Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שאתה אומר זה שהאוטו שלך הוא לא רכב של ערסים אלא רק "לבוש כמו רכב של ערסים", אז אתה לא רוצה לקבל יחס של ערס.

זה כמו שמישהו שהוא לא חייל יילך ברחוב עם מדים של חייל.

באופן טבעי כולם יחשבו שהוא חייל ומשטרה צבאית תבוא ותעכב אותו.

או כמו בחורה שהולכת ברחוב וכולם שואלים אותה "כמה לשעה?", כי היא לבושה כמו זונה.

בקיצור, אם אתה לא רוצה שיחשבו אתה זונה, אל תשים מדים של זונה.

אם אתה לא רוצה שיחשבו שאתה חייל, אל תשים מדים של חייל.

ואם אתה לא רוצה שיחשבו שהאוטו שלך הוא ערסמוביל, אל תלביש אותו כמו רכב של ערסים.

• תגובות 385
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שתי מקרים שזכורים לי במיוחד.

פעם אחת הלכתי לשכונה יוקרתית לבית של אבא של חבר , בשעת לילה מאוחרת עוצרות אותי משטרה בזמן שאני עם שתי חברים.

שתי שוטרים ערסים(מצטער, אבל הם באמת היו ערסים) מתחילים לדבר לא יפה ומאיימים להוריד לי את הרכב מהכביש.

בזמן הזה היה לי 42 לדים כחולים בפנסים מקדימה , הסברתי לו שזה אורות חנייה אבל הם היו שוטרים רגילים וחוץ מאיום על 1000 שקל והורדה מהכביש לא עשו כלום בסוף כי כנראה רצו רק להפחיד וחשבו שאני בן דוד בהתחלה או משהו.

מקרה לפני כמה שנים שבזמנו הרכב שלי לא משך עיניים כל כך, לפחות לא בלילה , עצרו אותנו אחרי שחזרנו מפאב שזה לגיטימי , אבל את חבר שלי הורידו ועשו לו בדיקת סמים רק בגלל שהוא שחום והיה עייף... זה לא נעים גם אם בסופו של דבר אומרים אהלן וסהלן ולילה טוב.

worthless27.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

42 לדים זה כמו 25 lighters?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
האם שרשור זה ידיח את שרשור " דייהו נובירה" האגדי ממעמדו ?

נראה שאנחנו בכיוון הנכון, אני מחזיק אצבעות!

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

עם כל הכבוד לשרשור הזה,ויש כבוד, שרשור הדייהו נובירה הוא אלמותי , אין, לא היה ולא יהיה לו תחליף.

אוטו שנראה יותר טוב מוולבו, שהושקע בו סכום פי כמה וכמה ממחירו,נו באמת.

איך אפשר בכלל להשוות?

סלע

פורסם

בכל דייהו הושקע סכום פי כמה וכמה ממחירה, זאת לא חוכמה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ואני הכרתי אנשים ששירתו בתור תומכי לחימה בעתלית, כששאלו אותם איפה הם משרתים הם ענו "בשייטת 13"...

וחבר אחר שהיה מתקן מדפסות בסירקין היה עונה לאותה שאלה "ביהל"ם"

נו טוב

חחחחחח עצוב.

פורסם (נערך)

מכיוון שאני מעדיף לא להעלות תמונה אז בכל מקרה אני אפרט פחות או יותר מה יש על הרכב.

מגני רוח, ניקלים בידיות, דמוי סאנרוף, חלונות כהים, סופית אגזוז, מדבקות קטנות, וילון אחורי , מסגרות ניקל ללוחית רישוי, לדים ללוחית רישוי ובפנסים וסנפיר כריש.

ביחד עם זה:צבע מקולף בתא מטען, בגג ובאיזור הלוחית רישוי האחורית ומעט מכות חנייה.

תיהנו עם פרי הדמיון.:lol:

יחד עם זאת, אני מאוד בעד לשמור על הרכב ומי שראה את השרשור בפורום טכני שלי מבין כמה חשוב לי לשמור על הרכב מבחינה מכאנית. בד"כ רכבים משוברים שנראים משוברים לא תמיד שמורים מכאנית. בטויוטה אני שם לב לכל פרט ופרט ומנסה לשמור עליה כמה שיותר.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

בד"כ "רכבים משוברים", כהגדרתך, מבוססים על מקררים יפניים. כאלו שיכולים לעמוד בתחזוקת שבר.

ככה נשאר מספיק כסף לבלינג.

• אחראי פורום
פורסם
מכיוון שאני מעדיף לא להעלות תמונה אז בכל מקרה אני אפרט פחות או יותר מה יש על הרכב.

מגני רוח, ניקלים בידיות, דמוי סאנרוף, חלונות כהים, סופית אגזוז, מדבקות קטנות, וילון אחורי , מסגרות ניקל ללוחית רישוי, לדים ללוחית רישוי ובפנסים וסנפיר כריש.

ביחד עם זה:צבע מקולף בתא מטען, בגג ובאיזור הלוחית רישוי האחורית ומעט מכות חנייה.

תיהנו עם פרי הדמיון.:lol:

עם התיאור הזה כבר אפשר לבנות קלסתרון :twisted:

לא פירטת על ה-72 לדים.

איפה הצלחת לדחוף כמות כזאת?

והאם זה עניין דומה עם ה-72 בתולות?

תודה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לא 72. זה היה 42 או 48.

אין לי מושג איך נכנסו לפנס , אבל דווקא החזיקו מעמד יפה.

למען האמת זה היה כחול חזק וביום של הטסט כבר העפתי אותם.

מודה באשמה שזה היה מוגזם, אבל בגלל שבטרנטה שלי כל האורות בפנס אחד, זה פחות בלט.

פורסם

צודק.

אבל רוב הדברים שנעשו היו מזמן.

הבעיה היא שלאחרונה התעסקתי איתה מכאנית כמו שיודעים כאן וזה לקח לי את הפוקוס מהפחחות.

מקווה שייצא בהדמנות לתקן גם זאת.

פורסם
עם כל הכבוד לשרשור הזה,ויש כבוד, שרשור הדייהו נובירה הוא אלמותי , אין, לא היה ולא יהיה לו תחליף.

איך אפשר בכלל להשוות?

Sic transit gloria mondi

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

איך אפשר בכלל להשוות?

כדי להשקיע בדייהו יותר ממחירה, כל שנדרש הוא לתדלק מיכל מלא.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...