Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בנוגע לכותרת

רציתי המלצות/חוות דעת על רכבי הקטגוריה השונים

כרגע נוטה לכיוון היונדאי

חשוב לי מאוד נושא ירידת הערך ומה יהיה עוד כ 3 שנים שארצה למכור .

פתוח להצעות

תודה רבה

פורסם

קשה לדעת מה תהיה ירידת הערך עוד 3 שנים, לעניות דעתי היא תהיה גבוהה יחסית, כי יהיה היצע גבוה מאד של כלי רכב מהסגמנט הנ"ל - אבל אנחנו לא נביאים - ולכן הכל בע"מ.

אישית הייתי בוחר בספורטאז' בגלל מערכות הבטיחות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני חושב שכדי לבדוק את הטוסון מחזיק באחת ולמרות שאחרי הקניה הלכתי לבדוק ספורטז' אני שמח שבחרתי יונדאי טוסון , למרות שהן אחיות רק בחליפה שונה אבל הטוסון מרגיש רך ונעים שקט גבוה מיזוג עובד נהדר גם בשורה השניה מלא מקום תא מטען של 488 במצב רגיל אותי זה מספק , בגדול באמת רכב שווה יונדאי עשתה שינוי מדהים .

בגדול אם אתה שואל אותי חדש או יד 2 אז עדיף יד 2 זה ישתלם לך .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

חשוב מאוד שתידע שהרכבים האלה אין להם יכולת שטח

וזאת לא חוות דעת שלי אלא חוות של מומחים שעשו מבחן "אובייקטיבי" על הרכבים האלה,עם דגש על המילה אובייקטיבי

פורסם (נערך)

ראה:http://cars.walla.co.il/item/2939271

בסיכום מרום ראשון הספורטאז.

וגם:

99%D7%9D/'>http://m.icar.co.il/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%A0%D7%99_%D7%A8%D7%9B%D7%91/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F_%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%90%D7%AA%D7%99_-_10_%D7%92'%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D_%D7%A7%D7%95%D7%9E%D7%A4%D7%A7%D7%98%D7%99%D7%

99%D7%9D/

במבחן השני עושים מבחן ל-10 דגמים. מדרגים את כולם לפי סעיפים.

עריכה אחרונה על ידי shai_ka
פורסם

אחרי 3 שנים בממוצע רוב הרכבים בישראל מאבדים 40 אחוז לפחות ובמיוחד

רכבי העדר הטובים והמשכנעים. השוק יוצף ומוצף בהם והמבחר גדול וכשיש

מבחר המחירים יורדים עוד.

ככלל לא קונים רכב לפני שנוסעים בו ורצוי נסיעת מבחן,יש דברים קטנים שמתאימים

לאחד ולשני לא. גש לסוכנות עשה חקירה משלך והחלט אחר כך.

פורסם

תודה רבה על התגובות. לגבי רכב יד2 אין משמעות כאן.נקנה על ידי נכה צהל עם זכאות.תודה שוב

רק יכול להוסיף שבשנים האחרונות הבחירה היתה קורולה והיא נמכרה כל 3 שנים במחיר מחירון ואף מעט מעל.לכן החשש במעבר לרכב אחר

פורסם

כבעלים של ספורטג' GT החדשה אני מרוצה.

אני חושב שאבזור הבטיחות הוא קריטי גם בירידת הערך, תחשוב שעוד 3 שנים זה יהיה סטנדרט בכל רכב

כשתבוא למכור את הטוסון שמגיעה ללא אבזור כזה, אתה תצליח למכור, אבל לדעתי במחירון נמוך מהספורטג' מאותו שנתון

פורסם

מניסיון של חברים שהיו באותה ההתלבטות אני אגיד לך שהקיה משכנעת הרבה יותר מבחינת איכות נסיעה ואבזור בטיחות (במיוחד אם משווים את גרסאות הבסיס עם מנוע 1600).

הם היו נעולים על מנוע 2000, ולבסוף נבחר הטוסון משתי סיבות: ימי מכירות עם הנחה והטבות שיצרו פער של 8000 שקל ובעיקר אספקה מיידית ביונדאי לעומת שלושה חודשי המתנה בקאיה.

האמור מתייחס ליונדאי opensky לעומת קאיה lx.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

תודה רבה על ההתייחסות.חדש לי הפורום הזה ואני שמח לגלות בורמה גבוה הן מבחינת אנשים מקצועיים.והן מבחינת רלוונטיות ורציניות בתגובות ובהסברים.

