Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הרכב המדובכ הינו סיטרואן DS3 ספורט (1600 טורבו ידני).

רכשתי את הרכב לפני כחודש, ובבדיקת הקניה נאמר שיש להחליף את שני הצמיגים הקדמיים בשל שחיקה לא אחידה בשל כיוון פרונט לקוי.

למרות זאת, האוטו נסע ישר וההגה היה ממורכז.

החלפתי צמיגים היום (dunlop sp sport maxx tt) ולאחר ההחלפה נסעתי לעשות כיוון פרונט. בדרך מהפנצ'ריה האוטו נסע ישר וההגה היה ממורכז.

נכנסתי לפרונט פלוס באזור התעשיה ברחובות, הם הרכיבו את כל ציוד הפרונט ואמרו שאכן הפרונט לא תקין ויש לכוון.

לאחר הכיוון ההגה נטה ימינה והאוטו משך שמאלה.

חזרתי אליהם, המנהל (יוסי) עשה סיבוב ואמר שאין שום דבר והאוטו בסדר גמור. העלה את הרכב חזרה למכשיר הכיוון, בדק את הזוויות ואמר שהכל בסדר ואין שום בעיה ושחרר אותי לדרכי (בצורה לא מנומסת בעליל).

אני מצרף את טופס הכיוון. מכיוון שאני לא מבין בזה, אשמח אם תוכלו לפענח את הטופס עבורי.

בנוסף אשמח להמלצה על כיוון פרונט שיעשה עבודה טובה כי לפי היחס שלהם, אין לי מה לחזור לשם.

תודה רבה,

אלכס.

Scan_Pic0276.jpg

עריכה אחרונה על ידי אלכס נמרמן

Renault clio RT 1994

פורסם

פנה לצמיגי שטרק בא"ת נס ציונה בתחנת דלק "דלק" .

יש שם בחור חביב בשם צפריר- בעל המקום, תגיד לו שמקס הפנה אותך... גם אם לא תגיד אני בטוח שיטפלו בך יפה ;) .

צפריר עצמו עשה לי כיוון פרונט גם בבמוו וגם בקאוואליר כשהיה לה סופרצארג'ר בזמנו.

יצא פלס.

פורסם

25 שנים לא מחליף את אבי קליין מיהוד. מקצועי,הגון ואיש חביב.

ברגע שכיוון פרונט מאוזן? הוא ייאמר לך את זה. (לא כולם נוהגים ככה)

אבל אם שילמת כבר על כיוון למה לא לדרוש מהם כיוון מחדש? יש לך זכות הזו

גם אם הם מעקמים את האף...

פורסם

אם הבנתי נכון את דף הבדיקה לא עשו לך כיוון פרונט, עשו לך מערוף. כמה גבו על זה?

אני מציע לתאם עם ג'וג'ו מה"מעבדה לרכב" בחולון יום לביקור, אולי המקום היחידי בארץ שבאמת מבין בפרונט ובעל המכשור המתאים גם לרכבים מודרניים. מבטיח לך שתצא מבסוט.

פנה אלי בפרטי אם תרצה את הטלפון שלו.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

250 ש"ח (לא כולל מע"מ).

לגבי המעבדה, היתה לי התנסות מאד רעה איתם עם האוטו הקודם שלי ולכן אעדיף לא לטפל אצלם, למרות שאני יודע שהם ידועים בכיווני הפרונט.

לגבי פרונט פלוס, אני מתכנן לבצע כיוון פרונט כמו שצריך ולאחר מכן להגיע אליהם, להראות להם את הכיוון הנכון ולדרוש את הכסף שלי בחזרה.

עוד המלצות?

Renault clio RT 1994

פורסם

לא יודע מה זה "המקום היחידי בארץ..." מה שאני כן יכול לומר לך בביטחון

לאחר עשרות שנים. זה מקום מקצועי ישר והגון. אבל שיקול שלך.

אגב 250 ש"ח זה מחיר סטנדרטי פחות או יותר. אני לא בטוח שהם יחזירו לך את הכסף.

בהצלחה.

פורסם

בזמנו הלכתי למוסך מקסיקו בנתניה שקיבל המון המלצות בפורום הזה בעבר וכל מיני מקומות באינטרנט.

הגעתי אליהם ונהניתי משירות טוב ואמינות. בדקו את הרכב ואמרו שלא חובה לבצע כיוון פרונט, הפכו לי את הגלגלים, עשו לי כיוון גלגלים, לאחר מכן נסיעת מבחן כמו שצריך, כולל נסיעה שלי ועוד לפני שהסדרתי את התשלום והסבר על מה שהיה במחיר סמלי.

לא יודע אם זה רעיון טוב שתבוא מרחובות לנתניה בשביל פרונט, אבל כשאני יוצא ממקום ואני די מרוצה ממנו אני ממליץ, אז תעשה החושבים שלך.

כשאצטרך אותם שוב (ואצטרך לצערי)אני אקפוץ אליהם שוב.

ותזרוק את הדף נתונים האלו בפרצוף של המוסך , רואים בבירור את התוצאות "לפני ואחרי", לא נגעו בכלל כמעט.

פורסם

המלצה חמה על פרונטאקס באזור תעשיה החדש של ראשון לציון.

מוטי הבעלים פדאנט, (מהסוג הטוב- חולה גיפים).

פתר אצל חבר משיכה בהגה שמאלה,(רכב בן שנה עם מסרק הגה חשמלי) ששני מכוניי פרונט וויתרו.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

בטח "שנגעו".

לפי הטופס כוונו אצלך רק את זווית ההתכנסות בצד ימין קדימה כי התכנסות הכללית הייתה מחוץ לתחום.

יש עדיין בעיה של התכנסות בציר האחורי בצד ימין, שלא טופלה.

פורסם

קרוב לרחובות יש את פרונט אלשייך בכנות. מקצוען בחסד, מבטיח לך שיעלה על הבעיה ויטפל בה.

פורסם

ממליץ על פרונט הסרן ברחובות (רח' נחושתן) נכנסתי עם רכב רועד יצאתי עם נסיעה שקטה.

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

פורסם (נערך)

חשוב להבין שכיוון פרונט לא מתבטא תמיד במשיכות הגה.

לפעמים לא מרגישים כלום בנהיגה (גם לא משיכה קטנה) ועדיין הרכב חייב לעבור בדיקת פרונט.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
  • תוכן חדש...