Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש איזשהו ניסוי שאני מעוניין לעשות על הגוף עקב פסוריאזיס שיש לי.

כולם רושמים את זה בפוסטים אבל לא ממש מפרטים מה כן אוכלים,לא יודע מה הסיבה שלהם לא לענות.

תנו רעיונות.

תודה

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

יש דבר כזה שנקרא קמח ללא גלוטן. יש גם קמח חומוס, קמח טף, קמח תירס, ועוד מלא דברים שלא מכילים גלוטן. אפשר לעשות בצק מכרובית.

כנ"ל אטריות: אורז, שעועית. מטבח אסייתי אמור לקרוץ לך.

הרבה דגים ופירות ים זה יאמי ובריא. גם עוף וביצים זה אחלה.

שמן זית, שמן קוקוס אלו השמנים שתרצה לבשל בהם [אם אסור חמאה].

סלט עם טחינה, אגוזים, קטניות, זרעים. לא חסר.

מרקים אתה יכול להכין כמעט מכל דבר, רק צריך בלנדר מוט, מים וירקות.

במקום תפו"א אדמה אפשר בטטה.

או שפספסתי את הפואנטה של ההודעה שלך?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני רואה שאתה מנסה להוריד סולניים,זה אחלה.

אבל למה להוריד בשר?

כדאי גם להוריד אגוזים ודגנים,זה גורם אלרגיות.

לאנשים מסויימים אפילו ביצים.

תאכל המון בשר,אורז,דגים ,בטטה (לא בטח אם סולני)

פורסם (נערך)

אני לא מנסה כלום, אני מחפש אלטרנטיבות למה שהם רשמו.

במקום תפו"א - בטטה זה לא אותו הדבר?

סליחה שלא אמרתי- אוכל כשר.

עריכה אחרונה על ידי eladns

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

אין שום בעיה בבשר,תוכל לבדוק זאת.

לפעמים הבעיה בעוף,יש אלרגנים שעוברים דרך המזון שלו,כנל הביצים.

לעוף שגדל בטבע לא תהיה בעיה כזו.

ממליץ לך להישאר עם הבשר ןלהוריד את השאר,מכיר כמה אנשים שעשו זאת (פליאו) והפאסורזיס השתפר להם.

ככה אני גיליתי שיש לי צליאק,רגישות לסויה וחלב.

פורסם

אדון פיקה הרופאים יודעים רק לדחוף סטרואידים שעושות פלא ומעלימות אך לאחר חודש {אסור להשתמש יותר מחודש} חוזר פי אחד וחצי.

אז לא שווה.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

"אדון פיקה?"

"החבוב" eldans1, אני מבין שאתה מתוסכל מהבעיה, אבל את התסכול שלך אל תפנה אלי. סה"כ כמו רוב חברי הפורום העצה ניתנה עקב עניין בטובתו של חבר פורום אחר.

בנוסף, לפני שאתה ממהר לפסול את "הרופאים", בקש חו"ד שניה וטיפול אחר, או פנה לרופא שזו ההתמחות שלו. גם אני הסתובבתי לא פחות משנתיים עם בעיה מאוד טורדנית עד שניגשתי לרופא אחר, שעם הטיפול עליו המליץ, תוך חודשיים נפטרתי מהבעיה המציקה לעד.

אתה לא חולה הפסוריאזיס הראשון בעולם, ו "הרופאים" מטפלים גם במקרים שכנראה קשים משלך בהצלחה. יש סיבה שהמסכנים תקועים 7 שנים בבי"ס לרפואה, תן להם קצת קרדיט.

בהצלחה.

פורסם

יש לך את כל הקיטניות ואת כל שאר הירקות. חוץ מזה כמות התבשילים שאפשר לעשות עם אורז היא אדירה.

חוץ מזה תסתכל על הצד החיובי בתזונה החדשה שלך. אם לא תאכל תחסוך הרבה כסף.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אין פתרונות קסם.

תעשה אלימינציה בכל פעם לקבוצת מאכלים אחרת.

אצלי, עד שלא הפסקתי עם גלוטן לחודש, לא ידעתי מהן התופעות לוואי (ואני לא מתכוון לפלוצים...)

לגבי פליאו או לא, אני ממליץ לקרוא קצת לפני כן. זו דרך חיים שיש בה הרבה הגיון אבל אולי לא מתאימה לכל אחד.

יש הרבה חומר ברשת, בעברית.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

סתם סיפור, לפני הגיוס (לפני "כמה" שנים) עשיתי טיול סולו של שבוע בים המלח.

בחוף של עין בוקק פגשתי חבורה של גרמנים חולי פסוריאזיס שמסתבר שהם מגיעים

כל שנה בחודש פברואר למשך חודש וחצי בערך לחוף הזה, ישנים באוהלים וכל היום נשרפים בשמש - ככה הם מבריאים מהמחלה.

הם היו כל כבר כל כך מקומיים שאפילו ספק העשבים שלהם היה קבוע ועדין התמרמרו על זה שחוקרים אותם כל פעם מחדש בנתב"ג.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

היכן המחלה מתפרצת אצלך (באיזה מיקום בגוף)?

אני לא יודע איזה תרופות גנריות או תרופות סבתא ניסית אבל מניסיוני יש מוצר טבעי שפועל בצורה הרבה יותר אפקטיבית מכל תרופה שרופא המליץ.

קוראים לזה שמן המפ שזה בעצם שמן שמיוצר מקנאביס אך אין לו את המרכיב הפעיל (THC) ולכן הוא מותר לשימוש ונמכר ללא צורך במרשם.

הניסיון שלי הוא עם מוצר של חברה בשם פוקה, מצ"ב תמונה של המוצר, פשוט למרוח על המקום פעם בבוקר ופעם בערב ( הנ"ל זה רק המלצה מניסיון אישי והשימוש הוא באחריות המשתמש)

Pukka_Organic_Hemp_Seed_Oil_250ml_1409828110.jpg

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

מחזק את נושא ים המלח, במקרה אתה חי במדינה שמכל העולם מגיעים פה לטפל בפסוריאזיס (ואפילו קופות החולים שלהם משלמות להם על השהייה).

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
אני לא מנסה כלום, אני מחפש אלטרנטיבות למה שהם רשמו.

במקום תפו"א - בטטה זה לא אותו הדבר?

סליחה שלא אמרתי- אוכל כשר.

לא. בטטות זה תקין. לא אותה משפחה בכלל, סתם דומה.

אם אתה חושש לרמות הליקופן שלך בגלל המחסור באדומים, תאכל קצת אבטיח.

תוריד דגנים באופן כללי ולא רק גלוטן. גם סוכר. סטיביה זה בסדר.

ביצים אורגניות זה אחלה.

לאכול המון בשר וירקות זה "פליאו אינטרנט". זה מגניב ונחמד אבל רחוק מאופטימלי. זה לוקח עקרונות פליאו ומיישם אותם חצי כוח, במיוחד הבשר שהרוב אוכלים. בכלל האוכל באורח החיים הזה הוא משני, אבל אני אפסיק כאן לפני שיסקלו אותי.

מקור החלבון העיקרי שלך צריך להיות בעיקר דגי ים ופירות ים, זה הכי מזין: המון חלבון, DHA, ויטמינים וכו'...

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...