "לעבוד עליהם" כעת בשתי נקודות (מקצה שיפורים) - בעניין חיבור נוסף לAUX אל המערכת ברכב, ובעניין תפעול מכפתור בהגה. נראה מה יהיה...

לכן לא כדאי התקנות מקומיות. כמעט וונדאליזם....

לכן תמיד יש ת'אופציה לא להסתכל... ;)

עריכה אחרונה על ידי rafid
פורסם
4000 זה כולל עבודה לפחות? מחיר באמת לא סביר לחלוטין. המחיר של איביי כבר יותר הגיוני, אבל יש גם עבודה לא מבוטלת יחסית, לא?

ד"א, היום איתוראן וגיל קאר בילו עוד 3 שעות על הרכב בלסדר תקלות מיני תקלות עם כל מה שגיל-קאר התקינו (יש לי דיון ארוך עם צ'מפיון על פיצוי יומיים הפסד זמן על כל הבלאגן בגלל חובבנות של גיל-קאר) הוספת הויפיי זה - לפי הטכנאי של גיל קאר בדיוק 10 דקות עבודה. 340 שח, כן - ממש הוגן.

צירפתי תמונה אחרי פירוק כל הדשבורד פחות או יותר. אזהרה! תמונות קשות לצפייה :)

חייב לציין שהבחור הבאמת מקצועי מאיתוראן (לא ציניות) היה איש מקצוע למופת, עשה הכל בעדינות ואפילו הגיע אחכ אליי הבייתה בגלל בעיות נוספות. הפך את החוויה הנוראית לנסבלת.

הבחור של גיל קאר מאוד התלהב מה-Launcher שהתקנתי ושאל איך עברתי את החסימה. ביקשתי שלא ישאל שאלות כדי שלא אצטרך לשקר :)

[ATTACH=CONFIG]475954[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]475953[/ATTACH]

חחח איזה עבודה ? 4000 ש״ח אתה מקבל את המצלמה ולך לדרכך, תתקין איפה שאתה רוצה, הם לא יתקינו לך גם אם תשלם עוד כסף..

פורסם

יש מתקינים בארץ כמו יוסי אלפיין וישראל ג׳וניור, ההתקנות הכי מקצועיות שיש בארץ ואני חותם על זה.

אני עובד עם ישראל המון והוא שם יד על כל רכב שהיה לי. למי שלא הבין, אני איש אודיו אז ניסיון והמלצות בתחום אני יכול לתת עד מחר.

בשביל סכום נאה אך לא שובר כיס שניהם יכולים להתקין את המצלמה תוך כמה שעות.

ועדיין לא התקרבתם ל4000 שקל על המצלמה דרך היבואן הנחמד שלנו.

פורסם

הפקעת מחירים בחלפים "אורגינליים" - זה עניין ישן נושן. מוזר בעיני ששוק החלפים התואמים לא שבר את זה (כמובן שלא לכל דבר זה קיים). אני עוד זוכר את ה3600 ש"ח שרצו ממני בפורד פוקוס עבור שני פסי המתכת השחורים לכיסוי המרזבים על הגג שנגנבו, כשבאתר היצרן זה 120$... :( כמובן שקניתי מפירוק בסוף ב 500ש"ח...

פורסם

נראה לי שאפשר לשנות את כותרת השרשור ל-"מזל טוב, פולקסוואגן גרמניה וצ'מפיון ישראל הסכימו לקרוע לנו את הכיס תמורת פיצ'רים שאפשר להסתדר בלעדיהם ושמגיעים ללא עלות במדינות אחרות".

בואו, אני בדיוק מתחיל מבצעים לקראת הכריסטמס, 50% הנחה על כל שקיות האויר מים המלח ו-30% הנחה על גללי פרות אדומות מהודו, לרוכשים בסכום מעל 750 שקלים, עד גמר המלאי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...