Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה שמאן דהוא נוסע ב-GTI וחושב שאנשים מזהים אותו כנוהג במשהו עם היסטוריה, מסורת וכו', ונדמה לו שהוא עושה רושם תדמיתי - דעה.

ואחת מוטעית.

ניקח את אבא שלי ואת אחי לשם הדוגמא, הדיוטות מוטוריים מוחלטים.

תבוא ותגיד להם שקנית קופרה והם לא ידעו על מה אתה מדבר.

תבוא ותגיד שקנית GTI ותראה אצל שניהם זיק בעיניים.

אולי משהו אצלי היה לא תקין?

אבל זה מלידה וכבר התרגלנו לזה...

נ.ב. זה שרב העולם קונה חרטטת, לא אומר שזה נכון ו/או צריך לעשות את זה גם.

אני אומר שוב, מי שרוצה פוזה, עדיף לו אלפא או Audi על פני גולף. כל גולף.

פה אנחנו מסכימים וגם שם, הוא יכול לשלב פוזה עם יכולות ואפילו להשאר באותו טווח מחירים (S1).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 215
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
SAYS WHO?

לא נמאס כבר מהשטויות האלו?

ואני לא מדבר על הקופרה כרגע, אלא בכלל. בכל רכב של כל יצרן אתה עלול להתקל בכל סוג של בן אדם כזה או אחר.

זה לא רק עניין של יצרן. מניח שלזמינות של סיאט, המחיר הזול, סדנאות השיפור ועוד יש גם תפקיד בבניית תדמית המותג בישראל.

אל תקח את זה אישית.

עופר, ומה אם אני נהג לא מספיק טוב כדי להביא לידי ביטוי את ההבדלים בין הרכבים? ומה אם אני נהנה ללחוץ סתם ביציאה מרמזור, אבל בחיים לא קם בשבת בבוקר לנסוע לנ"ה? ומה אם תנוחת הישיבה ב-gti נראת לי יותר?

יש המון פרמטרים בבחירת רכב. חלקם מאוד אמוציונאלים, חלקם פחות. בעייני הסביבה שלי, כל קנייה של רכב מעבר לגולף 1.4 טרנדליין זה בזבוז כסף. אז מה? אתה מנסה להראות כמה אתה "מתעלה" מעל לשיקולים כאלו, אבל בסוף עבור כולנו הפרמטר היחיד הקובע להאם רכישה של רכב כזה או אחר היא בזבוז, זה כמה אנחנו, הרוכשים, נהנים ממנו, לא?

אז אם לפלוני יש את הכסף לgti, היא מעלה אצלו חיוך כשהוא רואה אותה חניה בבוקר, למה זה כזה בזבוז?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

גם אם (סתם לדוגמא) ה GTI היא הגולף היחידה שמגיעה עם ריפודי עור וזה תנאי של הרוכש הפוטנציאלי וזו הסיבה היחידה שהוא קונה GTI, עדיין זה לא בזבוז.

פורסם

עופר, ומה אם אני נהג לא מספיק טוב כדי להביא לידי ביטוי את ההבדלים בין הרכבים? ומה אם אני נהנה ללחוץ סתם ביציאה מרמזור, אבל בחיים לא קם בשבת בבוקר לנסוע לנ"ה?

תלוי כמה אתה "גרוע." :wink: לא צריך להיות על קץ קצה הקצים של המגבלות כדי לחוש את ההבדל בין מכוניות. אבל כמובן שהטיעון הכללי שלך נכון.

המבחן והשיח שהתפתחו בעקבותיו הם על מכונית לנהיגה, ואני אישית כמו עפר פחות מתעניין בסמליות שמאחורי בחירת הרכב. זה לא אומר שבחירה של רכב על בסיס שיקולים אלו היא "שגויה".

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

יניב, אבא שלך ואחיך הם עדיין דוגמאות פרטיות.

