Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, כאשר אני מניע הסל"ד נע בין 1000-1500, ואין רעידות, אבל כשהמנוע מתחמם לאחר נסיעה של כמה דקות, כשאר אני עומד ברמזור נגיד, הסל"ד יורד ל 600-700, ומורגשות רעידות.

האם מצב זה קשור לאחת התושבות?

פורסם

הייתי מתחיל בניקוי מצערת עם ספריי קרבורטורים

לפעמים גם כויילים יכולים לגרום לרעידות ותורים לא יציבים מניסיון

לחבר היתה גם בעיה כמו שלך החלפת כויילים פתרה את הבעיה לחלוטין

פורסם

לא מדובר בתסמינים של סלילי הצתה לפי פותח השירשור. אם מחוג הסלד יציב ולא משחק אני בספק גם אם ניקוי מצערת יעזור. לדעתי הוא מרגיש ויברציות עדינות במצב של d אבל יהיה טוב אם הוא יחדד את הבעיה במדוייק.

פורסם (נערך)
החלפת כויילים?

להחליף את כל ה 4 ?

לחבר שלי בקורולה 2001 היו רעידות לסירוגין

בעמידה וגם בנסיעה , זה היה בא והולך

הלכנו למלא מוסכים , אחד אמר תושבת גיר

השני אמר תושבות מנוע

ניסו לנקות את בית המצערת להחליף פלגים

שום דבר לא פתר את הבעיה

לבסוף הוחלט להחליף את ארבעת הכויילים וזה מה שפתר את הבעיה לחלוטין

ניסינו גם להצליב את הכויילים, אבל לא ידענו מה הכוייל התקול

הכי מצחיק שהוא קנה ארבעה כויילים מרכב מפירוק ב 400 ש"ח

התקלה נפתרה ואז שוב חזרה אחרי שבועיים

שם אלפיים שקל קנה ארבעה חדשים וזה פתר לו את הבעיה כבר כמה חודשים שאין לו רעידות

עריכה אחרונה על ידי klasa
פורסם

הרעידות הן רעידות שמורגשות בכל הרכב, ובו בזמן בסלד יורד לסביבות ה 600, גם ב D וגם אם אני מעביר ל N.

יש קפיצות קטנות של סלד, לא משתגע, ממש בקטנה

פורסם

נשמע שהסלד באמת נמוך מידי מה שאומר שהכיוון של כשל במערכת ההצתה אפשרי ביותר. ממליץ להתחיל עם בדיקה של הפלאגים לראות שהם תקינים ומשם להתקדם לבדיקה של הסלילים. הייתי גם מבצע לפני הכל ניקוי יסודי למצערת.

פורסם (נערך)

יש לי בדיוק אותה בעיה אם טויוטה רנקס 2005. אז אם נמצא פתרון בבקשה לעדכן. תודה

עריכה אחרונה על ידי kirill5891
פורסם
יש לי בדיוק אותה בעיה אם טויוטה רנקס 2005.

תתחיל בניקוי מצערת

לא יעזור תעבור להחלפה של פלגים

אם גם זה לא יעזור אני חושב שזה רק כויילים

פורסם

ניקוי מצערת בוצע במורשה טויוטה לפני כשנתיים, לפי מה שזכור לי אז זה לא עזר, לא היה שום שינוי מורגש ( לא ניקוי יסודי שכולל פירוק והכל, אלה שמו איזה ספריי שם לפי מה שהבנתי ). פלאגים הוחלפו לפני פחות מ 10K

פורסם

יש לפרק את המצערת אל מחוץ לרכב ולבצע לה ניקוי כמו שצריך. הניקוי שנעשה לפני שנתיים בשיטה של להשפריץ ספריי לפרפר המצערת שהמנוע עובד זה כמו כוס רוח למת. מה גם שניקוי שכזה בוצע במורשה לפי מה שאתה אומר שזה עוד יותר מטריד העניין.

פורסם

גם לי עשו את זה במורשה פעם, זה היה די מצחיק וכל החצר של המוסך הפך לעשן גדול תוך כדי שהמכונאי אומר שהמצערת דווקא נקייה.

לפעמים אפשר לצחוק.

לדעתי תבדוק תושבות מנוע, כמה ק"מ יש ברכב?

את כל מה שאתה מתאר חוץ ממשחק בסל"ד גרמו לי תושבת מנוע פגומה או משהו... לא קשה להבחין לפני שאתה רץ להחליף את כל מערכת הצתה במיוחד אם כל הרכב רוטט אז אם זה תושבת אז היא בטוח במצב שאפשר להבחין.

פורסם

אם יש לרכב מצערת אלקטרונית, אז לא צריך לפרק אותה על מנת לנקות יסודי.

דבר ראשון שעושים זה לבדוק האם הסל"ד סרק תקין ולבצע עוד בדיקות (מערכת יניקת אויר, הצתה, הזרקה וכו') במידה והסלד נמוך מהתקן.

• תוכן חדש...