Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם למכשיר קשר קיים דיבורית.

הלחצן מותקן על ההילוכים.

אבל גם זה אני לא יודע עד כמה זה בטיחותי כי יש צורך גם פה להוריד את היד מההגה.

פורסם
תשמע לצטט מאיזה אתר זה נחמד אבל כל עוד שאתה לא בטוח, צריך להבין שיש סעיפים

למשל :

א) מותר גם להוריד את היד מההגה ללחוץ על כפתור המענה בטלפון "מה שכתבת לא מצין את זה"

ב) אסור בהחלט שום מענה קצרצר אם אתה בעצירה מוחלטת "פקק" אלה אם אתה בצד הכביש

ג)לפי דעתי אם מותר לדבר לשוטרים ולמכבי אש ולמגן דוד ולנהגי מונית לדבר בקשר

זה לא אומר שאפשר לכולם לדבר בקשר בזמן נסיעה, "כמו שמותר להם לבצע עבירות בזמן תפקיד

"קריאה לאירוע" אסור לך לבצע עבירות אם אתה ממהר לפגישה לא?!?

אני מחר אדבר עם שכן שלי שוטר בכיר בתנועה ארצית ואתן לך תשובה ברורה בנוגע למכשיר קשר

תודה :smile: זה באמת יהיה אחלה :) .... רק שיהיה ברור, מכשיר קשר נייד בערך בגודל של טלפון סלולרי, כמו המירס אבל ללא טלפון, רק מכשיר קשר.

מהקישור של עמית:

האם נהג אשר משוחח במכשיר קשר ולא בטלפון נייד עובר עבירה לפי תקנה 28 ? י

למרות שפעולת החיוג במכשיר הטלפון מסוכנת יותר, נקבע שיש לראות מכשיר קשר כמכשיר טלפון נייד ולכן בשימוש כזה, אגב אחזקתו ביד נעברה עבירה לפי תקנה 28 הנ"ל.י

:mm_cry::mm_nah:

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

ההשוואה לנהגי מוניות לא קשורה כי מותר להם לא לחגור בעיר, מה שאומר שהם שונים מבחינת החוק.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אני שאלתי היום עם שוטר בכיר בתנועה ארצית ותשובה שלו היא:

מכשיר קשר "רדיו" כמו לנהגי מונית מותר

מכשיר קשר מירס "וכולל הדגמים של סלקום החדשים" אסור כי לפי החוק זה פלאפון ולא מכשיר קשר

שאלתי אותו למה?

תשובה: זה החוקים עד שמישהו יטרח וישנה אותם

דרך אגב זה גם חשוב לי כי יש לי מירס של העבודה

פורסם
אני שאלתי היום עם שוטר בכיר בתנועה ארצית ותשובה שלו היא:

מכשיר קשר "רדיו" כמו לנהגי מונית מותר

מכשיר קשר מירס "וכולל הדגמים של סלקום החדשים" אסור כי לפי החוק זה פלאפון ולא מכשיר קשר

שאלתי אותו למה?

תשובה: זה החוקים עד שמישהו יטרח וישנה אותם

דרך אגב זה גם חשוב לי כי יש לי מירס של העבודה

תודה על הטרחה :smile:

אבל אני לא כ"כ דיברתי על הפלאפונים עם האפשרות למכשיר קשר, או למכשירים שהם גם קשר וגם טלפון. בין ה'מותר' - מכשיר הקשר של נהגי המוניות (רק שזה שאני מדבר עליו הוא אלחוטי), וה'אסור' - הוא נראה כמו טלפון, וצריכים להחזיק אותו ביד כמו טלפון, אבל עוד קאצ' - אין צורך להצמיד אותו לאוזן כדי לדבר בו והוא לא מחובר לרשת סלולרית.

אתה יכול בבקשה לעשות לי טובה ענקית ולשאול אותו לגבי האלחוטיים שלא מחוברים לרשת סלולרית?

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
שאלת אותו גם לגבי שימוש בסלולרי בפקק תנועה במצב של עצירה מוחלטת?
לגבי זה שכחתי אני אשאל אותו מחר, "אני פשוט עובד לילה"

ליוסי אני גם אשאל עבורך, אני אחזיר לך תשובה בסביבות 9 בערב

פורסם

אוקיי מצויין

אם תוכל גם להוסיף ולציין בפניו את הפסיקה שצירפתי מקודם , הייתי רוצה לדעת מה ההתייחסות שלו לעניין.

ז"א האם הוא נתקל במקרים נוספים שבהם היה ערעור וזיכוי של נהגים בסיטואציה הזו.

GOT סחוג?

פורסם

שאלתי היא,

איך בידיוק יוכלו במשטרה לאכוף את המשתמשים במכשיר הקשר אם הם בעצמם (השוטרים) משתמשים בו ? כנ"ל לגבי אמבולנסים ומכבי-אש.

תשובות כמו "למה שוטרי מתנ"א נוסעים על 200 קמ"ש כשמותר להם 90" לא יהיו רלוונטיות, אז תחסכו את זה.

יום טוב, Chimpo.

מהירות האור גדולה ממהירות הקול, זו הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה.

פורסם

r.l

בדקתי לך והוא אמר שיש פריצה בחוק!!! "בקשר לדבר בפלאפון בפקק" וזה יטופל בקרוב

-----------------------------------------------------------------

ליוסי

בקשר לווקי טוקי הוא אמר שזה מותר לפי החוק

השאלה שלי יוסי איך תשתמש בווקי טוקי מה טווח קליטה שלו?

פורסם

תודה לך

שים לב שהפסיקה היא מלפני יותר משנתיים ועוד לא שינו כלום.

לתשומת ליבם של אלו שקיבלו קנס על עבירה כזו לאחרונה.

GOT סחוג?

פורסם

תשובות כמו "למה שוטרי מתנ"א נוסעים על 200 קמ"ש כשמותר להם 90" לא יהיו רלוונטיות, אז תחסכו את זה.

איך שוטרי מתנ"א נוסעים 200 קמ"ש כשהם בתוך לאנטיס?

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

איך שוטרי מתנ"א נוסעים 200 קמ"ש כשהם בתוך לאנטיס?

זאת הייתה הגזמה מכוונת.

ולמתנ"א יש גם סובארו B4 , הונדה אקורד ושאר רכבים שבכיף מגיעים למהירויות כפולות מתנאי הדרך.

Chimpo.

מהירות האור גדולה ממהירות הקול, זו הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה.

• תוכן חדש...