Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הרכב הועבר לרשות הפלשתינית... ידוע לי שם הכפר בו הרכב נמצא... האם יש ביניכם בעלי ניסיון בהתמודדות כזו??

שלח לי בפרטי את שם הכפר, נראה אם בכלל זה ריאלי אפילו לחשוב להוציא אותו משם.

ויחידת אתג"ר לא יעשו עם זה דבר יש להם מספיק על הראש.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אז הסיכוי היחידי שלך זה להוציא משם את הרכב בתשלום.

קח בחשבון שזול זה לא יהיה, צריך לראות אם אפשר לארגן איש קשר בכפר או לחלופין לפרסם בעיתון שלהם וכבר יצרו איתך קשר.

זה לא מקום סימפטי ולכן לא הייתי מציע לעשות דברים לבד.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מיגון יותר טוב.

עכשיו תגיד לי אתה, מה יותר טוב, להפסיד את הרכב ואת הערך הרגשי שלו, או להפסיד 20 אלף שקל?

ואל תחשוב לרגע שזה לא עסק משתלם, זה עסק משתלם מאוד,והם יודעים את זה.

תמיד אפשר לצאת לסיור בכפר עם כמה חברים ולהסתכן בלינצ' או במאסר,תלוי כמה אתה דפוק בראש ומוכן להחזיר את הרכב.

אפשר לעשות הכול,הכול תלוי בכמה אתה מוכן להסתכן.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

סלע, חבל שאינך יודע להפריד בין רכב אספנות או לצורך העניין כל רכב בעל יחוד מסוים - בין אם אובייקטיבי ובין אם סובייקטיבי - לבין רכב שאינו כזה.

מה שאתה כותב נכון לרכב חסר יחוד. אם הכולירע שגנב ממני את הבורה היה יוצר איתי קשר, הייתי מבקש ממנו לקבל רק את החפצים האישיים שלי שהיו בה, ולאחר מכן הייתי מזמין אותו להיכנס לרכב, לשים ב-D, לנסוע לקיבינימאט ולא לחזור משם. אבל זאת בורה. פאקינג בורה. עוברים הלאה מבלי להתאבל עליה יותר מידי.

ולסיום, דעה זה כמו Zין - לכולם יש אחד, וזה לא תמיד רעיון טוב לנופף בו לעיני כל (שאל את קצב). גם אם דעתך לגיטימית, זה לא תמיד רעיון טוב להביע אותה, בפרט כשברור שאין בה כל תועלת ושהיא סתם דוקרת אדם בשעת צערו.

נ.ב.: איש כמעט אינו מבטח רכב אספנות בביטוח מקיף.

לבעל הרכב: לצערי אין לי דרך לסייע לך בהשבת הרכב, זולת לאחל לך למצוא אותו במהרה ולאחל לגנב מוות איטי וכואב במיוחד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
הרכב הועבר לרשות הפלשתינית... ידוע לי שם הכפר בו הרכב נמצא... האם יש ביניכם בעלי ניסיון בהתמודדות כזו??

גם לי סיפרו שהרכב ברשות. בסוף היה מוסלק קילומטר ממקום הגניבה.

שלמה דן גדרון

פורסם

איפה ברשות? יש דיוווח אמין על מיקום?

כולי איחולים על מציאת הרכב. לי גנבו את הטארנו ובגלל שנכשלו בהנעתה עשו בה שפטים כשקיבלתי את הרכב בכיתי חלאות אדם.

שיקבלו כל הגנבים וכל הקשורים לזה את המגיע להם!

פורסם (נערך)

אלעד-שום רכב ,רגיל או ייחודי, לא שווה חיי אדם.אנחנו יודעים עם מי יש לנו עסק. רוצה בעל הרכב לשלם כופר-זה עניינו.חובה לבדוק את תנאי השטח בזמן ביצוע ה"עסקה",וכדאי לקחת בחשבון שהרכב ,בסבירות גבוהה,ייעלם שוב.מצטער אם דעתי לא נוחה או לא מתאימה להשקפתך,אבל בניגוד לדעתך, ייתכן שיש בה תועלת רבה.אם בעל הרכב ישקול שוב אם להגיע לאזור קו התפר כדי לבצע את העסקה,ייתכן שירויח את חייו.ממש לא מתכוון לדקור אדם בשעת צערו.רומז לו לפעול מהראש ולא מהלב.

עריכה אחרונה על ידי סלע

סלע

פורסם

לנותני עצות למיניהם:

מטרת השירשור הוא לסייע בהשבת הרכב וקבלת מידע.

אבקש לא להגרר לויכוחי סרק על מה היה קורה אילו או איך להתנהג...

תנו בבקשה ליורם את השקט הנפשי וגם את צורתו "הנקיה" של השירשור שתשרת את המטרה שלו והיא החזרת הרכב.

כל פוסט שלא לעניין יימחק לאלתר

בני, מנהל הפורום

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...