Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רשמתי על שמי אופנוע ששימש את חבר שלי. לפני חודש האופנוע נמכר בסיכום בע"פ. עכשיו בעל האופנוע החדש והחבר מתחמקים מלעשות העברת בעלות בתירוצים שונים. אני מעוניין להוריד את האופנוע מהכביש . מה התהליך?

אם יש רעיון אחר אני אשמח לשמוע

פורסם

יש לך 2 אופציות: 1 לגשת למשרד התחבורה ולעשות את ההליך, 2 לגשת למשטרה להתלונן או אולי להודיע על גניבה.

במידה ואתה לא רוצה לערב משטרה, אין לך הרבה ברירות אלא לגשת למשרד התחבורה.

זה הליך שהייתי שוקל לעשות, היות ואתה גורם נזק לבעל האופנוע האמיתי, והוא יוכל לתבוע אותך.

אם ה"חברים" הללו ככה מתנהגים, כנראה שהם לא חברים ועל כן תודיע להם שאתה פונה למשטרה, לא יעבירו, פנה והגש תלונה.

אני לא הייתי ישן רגוע בלילה כשיש כלי רכב על שמי שמסתובב בארץ בלי שיש לי מידע או שליטה מה נעשה בו

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

אל תעשה הורדה מן הכביש (זה הליך בלתי הפיך) ומבחינה חוקית אתה לא הבעלים של האופנוע.

אתה יכול לעשות הקפאה של הרישיון.

באותה הזדמנות תעשה גם הקפאה של היחסים עם החבר שלך.

פורסם

יש לו חוזה (בעל פה) עם החבר בו רשם על שמו את האופנוע של החבר.

אם זה יגיע לדיון משפטי יהיה אמנם הנטל על החבר להביא הוכחה לכך שהתקיים חוזה כזה.

מכיוון שפות"ש הצהיר בפורום כי רשם על שמו את האופנוע בהסכמה עם חברו, הוא אינו יכול לנהוג באופנוע כרצונו (למכור אותו לאחר, למשל).

ההליך של הקפאת ניירות הוא פשוט:

http://rishuy.mot.gov.il/he/vehicle/licence/320-deposition

• תוכן חדש...