Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

לאחרונה קניתי סוויפט 09 , בעמידה על D ובפרט ב R , אני מרגיש רעידות ברכב (מה שלא שמתי לב אליהם בעת הקנייה). מיכיוון שאני מבלה המון בפקקים,הדבר די מציק לי.

הבנתי שאולי אלה תושבות פגומות, אולם לפני שאני רץ להחליף (עסק די יקר) ,חשבתי שיכולה ליהיות הסיבה טורים נמוכים, מיכיוון שאין רעידות בעת הנעה ראשונה בבוקר, כשהרכב קר והסלד גבוה ; וגם אם אני מחזיק ברקס ונותן גז חלש מאוד,הרעידות נעלמות . האם יש דרך לדעת האם הרעידות נובעות מתושבות או מטורים נמוכים ?

ואם הבעיה היא טורים נמוכים, מה ניתן לעשות?

בתודה,

דוד.

פורסם

ראשית ספר לנו על כמה הטורים שהמנוע חם בסרק והאם מחוג הטורים יציב? תושבות הרבה פעמים ניתנים להיבט ויזואלי והערכת מצבם. גש למישהו מקצועי שייסתכל עליהם!

פורסם

ראשית תודה על התגובה,

כשהמנוע חם ; בD- מעט מתחת לקו של ה600 -בערך 580.

בניוטרל - מעט מעל הקו של ה600 - בערך 620.

המחוג טורים בD ,זז ממש קצת לפעמים בין 580 ל600 (את השינוי אפשר להרגיש דרך דוושת הבלם).

פורסם

ייתכן והסלד אצלך כן תקין והתושבות לא. תן למישהו מקצועי שייבדוק הכל. גם יכול להיות צנרת אויר/וואקום סדוקה ומושכת אויר. גש לאיבחון מדוייק!

• ספונסר פורום
פורסם

לפי דברייך ככל הנראה מדובר בתושבות בלויות.

אתה מוזמן להגיע אלינו לבדיקה ללא חיוב.

אורן

• תוכן חדש...