Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

TurboMan

אם גישה כזאת אפשר לא לצאת מהבית. לך תדע, תנשום לא נכון על איזה מישהוא ברחוב והוא ידקור אותך.

שלא תבין לא נכון, אני גם רוצה לחיות ולהינות מהחיים ואני מפחד לחצות קו לאיזה עבריין, בגלל זה אני לא אתווכח עם חבורה של ערסים על מקום חניה. אבל כשעוקף אותי בתור בדואר, בחור ממוצע שרואים עליו שהוא לא עבריין - אני אעיר לו. 98% שהוא יצעק ויגיד לי שאני חצוף ויספר לי על העיסוק של אמא שלי, 1% שהוא יגיד "סליחה צודק" ו 1% שהוא ידקור אותי. יש יותר סיכויים שאני אהיה מעורב בתאונת דרכים.

• תגובות 428
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בואו נקים ישוב חדש בצפון ע"ש קארזפורום עם מסלול במרכזו ובתים זולים בבניה קלה מסביב עם מבחן קבלה של חניה במקום צפוף ולראות אם פותח את הדלת על האוטו ליד :lol:

לכל בית יהיה מעבר לאוטו מהרחוב אל תוך הסלון.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
בואו נקים ישוב חדש בצפוןם ע"ש קארזפורום עם מסלול במרכזו ובתים זולים בבניה קלה מסביב עם מבחן קבלה של חניה במקום צפוף ולראות אם פותח את הדלת על האוטו ליד :lol:

תיאורטית זה אפשרי

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מסכים איתך, אך אינך יודע מי רק "יודע לעשות רעש" ומי באמת מסתובב עם סכין ומוכן לדקור אותך.

בגלל זה אתה צריך להסתובב עם סכין ולדקור כל מי שנראה לך חשוד כערס ועושה רעש. ויפה שעה אחת קודם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

הגיע הזמן שההנהלה תתחיל לחשוב איך מקדמים פה את העניינים הלאה.

די נו, 14 שנים של חפירות בפורום. אולי נתאגד באיזה ישוב קהילתי או משהו? אני זורם על צפון...

עריכה - liorwohl הקדים אותי :lol:

עריכה אחרונה על ידי iluxxxa
פורסם

~

לא חייבים לברוח לצפון, יש שכונות נחמדות גם בנס-ציונה וגם בכפ"ס. מנסיון. 500 מטר מרחק והבדל של שמיים וארץ.

אבל גם זו הגירה. תהיו כנים עם עצמכם.

ואם כבר נקעה נפשכם והחלטתם להגר - שאלו את עצמכם האם אתם עושים זאת כדי לשרוד או כדי להתקדם בחיים. בשכונה הנחמדה בנס-ציונה הרבה יותר קל לשרוד, אבל כדי להתקדם נדרשת קצת יותר הקרבה. זה מתחיל מהתנתקות פיזית ומנטלית מהמשפחה ומהחברים, שהם עם כל כוונותיהם הטובות בד"כ גם המכשול העיקרי של האדם בדרך אל השלב הבא.

המחפש פתרון לעכשיו, יעשה בחוכמה אם יעבור לאותה שכונה או לצפון וישיג מעט שלווה. מי שמביט 5-10 שנים קדימה ומחפש עתיד טוב יותר לעצמו ולילדיו, כדאי שיחשוב מחוץ לגבולות הגזרה. גם בחו"ל זה לא יהיה קל, זה לא יהיה מהיר וזה לא יהיה חלק. אבל לפחות שם יש סיכוי טוב שזה יהיה. מתישהו.

ואם לא - תמיד אפשר לחזור. (עם הזנב בין הרגליים)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

או שיגדל שפם ושביל בצד, יכתוב ספר פרובוקטיבי על ערסים ובמקביל ירוץ לכנסת.

פורסם
ספר אדיר אבל איך זה מזכיר לך אותו ?

ספר אדיר כשאתה בן 18-21.

ח*א של ספר ככל שאתה (אני בכל אופן) מתבגר.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
מזכיר לי את מרד הנפילים של איין ראנד

אחד הספרים האהובים עלי. חבל שלא מחייבים לקרוא את זה בתיכון.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)
שאלה רצינית, הצפון יפה והכל, אבל יש מקומות בפריפריה שהם גם זולים וגם יש בהם יותר מצביעי שמאל מימין? שהדת לא חזקה ושלא מתחתנים בממוצע בגיל 21? ושהם לא ממש חור אלא בקרבת חיפה

כן. הרבה. ומה רע בחיפה עצמה (עם עדיפות למורדות המערביים)?

למעשה מושבות הפינגוינים כאן מדולדלות ויחסית מתפקדות.

וד"א - הגעתי היום לדואר וגיליתי ששכחתי להזמין תור. לפני תריסר ממתינים. הפקידות קצת התבלבלו עם הקריאה לפי המספרים. חוץ מאשה אחת שקצת קיטרה על ההמתנה (אבללא נדחפה) הכל פעל יפה לפי הסדר.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בחיפה הדואר והבנק למשל זמינים לך במרחק הליכה ברגל?

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

פורסם

לי כן, אם כי מדובר בקטע של איזה 20 דקות בעליה כך שאני מעדיף רכב. מצד שני, במרכז חורב אין מחסור בחניה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...