Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה של זליגת חשמל בביואיק ישנה.

אם אני לא מנתק את המצבר 24-48 שעות גג והרכב כבר לא יניע.

החלפתי אלטרנטור- לא עזר. ניתקתי אפילו את המערכת של האיתוראן- גם לא עזר.

לא הצלחתי לעלות על התקלה.

קראתי איפשהוא שיכול להיות שהחלפת האנטנה (חשמלית) תעזור, אבל לא נשמע לי כ"כ הגיוני.

יש למישהו רעיון? יוצאת לי הנשמה עם זה :(

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה בטוח שזה זליגת חשמל ולא מצבר שימיו ספורים?

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תתחיל בבדיקה עצמית קלה ופשוטה.

נתק את כבל ה + מהמצבר.

בחושך מוחלט, גע עם נעל הכבל ב + של המצבר.

אם תראה ניצוצות קטנים, אזי יש זליגה, ואז תתחיל לבדוק מהיכן היא מגיעה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

זה לא מצבר, כי גם מצבר כבר החלפתי.

לחן- אני אעשה את מה שאמרת, אבל רק כדי להיות בטוח, הניצוצות בכל מקרה לא אמורים להיות? גם כשברכב יש כל מיני חיישנים?

פורסם

חבר נורת ביקורת לקוטב החיובי ולנעל הכבל כאשר הוא מנותק, אם היא דולקת נתק נתיך אחד בכל פעם מלוח הנתיכים עד שהיא תכבה. הנתיך שבעקבות ניתוקו כבתה הנורה הוא אחראי למעגל שממנו יש זליגה- מכאן בדוק איזה מעגל ואיזה צרכנים יש לו.

כבר לא:sad: HONDA SILVERWING INTERSTATE 82

HARLEY DAVIDSON 1000 1982 :-)

פורסם

מאיזה שנה הרכב?

האם היה מותקן פלא פון?

האם יש מערכת סטריאו מודרנית עם שעון?

האם יש שעון זמן? האם תקין? שעון הפועל על מנגנון קפיצי בו הפלטינה תקולה יכול לרוקן מצבר.

הכי חשוב, כאשר תגלה מה הבעיה ספר לנו.

שלמה דן גדרון

פורסם

האם יש לך אור בתא המטען/בתא הכפפות? לפעמים גם שסוגרים את תא המטען או את תא הכפפות האור נשאר דולק , תבדוק את זה.

דבר שני כדי לבדוק אם יש זליגה זה לא מספיק להשתמש עם נורת ביקורת רגילה בין הקוטב למצבר אלא את הבדיקה עושים עם נורת לד בודדת (שצריכת החשמל שלה היא ממש אפסית) כדי לדעת אם משהו צורך חשמל.

פורסם

באותו עניין..לי היתה זליגה בחיפושית. עשיתי מפסק שמנתק את המצבר. אבל עכשיו אין לי אפשרות לפתוח את הרכב עם השלט (נעילה חשמלית) - אם אני אחבר את המערכת (אזעקה/נ״ח) שתעקוף את המתג- זה ״ישתה״ חשמל? או שעשוי לעבוד? תודה מראש..

רק אוסיף שהאזעקה כבר מזמן לא עובדת- ככה שהצופר לא יכול לגמור את המצבר.

פורסם

הבדיקות שצויינו מעלה מצויינות

הייתי רק מציין בנוסף שלעיתים כל מיני חשמלאים מחברים ריליי כזה או אחר לפני הסוויץ (חלונות חשמל או מושבים חשמליים למשל)

ואז הריליי עובד כל הזמן ויכול לרוקן מצבר תוך כמה ימים

שאל את עצמך אם יש אביזרי חשמל שמחוברים לפני סוויץ ופועלים גם כשהרכב כבוי ומפתח מחוץ לסוויץ

פורסם

באיזו ביואיק מדובר ומאיזה מודל ?

בביואיק יש מערכת של איזון גובה בסרן האחורי , גם כשיושבים מאחורה הרכב יתרומם לגובה מסויים .

לפעמים כשהמערכת לא תקינה היא ממשיכה לעבוד גם כשהרכב כבוי וזה יכולה להיות עוד סיבה מבין שלל הסיבות שהוצעו כאן .

פורסם

פותח השירשור לא חזר אלינו עם תשובה או אולי פתרון שנמצא.

משל, כאילו זרק אבן למים והלך ואנחנו מתמודדים עם הגלים...:evil:

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...