Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צחוק בצד- זה בהחלט אפשרי.

עם ההתפתחויות האחרונות בכיוון הביטוח של הדו"ג, בהחלט ייתכן שיהיה איזה משהו חדש שמצריך תשלום נוסף כדי לשנות את ההגדרה של הדו"ג ברישיון (סוג של נפלתי בין הכיסאות, בתקופה שבה שינו את התקנה מעד 500 סמ"ק לדרוג בכ"ס) או משהו הזוי בסגנון הזה.

הגיע הזמן לחשוב על להוציא רישיון ג', אולי החידוש יידחה בעוד עשור :wink:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

רשיון ג'? זהו. חזרת לשירות החובה?

כמובן שהיום זה C או אחת הוריאציות שלו.

ד"א - דווקא את בדיקות הראיה, שנדרשו מעל גיל 40, ביטלו לאחרונה. לי היה עם זה סיפור שלם לפני חצי שנה, ובסוף הדרישה בוטלה מהיום להיום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה טוען שהחליפו את האות ג' באות C? :lol:

פורסם (נערך)

ברווז, מ-2007 הרשיון הישראלי הותאם לתקן האירופי. בגלל זה הורידו את דרגה B מ-4 ל-3.5 טון והסדירו מחדש את כל דרגות הרישוי.

ממליץ לך להסתכל בצידו האחורי של הרשיון שבארנקך.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בסדר, בסדר, לא צריך לצעוק... :lol:

סה"כ ציינתי שאני משועשע משהו מזה שהאות השלישית באלפאבית העברי הוחלפה עם האות השלישית באלפאבית האנגלי:wink:

רגיל לקרוא לזה ג', וזה יותר קצר מלכתוב "משאית" :lol:

וכמובן-תודה על התיקון.

פורסם

מהמפורסמות בפורום הוא שהשוטרים בניידת מקלידים את מספר הרישוי במסופון וכך בודקים את סטטוס הרישוי שלו, ועוצרים רק כלי רכב שרישויים במערכות משרד הרישוי אינו תקין. יש איזה סדר בבלגן.

בעניין מקביל - אהבתי את הודעת התשלום המעודכנת של בט"ל (עד כמה שאפשר לאהוב הודעה כזו) - במקופ פנקס מקבלים דף עם ברקודים לתשלום בבנק הדואר ו-QR עבור תשלום בסלולרי. פשוט ויעיל.

• תוכן חדש...