Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי , תודה על הסרטונים.

אני חושב שניתן להסיק משהני לפחות שהלאון עומדת טוב מאוד אחרי המגאן ולא נןתנת לה לברוח..

2017 Type R

• תגובות 215
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בסרטון השני הבחור שמצלם הוא בעל מגאן (האמת שמכר אותה לאחרונה, אבל אין קשר) וממעקב אחריו כבר תקופה ארוכה מאוד אני יכול להגיד שהוא נהג בן של ז*** ומכיר את הרינג כמו את כף ידו. נוהג שם כמה פעמים בשבוע, רוב הזמן עם עוד בעלי מגאן נוספים. כמעט תמיד נותנים בראש לרכבים יקרים פי כמה שלא לדבר על רכבי על. המגאן שלו משופרת התנהגות ומעט במנוע ועם הורדת משקל חביבה. זהו רכב מסלול בלבד לכל דבר. בכל מקרה, השורה התחתונה היא שהסיאט, שאין לי מושג מה הסטאפ שלה, לא נותנת לו להתקרב יותר מדי והסרטון הזה מחמיא לה מאוד.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

כמובן שזה תלוי מי נוהג בכל אחת...

כדי לייצר השוואה אמתית צריך להקפיד על אותו נהג ורצוי שזה יהיה נהג שכבר מכיר היטב את המסלול כדי שלא יהיה שיפור במעבר למכונית השניה כתוצאה מצבירת נסיון, או הרעה כתוצאה מהתעייפות. צריך גם לוודא תנאים דומים מבחינת טמפרטורת האוויר והמסלול...

בכל מצב אחר, אי אפשר להתעלם מההבדל בין נהגים, כי הוא יכול לעשות את כל ההבדל.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

או ההפך...:wink:

ברצינות, בזמני ההקפה הרשמיים הן ממש צמודות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...