Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכולם,

לצערי, ממש עכשיו פתאום באמצע נסיעה ארוכה הרכב מסרב לסחוב. עצרתי לקראת רמזור, מנסה לתת גז והאוטו בקושי זז.

עצרתי בצד, כיביתי את הרכב למשך 2-3 דקות, הנעתי שוב פעם והבעיה לא נעלמה. הטורים ממש נמוכים וזה נראה כאילו הרכב נכבה ממש עוד שנייה, למרות שהוא לא נכבה לי בנסיעה הזו.

בישורת הצלחתי להגיע עד 60-70 קמ"ש, ובעליות לקראת הבית שלי בקושי 10-15 קמ"ש. הצלחתי להגיע הבייתה אחרי נסיעה של כ-5 ק"מ שנמשכו כמו נצח.

בנוסף, כמה שניות אחרי המקרה, נדלקה נורית מנוע (כתומה). שעון החום במנוע היה תקין, אין נורית OD דולקת או משהו בסגנון. ממש לא נגעתי בכלום, פתאום אחרי העצירה ברמזור זה קרה.

מבאס נורא, במיוחד שאני סטודנט וכל שקל חשוב לי. הרכב כבר משרת אותי בצורה נהדרת במשך כמעט 6 שנים. היא עברה יותר מ-302,000 ק"מ.

אני אנסה מחר בבוקר להתניע, לראות מה קורה ואם הבעיה עודנה שם לפני שאסע למוסך או אזמין גרר.

אשמח לשמוע כיוונים מכם על מה עלולה להיות הבעיה. תודה והמשך שבוע טוב לכולם!

פורסם

ככל הניראה מדובר בבעייה בסליל הצתה. צריך לבצע סריקת תקלות ולראות איזה צילינדר לא מתפקד ומשם להיתקדם. יש פה לא מעט אנשים עם סורק תקלות שיתאים לריכבך. מאיפה אתה בארץ כדי שאנשים שקרובים אליך יוכלו לעזור לך בסריקה?

פורסם

אני גר בעפולה, בשכונת גבעת המורה.

עדכון הבעיה - ניסיתי בבוקר להניע והטורים עדיין משחקים, נורית מנוע נכבית, אך כאשר אני מנסה להכניס ל-R/D הרכב מגמגם קצת אחרי לחיצה עד הגז ונכבה. ככה כמה פעמים. מזכיר את הבעיה במשאבת הדלק שהייתה לי לפני כשנה.

כאשר הרכב ה-P, לחיצה על הגז מדי פעם מעלה טורים כמו שצריך, מדי פעם מעלה אותם בגמגום.

האם שוב פעם הבעיה במשאבת הדלק? אם כן, זו תהיה פעם שלישית שאני מחליף אותה!! הזמנתי גרר כי ככה אני לא יכול לנסוע, כבר בחנייה הרכב נכבה.

פורסם

מזכיר לי מקרה שהיה לי עם סליל הצתה לא תקין בסופר לנסר והייתי צריך ללחוץ על הגז כדי להשאיר את הרכב מונע.

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

יש 2 דברים מניסיון שמובילים לתופעה: הראשון זה מד כמות אויר השני זה סליל הצתה. סליל הצתה, קודם כל בדוק שהחיבור חשמל שלו יושב טוב . קרה אצלי אותה תופעה וראיתי שהקוטנטקטור משוחרר קצת הסיבה לזה שמתישהו הוחלף ברכב סליל הצתה אבל מכיוון שגם הסליל של הלנסר מתאים הוא הורכב ברכב, אבל המגע שלו לצמה טיפה שונה ולכן הפלאג לא נכנס עד הסוף . חיזוק המגע עזר. ויכול להיות שהסליל גם התקלקל.

חיישן מד כמות אויר גם גורם לתופעה זו . נתק אותו ותניע תראה אם משהו משתנה אם הרכב חוזר לחיים אבל הנורה הכתומה דולקת יש סיכוי זה הוא סע כך יום יומיים אם התופעה לא חזרה כנראה שזה המד כמות אויר. הכי טוב להתחבר למחשב ולקרא תקלות .

גם משאבת דלק יכולה לגרום לזה אבל אז נורת מנוע לא אמורה להדלק.

עריכה אחרונה על ידי dani12
  • תוכן חדש...