יום ראשון אבדוק את הקיה והיונדאי.נתקדם משם.שבת שלום!

פורסם

האמת שהספורטאז GT החדשה,לא יהיו הרבה בשוק המשומשות כנראה ואולי הוא

מועדף כיד 2 בעוד 3-4 שנים וכנראה יהיה נדיר יחסית לדגמים הרגילים.

כן יהיה לו ביקוש יחסי גבוה,רק בגלל זה הייתי הולך דווקא עליו מכל העדר וחוץ מזה,הוא מאובזר

מאוד יחסית לכולם,מנוע גודש ויעיל והנעה כפולה,די שונה מכל השאר הייתי אומר.

פורסם (נערך)

בתחילת החודש יצא לי לבדוק מס' רכבים ביניהם את הטוסון החדש.

קיבלתי הצעה של 165000 לדגם השמיים הפתוחים כולל מולטימדיה, איתוראן ושאר ירקות.

לגבי סחירות עתידית, כיום אין שום הגיון לרכוש את הרכב הזה ביד שניה (אם תבדוק ביד2 תמצא מספר מצומצם של מוכרים החיים בסרט, ומחפשים את הפראייר התורן שיקנה מהם במחיר הנושק לחדש). כמובן שמגמה זו תשתנה ככל שינקפו השנים, וההגיון (לפחות שלי) אומר, שתוך שנתיים שלוש השוק יוצף ברכבים הנ"ל, והמחיר יהיה בהתאם.

דרך אגב - תוכל גם לבדוק בחברות הליסינג השונות לגבי רכבים 0 ק"מ שלפחות בדגם שאני בדקתי נמכרים סביב 152000 ש"ח (שזה כמובן עדיף משמעותית על המשומשים ביד2), אך גם במקרה זה, ההפרש לחדש (יחסית למחיר הרכב), הוא קטן עד בלתי משתלם.

בהצלחה

יניב

עריכה אחרונה על ידי billyboy

"היכולת לצטט, הינה תחליף סביר לחוכמה" (ויליאם סומרסט מוהם)

פורסם

אני יכול לתת לך את נקודת מבטי בתור אחד שקיבל לפני כבשבוע וחצי את הטוסון שלו.

נהגתי על שניהם , הדגם שעשיתי עליו נסיעת מבחן בקיה הוא ה-1.6 טורבו , מבחינת פינוקים הוא מפנק באותה מידה כמו הטוסון (אני רכשתי את הדגם סופרים 2.0 ליטר) , השוני היחידי באבזור הוא כיסאות חשמליים שיש לספורטאז , ואבזור הבטיחות שמנהיגה של עשרים דקות בערך בקיה הביא לי עצבים עד שניתקתי אותה להמשך נסיעת המבחן.

מבחינת הנהיגה מחינת מנוע וגיר הקיה עדיפה , היא מרגישה זריזה יותר , מבחינת נוחות הטוסון מרגיש הרבה יותר נוח ונינוח בשיוט אך מעט כבד ביחס לספרטאז .

אני החלטתי ללכת על היונדאי בסופו של דבר כי פשוט אהבתי אותה יותר כחבילה שלמה, יפה יותר ונוחה יותר מהספורטאז לדעתי , וכן אני יודע שהתפשרתי בעניין המנוע פה , אבל כל הבחירה בסגמנט הזה אחרי שיורדים מסדרה 3 ספורטיבית הוא פשרה מבחינת הנהיגה כי לא באמת ציפיתי שאף אחת מהמעומדות תוכל לתת את אותה חוויית נהיגה שהיתה לי בבמוו .

לגבי זמן המתנה אצל יונדאי , אני לא יודע מה סיפרו לך לגבי זמינות מיידית עדיף לך שתבדוק את זה לעומק כי החברה שם ביונדאי אוהבים לברבר והרבה שטויות כי כשאני פתחתי הזמנה אי שם בפברואר אמרו לי שהרכב יגיע אליי גג בסוף מרץ -תחילת אפריל , מפה לשם הרכב נמסר לי לפני כשבוע וחצי.

כשבדרך מנסים לשכנע אותי לקחת חבילות אבזור זולות יותר או להתפשר על צבעים אחרים כדי להקדים לי בקצת את האספקה.

• תוכן חדש...