Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי תושבת פנס שבורה בשני הפנסים(יונדאי i20).

חיפשתי פתרונות זולים לביצוע התיקון באינטרנט.

מצאתי מדריך באנגלית כיצד לבצע תיקון.

אין לי את מכשיר המוצג (מחמם סיכות), ורכישה שלו בebay תעלה כ600 ש"ח.

האם יש מקום בארץ(מרכז) שיודע לבצע תיקון כזה או טוב יותר?

תודהhttps://youtu.be/aP1lgbAf8RE

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

מדובר ברכב חדש יחסית שנת 2014. גם הפנסים בפירוקיה יהיו יקרים.

על שיטת העבודה של התיקון, זה לא אמור להיות להערכתי יותר מ100 שקל לפנס. משלמים על העבודה ועל המכשיר. החומרים וכח עבודה זול

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם (נערך)
מדובר ברכב חדש יחסית שנת 2014. גם הפנסים בפירוקיה יהיו יקרים.

על שיטת העבודה של התיקון, זה לא אמור להיות להערכתי יותר מ100 שקל לפנס. משלמים על העבודה ועל המכשיר. החומרים וכח עבודה זול

100 שקלים אולי בטירה או בכפרים הסמוכים. פחח לא פותח את העיניים בשביל 100 שקלים.

לפני מספר שנים היו באיזור התעשיה של בני-ברק, רמת-גן וגם יפו עסקים שהיו מתעסקים בתיקון חלקי פלסטיק שונים ומשום מה

חלקם נעלמו.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

סתם שאלת תם... למה לא להדביק עם אפוקסי?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

עשיתי תיקון כזה עם אפוקסי נוזלי- דורש סבלנות, במיוחד זמן הייבוש, אבל הוכיח את עצמו והחזיק המון זמן. החומר עצמו עולה כ-35 שח לשפופרת.

פורסם (נערך)

פעם עשיתי ניסוי (סתם סקרנות ולמידה) והדבקתי תושבת שבורה של פנס בפורד אריקה ישנה (שנות ה-90) על ידי פיסת פח שטוחה מולבשת על השבר עם כמה ברגים +דבק וזה החזיק יופי. לא בטוח שזה יתאים לך רק כיוון חשיבה.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
  • תוכן חדש...