Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאדם בעל היסטורית הודעות מכובדת כמו שלך הייתי מצפה שתדע את התשובה לשאלה הזאת לבד.

ברור שזה שטויות, נראה לך שיצרני הרכב לא היו מאמצים שיטה כזאת או אחרת אם באמת הייתה קיימת ועובדת ?

הדבר היחידי שזה חוסך זה חסכון למי שמוכר את הלוקשים האלו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל חודש מישהו מקפיץ את השטות הזאת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כל מי ששאל פה לא ניסה אחרי שהסבירו לו שזה שטות. אבל אני חושב שזה בכל זאת ניסוי מעניין ואשמח מאוד אם אתה תנסה ותחזור לדווח. אני אפילו מוכן לתרום לעניין 10 שקלים ,נמצא עוד 97 חברים שיסכימו לתרום ואז תתקין את זה אצלך וכך יהיה לנו את ניסוי הפורום החברתי הראשון...

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

הסתכלתי על הדבר הזה, נראה כמו טורבינה קטנה בקצה צינור האוויר לפני סעפת היניקה. לדבר החברה הוא "מערבל את האוויר" (יעני סוג של טורבו לעניים?), השכלתי הטכנית לא מאפשרת לי לחוות דעה בנוגע לסגולותיו של אוויר מעורבל...

גם הניסוי שנערך באוניברסיטת בן גוריון ואותו הם מביאים באתר לא ממש מפיל, הוא בוצע על פורד טרנזיט (!) שנת 98' (!), ואת התוצאה המיטבית של 4.23 אחוזים שיפור הוא מקבל ב-1,800 סל"ד. בשאר המהירויות על פי הניסוי השיפור נע בין 1.67 ל-0.87 אחוזים.

מצ"ב הסיכום:

cats.jpg

נשמע כמו שמן נחשים...

באופן אישי, עוד לא נתקלתי בשום רכיב שיפור צריכת דלק שמתקרב בביצועיו ליישום טכניקות נהיגה אקולוגיות פשוטות לביצוע

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם (נערך)

אושריקו, אתה גם יכול פשוט להקשיב לקינן.

לא מספיק טוב בשבילך? תקשיב לאד דליס:

כל אחד משניהם יותר אמין מאשר מי שעומד מאחורי אמצעי הדמיקולו הללו לחסוך בדלק, או מאחורי השחרת שמשות...

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
אושריקו אתה גאון, גם סנפיר ומגני רוח נכון?

הכל באהבה,להגיד עליי שאני גאון (ולא גאון על) זה די הגזמה. פשוט כל הדברים האלו זה סתם מסחטת כספים אבל דברים אחרים אמיתיים שהוכחו שעוזרים לא מקבלים מספיק במה.

חן, לא הצלחתי להבין את ההקשר לסרטון.:-)

פורסם (נערך)

שהוא מציג (מ-

) דרך אמתית, מהימנה ומעשית לחסוך בדלק (קצת כמו שאחרים אמרו) ולא *$טא עריכה אחרונה על ידי חן ג.

פורסם (נערך)

זה חלק מנסיון להמחיש...:-)

אבל כמו שכבר נאמר, הרעיון נכון ועובד - בטח יותר מהכהית חלונות ובטח ובטח שיותר ממאגיה שחורה בצינור האוויר...

עריכה אחרונה על ידי חן ג.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...