אני בקושי מזהה GTI כשאני רואה אחת בכביש, מה זה אומר?

שים ג'אנטים על אחת הגירסאות הפחות חמות, ובכלל ההבדל החיצוני מזערי.

אני אומר שוב, אם לא מתגרזנים, אין סיבה לקנות מכונית ספורטיבית.

לא לקופרה ולא ל-GTI, אין פוזה, אלא למי שמכיר ומבין.

זו לא פרארי או פורשה או אפילו BMW ואלפא,שכולם מזהים.

ומי שקונה ספורטיבית, לא כדי להתגרזן, אלא רק כדי לעשות פוזות על מבינים... נו, אני חושב שאפשר להבין לבד למה זה טיפשי.

עופר, ומה אם אני נהג לא מספיק טוב כדי להביא לידי ביטוי את ההבדלים בין הרכבים? ומה אם אני נהנה ללחוץ סתם ביציאה מרמזור, אבל בחיים לא קם בשבת בבוקר לנסוע לנ"ה? ומה אם תנוחת הישיבה ב-gti נראת לי יותר?

אז קנה גירסה חזקה ולא ספורטיבית.

תנוחת הישיבה זהה.

אתה חופר הרבה באין קייס שלך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לגולף אין גרסא חזקה, וגם ללאון לא ממש. לפחות לא חזקות מספיק. פעם היתה ה- FR, שהיתה מגיעה עם מנוע GTI אבל פחות עם אופי GTI. כיום, מי שאוהב לנסוע מהר, מהר, חייב את הדגמים הללו, שבד"כ גם מגיעים עם אבזור נוסף ויכולות שהוא עושה או לא עושה בהן שימש, או לפחות עושה בהן פחות שימוש.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אתה חופר הרבה באין קייס שלך.

קטעים, מכאן זה נראה ממש ההיפך.

מדבריך נראה שאתה חושב שהטעם האישי שלך הוא סוג של אמת אבסולוטית, ולא מוכן לקבל את העובדה (לא דעה, עובדה) שרכישת רכב היא מכלול של שיקולים. כן כן, גם כשזה הוטהאצ' / ספורטיבית, הכל לא מתחיל ונגמר במקסימום כ"ס ודיפרנציאל מכאני... מוזר שזה לא מובן מאליו.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לגולף אין גרסא חזקה, וגם ללאון לא ממש. לפחות לא חזקות מספיק.

ללאון דווקא יש את ה-FR, עם 180 כ"ס.

לגולף יש גירסת 150 כ"ס.

קטעים, מכאן זה נראה ממש ההיפך.

מדבריך נראה שאתה חושב שהטעם האישי שלך הוא סוג של אמת אבסולוטית, ולא מוכן לקבל את העובדה (לא דעה, עובדה) שרכישת רכב היא מכלול של שיקולים. כן כן, גם כשזה הוטהאצ' / ספורטיבית, הכל לא מתחיל ונגמר במקסימום כ"ס ודיפרנציאל מכאני... מוזר שזה לא מובן מאליו.

ומה בדיוק הנימוק לרכוש GTI אם אתה לא מתגרזן?

תנוחת ישיבה?!

מה?

פורסם (נערך)

הביאו לך כאן כל מיני נימוקים, זכותך לא לקבל אותם. מספיק שפלוני יגיד שהמראה יותר מתאים לו בשביל שזה יספיק. אפשר גם לדבר על מיתוג פחות ערסי, אופציה לגיר ידני, חיבה מוזרה לריפוד משובץ. אנאערף.

אני כבר אמרתי את דעתי, פשוט לי ברור שיש סקאלה שלמה של דעות. גם לך זה אמור להיות ברור, הרי שאם היית צודק הקופרה הייתה מחסלת לחלוטין את הGTI, אם לא בקרב כלל הציבור לפחות בקרב חובבי הרכב. אני מקווה שאין לנו ויכוח על כך שזה לא המצב, נכון...?

