Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה הנורה דולקת לי קבוע.

הכל ברכב תקין

הנורה נדלקה פעמיים בשנה וחצי האחרונות לבעלים הקודם של הרכב ( כל הטיפולים מתועדים) פעם אחת הפסיק לעבוד האור ברקס מאחורה ובפעם השניה פיוז של האורות נשרף.

הפעם הכל תקין בדקתי את כל מערכות החשמל נורות פיוזים הכל תקין

מה יכולה להיות מקור הנורה?

• ספונסר פורום
פורסם

הנורה הזאת היא נורת תקלה כללית ולא ניתן לשייך אותנ למשהו מסויים

הדבר השכיח היחיד שניתן לומר לך זה האם כל אורות הבלימה דולקים

בעת לחיצה על דוושת הבלם .

אם לא תחליף נורה או יותר , אם כן אז יש צורך בחיבור של סורק וקריאת

קודי תקלה שיתנו כיוון .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אוקי עד עכשיו הייתי עם הרכב במוסך. קראתי פה שרשורים לגבי ניקוי מצערת מזרקים מצתים שסתום epc . הגעתי למוסך הקבוע שלי האוטו חובר למחשב והראה שאין תקלה (?) נותק וחובר שוב ואין שינוי, ניסינו לאפס את הנורה והדבר לא צלח. שלח אותי למוסך שלטענתו מתמחה בדברים האלה שיתפתי אותו בחשדות שלי ואמרתי לו שייסגור לגבי המצערת גם. אמר שאם זה היה מצערת הייתה מופיעה לו תקלה. בנוסף אמר שהמזרקים והמצתים בסדר האוטו עומד עגול לא מזייף והטורים יציבים.

הוא אמר שיכול להיות שהריליי של הנורה נדפק ( או משהו כזה) החליף איזה חלק קטן והנורה נעלמה. אמר שאם היא תחזור שאגיע אליו ונסתדר. מצד אחד יצאתי מרוצה הבעיה נפתרה מצד שני מרגיש לי כמו פתרון זמני ( נסעתי עם הרכב 180 קילומטר היום, ניצלתי את הצורך בנסיעה למרכז כדי לראות אם התקלה חוזרת) בינתיים הכל תקין

פורסם

להחליף ממסר זה ממש לא פיתרון זמני, ייתכן שזו באמת הייתה הבעיה.

בכל מקרה אם הבעיה חוזרת שוב אז פשוט תחזור אליו כמו שהוא אמר

• תוכן חדש...