Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אלך לתחנת משטרה, במידה ולא אקבל מהם תשובה ברורה, ישר לעיתונות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קודם כל אלך לתחנת משטרה, במידה ולא אקבל מהם תשובה ברורה, ישר לעיתונות.

אני ממליץ לך לוותר על ללכת למשטרה, בזבוז זמן אחד גדול וגם כי אם זה יופיע באמת בעיתונות אז המקרה יטופל ברצינות הרבה יותר גדולה

פורסם

כדאי שיפנה למשטרה קודם כי כך התקשורת תוכל להכנס במשטרה על חוסר המעש שלה והמשטרה לא תוכל להגיד שלא אמרו להם.

פורסם

חבל על הזמן. לא רואים מספר רכב, אין תיעוד של תאריך ושעה ואף שוטר תנועה שמכבד את ה3,900 שהוא מקבל בחודש לא יטריח את עצמו לשבת שעות על המצלמות של הרכבת שליד כדי לראות אם הוא מזהה את הרכב. מעצבן שאנשים מרשים לעצמם לזלזל ככה בחיי אדם בגלל שהם פיספסו יציאה במחלף.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

טוב, הגשתי תלונה במשטרה והם ינסו למצוא תיעוד קיים של המאורע - במידה וכן יצרו איתי קשר בכדי שאמסור להם את הסרטון צרוב על דיסק.

אם עד יום ראשון הבא אני לא שומע מהם כלום אני מציף את זה במקביל למייל אדום.

זה המקסימום שאני יכול לעשות, לו רק הייתי תופס את לוחית הרישוי שלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

מייל לגיא לרר עם הפרטים כדי שאולי הוא יוכל לעזור אם יפרסם את זה בצינור ואז

אולי תהייה תגובה מהמשטרה, במיוחד בימים אלה שכולם בזעקות על ריבוי ההרוגים בתאונות הדרכים

אולי לבעל הקיה הכסופה 25-910 שהצליח לברוח יש מצלמה ואצלו זה תועד עם מספר רכב של המאזדה

זו קיה מליסינג של חברה

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם

תפנה לעיתונות חבר- הלחץ שזה מפעיל עליהם יטופל מיידית.

מסוכן מאוד!!! צריך להעיף אנשים כאלה מהכביש לצמיתות !!!

פורסם

ככל שהזמן עובר, כך פוחתים הסיכויים שהאירוע ישמר במערכות הממוחשבות.

זו בדיוק הסיבה שהתקנתי גם מצלמה אחורית ברכבי המשפחה, האחורית היתה מצלמת את המספר שלו.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

נתנאל - אני חושב שזו אחת העצות היותר טובות שקיבלתי בכל השרשור הזה.

עד עכשיו לא יצרו איתי קשר מהמשטרה ולדעתי כנראה גם לא יצרו - אני כבר בספק רציני אם יצא משהו מלפנות לאימייל אדום אבל השבוע אעשה זאת.

Pioneer TS-X150

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לבינתיים כלום, משטרת ישראל חזרו אליי אחרי כמעט חודש בפייסבוק אחרי שכבר הגשתי על כך לפחות שבועיים לפני תלונה רשמית.

כמו שזה נראה או שכבר טיפלו בנושא במידה והיו תלונות עליו מפי אנשים אחרים או שלא קרה דבר.

בסופו של דבר אם התיק נסגר אני אמור לקבל על כך הודעה, עדיין לא קרה.

Pioneer TS-X150

פורסם

חזק! שילוב של משטרת עם ישראל עם דואר ישראל ומערכת בתי המשפט של ישראל - שמע, הייתי כנראה צריך לצאת מהאוטו, לירות בו ולהמשיך לנסוע - גם אותי כנראה היו נזכרים להעניש רק אחרי שלילדים שלי היו שיערות לבנות.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...