Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 215
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם חוקי הפורום היו חלים על הבחורה סביר להניח שכמות ה-חחח בהודעות שלכם היתה מזכה אתכם בהגליה לכלא גואנטנמו או אלסקה (על תקן המתקת עונש...).

בסניף של גואנטנמו באלסקה, אבל כזה שנמצא על שטח שמרוב שלא רוצים אותו, נמכר בחזרה לרוסיה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא הבנתי מה הסקת מהשיחה?

חוץ מזה שחצי ממנה נקרעתם מצחוק על דברים באנליים לא ראיתי משהו חריג.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
בקיצור, היא מגעילה אותי עם האיפור שלה אבל יש לה גוף יפה.

רגע רציני - עזוב אושריקו, לא מצאת את החבורה הנכונה של האנשים להתייעץ איתם, אם איפור מפריע לך, אבל גוף מפצה עליו.

אנחנו לא מסתכלים על נשים ככה, כאילו היו משהו שהוא לא בדיוק בנאדם, אלא משהו שצריך לשווק את עצמו לסטנדרטים חברתיים של גברים מסויימים.

אני בטוח שביום שתגלה שנשים גם מפליצות, עולמך ייחרב עליך (הנה, הפסקתי עם הרצינות).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מצטער, אבל השרשור הזה נראה כמו הכלאה של האופטופיק עם מעריב לנוער... >_

אבומיניישן !

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני בטוח שביום שתגלה שנשים גם מפליצות, עולמך ייחרב עליך (הנה, הפסקתי עם הרצינות).

מה??! היא תמיד אמרה לי שזה בושם!

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
אנחנו לא מסתכלים על נשים ככה, כאילו היו משהו שהוא לא בדיוק בנאדם, אלא משהו שצריך לשווק את עצמו לסטנדרטים חברתיים של גברים מסויימים.

כן.... כנראה אתה לא קורא חתימות של אנשים:

מכוניות=נשים, אתה רוצה שהיא תשרת אותך, לא תבזבז כסף רב, תהיה יד נמוכה, תדע להיות שקטה ללא בעיות ליד אחרים, וכמובן שיהיו לה פנסים ואחוריים שנראים טוב.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
כמאמר חזל : "אלוהים נתן גוף אבל חרבן על הפרצוף"

חז"ל תיקנו את המשט לפי הפרשנות המסורתית למשפט האלמותי: "גוף אדיר פרצוף וואליד באדיר".

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

עוד פעם אני אגיד לכם , לא אמרתי ששום דבר מיוחד קרה מהשיחה הזו. הדבר היחיד שקרה הוא שהיא זרמה איתי בצחוקים ובכיף בדיבור ובתקופה האחרונה עם הלימודים שלה זה לא ככה.

בקיצור הגעתי למסקנה שיחזור לי הפלאפון אני אלך על הישיר וזהו.

מקסימום תגיד לא אז לא, לפחות אני אדע שניסיתי באמת.

יכול להיות שהיא ילדותית מדי כדי להבין שניסיתי להזמין אותה בקטע רומנטי.

אגב, הספרים של סניה, מה הקשר ? זה לא שאני מבקש ייעוץ לגבי בחורות. ספציפית לגביה, סתם תחושת פספוס.

מה גם שבשבילי יש אישה אחת באמת והיא הטויוטה.:twisted: זאת הוכחה ש16 שנה אפשר לא לבגוד ולפזול למקומות אסורים.:-D

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בשיחות הבאות אם היא לא שולחת תמונות עירום, אל תעלה לפורום. חבל על המקום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...