הא ואם הכוונה שלך היא למה GTI ולא סתם גולף, אז מספיק שאותו פלוני יגיד שבא לו להרגיש בעיטה יותר חזקה בגב ביציאה מרמזור, או שסתם בא לו פס אדום בין הפנסים בשביל לקבל זקפת בוקר או משהו. בחיי שאני לא מבין מה אתה מנסה להוכיח כאן, ע"ע פסקה קודמת, נתוני מכירות וכו'..

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

כמכונת נהיגה (לדעתי) הקופרה נהדרת. האם זה השיקול היחיד לבחירת רכב, גם אצל נהג חובב הגה? ממש לא. האם צרכנות נבונה היא בכלל קריטריון בבחירה רגשית? לדעתי גם לא. בכלל, הסתמכות על נתונים כביכול אובייקטיביים בקרב חובבים, לדעתי, היא לא יותר מכר פורה ל-shitstorms.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
הביאו לך כאן כל מיני נימוקים, זכותך לא לקבל אותם. מספיק שפלוני יגיד שהמראה יותר מתאים לו בשביל שזה יספיק. אפשר גם לדבר על מיתוג פחות ערסי, אופציה לגיר ידני, חיבה מוזרה לריפוד משובץ. אנאערף.

אני כבר אמרתי את דעתי, פשוט לי ברור שיש סקאלה שלמה של דעות. גם לך זה אמור להיות ברור, הרי שאם היית צודק הקופרה הייתה מחסלת לחלוטין את הGTI, אם לא בקרב כלל הציבור לפחות בקרב חובבי הרכב. אני מקווה שאין לנו ויכוח על כך שזה לא המצב, נכון...?

הא ואם הכוונה שלך היא למה GTI ולא סתם גולף, אז מספיק שאותו פלוני יגיד שבא לו להרגיש בעיטה יותר חזקה בגב ביציאה מרמזור, או שסתם בא לו פס אדום בין הפנסים בשביל לקבל זקפת בוקר או משהו. בחיי שאני לא מבין מה אתה מנסה להוכיח כאן, ע"ע פסקה קודמת, נתוני מכירות וכו'..

הביאו נימוק אחד - פוזה.

שאין.

ואם יש קצת, יש יותר במכוניות אחרות.

גיר ידני, זה נימוק (אם אי אפשר לקבל במכוניות אחרות). זה הבדל.

ביצועים זה נימוק. כבר אמרתי, למי שלא מתגרזן, GTI זה בזבוז.

קרבות רמזורים זו התגרזנות אצלי.

ביצועים טובים ביומיום, את זה תקבל גם בגירסאות אחרות, ולא יהיה הבדל בהתנהלות.

חיבה לריפוד משובץ... עכשיו אתה חופר באין קייס, אלא אם אתה חושב שלקנות ריפוד משובץ ב-60 אלף ש"ח זה סביר...

יש סקאלה של דעות.

אני אומר את דעתי.

מה בדיוק הבעיה עם זה?

שהיא לא מתיישבת עם קבלת החלטות של מישהו אחר?

ולמה זה בעיה שלי...?!

פורסם

איבזור ייחודי ל GTI והרצון לגולף.

שאל סוכני מכירות של צמפיון, יש לא מעט אנשים כאלה.

פורסם

הקביעה שאין פוזה נכונה אולי לך. בפועל, לגולף GTI יש המון פוזה דווקא בקרב אלה שמבינים פחות. אז חובבי ההגה יתווכחו עד זוב דם וקריעת מיתרי הקול ואצבעות בפורומים, ואנשים לא קשורים (שיש מהם הרבה יותר) ימשיכו להתפעל מאוטו-ספורט-טיל-בליסטי-GTIאחשלו!

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

GOLF GTI הנו מותג נחשק בעיקר בגלל שבעבר בבסיסו עמדה מכונית טובה יותר ממה שסיאט הציעה. זה משתנה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...