Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בתחילת נסיעה אני מרגיש רעידות מהוינקר, זה השפעה של ה dsg? שמעתי שהאריכו אחריות במקרה של פריצת נוזל הוינקר ל 5 שנים.

פורסם (נערך)

חוזר עכשיו מאוטו דיפו.

יצאתי קצת מבולבל - מצד אחד הציעו לי נוזל וינקרים של "אמריקן איגל" בבקבוק של 946 מ"ל שצבעו ורדרד במחיר של 79.90 ש"ח. כתוב שמיוצר בטכנולוגיות המתקדמות לרכבי פרימיום מומלץ במייוחד ל ב.מ. וו. שחורות.

מצד שני המוכרן אמר שעדיף ללכת על מותג ידוע מאוד והציע לי נוזל וינקרים של חברת "פרסטון" הנודעת. הנוזל הזה בצבע יין בורדו בוהק ומגיע באריזה של 473 מ"ל והוא מיוצר בטכנולוגייה היברידית-ננו מולקולרית , אך מחירו 99.90.

מה מומלץ לבחור לרכב אירופאי מעודן?

עריכה אחרונה על ידי beamvelavan
פורסם
חוזר עכשיו מאוטו דיפו.

יצאתי קצת מבולבל - מצד אחד הציעו לי נוזל וינקרים של "אמריקן איגל" בבקבוק של 946 מ"ל שצבעו ורדרד במחיר של 79.90 ש"ח. כתוב שמיוצר בטכנולוגיות המתקדמות לרכבי פרימיום מומלץ במייוחד ל ב.מ. וו. שחורות.

מצד שני המוכרן אמר שעדיף ללכת על מותג ידוע מאוד והציע לי נוזל וינקרים של חברת "פרסטון" הנודעת. הנוזל הזה בצבע יין בורדו בוהק ומגיע באריזה של 473 מ"ל והוא מיוצא בטכנולוגייה היברידית-ננו מולקולרית , אך מחירו 99.90.

אתה יודע שהרכבים האירופאים הם דיוות... לך על בטוח, פרסטון עדיף

Golf MK3 1997 1.8

פורסם

מישהו יודע אם משרד התחבורה התיר ייבוא של ג'ל בלינקר מגרמניה? הבנתי שהג'ל מחליף את טכנולוגיית הנוזל ברוב רכבי הפרמיום הגרמניים, המוליכות שלו טובה יותר וניתן כך לקבוע גם קצב הבהוב.

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם (נערך)
חוזר עכשיו מאוטו דיפו.

מצד שני המוכרן אמר שעדיף ללכת על מותג ידוע מאוד והציע לי נוזל וינקרים של חברת "פרסטון" הנודעת. הנוזל הזה בצבע יין בורדו בוהק ומגיע באריזה של 473 מ"ל והוא מיוצר בטכנולוגייה היברידית-ננו מולקולרית , אך מחירו 99.90.

רק אמריקן יגאל

כל השאר זה חיקוי זול

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם
מדריך ממש מטופש! וזה בדיוק הדוגמא למה מכונאי יוטיוב בורים גמורים.

כדי לרוקן את הנוזל פשוט קודחים חור.

חחחח...חזק!! אתה בשבוע של קדיחות חורים. קודם מיכל הדלק מקבל קידוח ואז הוינקר..גדול. :)

אתה רואה שאנשים פה ניסו את זה! אתה רואה שמוסכים גובים על זה ים כסף שיש את האופציה לבצע זאת עצמאית! אתה רואה שמנהלים מפרגנים מכל הלב כי כך מבצעים זאת על הצד הטוב ביותר! איפה הבעיה?!

חזק וברוך יגאל! מכונאי יוטיוב דגול שכמוך!

פורסם

ואני נעזרתי בחברי הכנופיה לביצוע ההחלפה, מכל הלב החליפו לי אותו, ועכשיו האיתות עובר חלק, מה שלפני הטיפול קירטע

פורסם (נערך)

- אצל החברים שלי .. :shock: לא קודחים חורים גם בוינקר, זה לא טרמוסטט.

פעם ראשונה שאני שומע על-זה, חשבתי שזה מגיע עם הכנה לחור.

תפקיד הנוזל בימים חמים למזג את נורת הבלינקר הפנימית ממכת חום גבוה.

ובימים קרים שלא תקפא, לכן היא טבולה בנוזל.

ריקון כללי ומילוי נוזל חדש דליל, יהרוס את הצמיגות העמומה של הוינקר ויתחילו החלקות מהירות באיתות.

לכן בזהירות מחליפים מחצית מהנוזל -

לא להתבלבל בנוזלים זה מריח כמו אוראה, ראיתי פעם מישהו מהכנופיה מנסה למלא שם עצמאית.

ודרך חור קטן מידי ניסה למלא :screwy:

לכן לדעתי צריך יותר לפרט ולתת הסברים ותמונות של סוגי כלי מילוי, למשתמש הביתי.

(ולא בתמציתיות לקדוח חור )

אני נזהר מזה מאוד, ומעדיף כי את הנוזל יחליפו מכונאים עם יד בטוחה, ולא חפרים בלי כלי מתאים.

למנוע השפרצות וריח.

וכדאי על הבוקר לפני שיש עומס במוסך.

וכמו שרשמו, בתקן הנכון, יש נוזלים צרפתיים המגיעים עם גוון צהוב, ובגרמניות זה לבן ערפילי עד שקוף.

אם אפשר לבדוק באוטו-דאטה, מעניין אם רק התקן קובע, או גם הצבע.

והאם אפשר להחליף לפי הריח, או להיצמד להוראות היבואן.

עריכה - בדקתי אצל החברים שלי - מוזר, הם אומרים כי אפשר לערבב נוזלים.

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...