Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמוו שרשום בכותרת. הדונגל משרת בנאמנות חוץ מזה, ולכן הייתי רוצה להשמישו מחדש.

אין שום סיכוי שבעולם שאצליח להלחים את זה חזרה בעצמי. אני אפילו לא מדבר על זה שהידיים שלי לא מספיק יציבות בשביל עבודה כל-כך עדינה, אלא אפילו על העובדה הפשוטה שלא ראיתי טיפ כל-כך עדין למלחם בחיי.

יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? (זה רק + ו -, דהיינו רגליים 1ו-5 שהן הכי רחוקות אחת מהשניה, כי זה השקע שמספק את המתח לדונגל. שאר הרגליים "מתות" בצד של הPCB.)20151215_195112_resized.jpg20151215_195205_resized.jpg20151215_195538_resized.jpg

ההלחמות המקוריות לא השאירו אפילו סימן של בדיל, ולא שברו את הרגליים.

זה פשוט התנתק. הרגליים שמחזיקות אותו לPCB נכנסות ויוצאות חופשי.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם (נערך)

אתה לא אמור להלחים רגל רגל, אלא את כולם במכה, או לפחות 2-3 רגליים בכל נגיעה עם המלחם.

אתה יכול לראות הסבר מפורט כאן

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם (נערך)
כמוו שרשום בכותרת. הדונגל משרת בנאמנות חוץ מזה, ולכן הייתי רוצה להשמישו מחדש.

אין שום סיכוי שבעולם שאצליח להלחים את זה חזרה בעצמי. אני אפילו לא מדבר על זה שהידיים שלי לא מספיק יציבות בשביל עבודה כל-כך עדינה, אלא אפילו על העובדה הפשוטה שלא ראיתי טיפ כל-כך עדין למלחם בחיי.

יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? (זה רק + ו -, דהיינו רגליים 1ו-5 שהן הכי רחוקות אחת מהשניה, כי זה השקע שמספק את המתח לדונגל. שאר הרגליים "מתות" בצד של הPCB.)[ATTACH=CONFIG]446541[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]446542[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]446543[/ATTACH]

ההלחמות המקוריות לא השאירו אפילו סימן של בדיל, ולא שברו את הרגליים.

זה פשוט התנתק. הרגליים שמחזיקות אותו לPCB נכנסות ויוצאות חופשי.

אם אתה נמצא באיזור רמת-גן אוכל להלחים לך את המחבר חינם אין כסף.

קטן עליי. :lol:

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
אתה לא אמור להלחים רגל רגל, אלא את כולם במכה, או לפחות 2-3 רגליים בכל נגיעה עם המלחם.

אתה יכול לראות הסבר מפורט כאן

להלחמת רוב רכיבי SMD אין שיטה אחת אלא כול אחד בוחר לו את השיטה הנוחה לו בהתאם לציוד שיש ברשותו.

אני אגלה לך סוד :oops:. בתקופה שאני התחלתי להלחים רכיבי SMD לא היו מדריכים ביוטיוב או פורומים לעזרה בהלחמת רכיבי SMD לכן אילתרתי ושכללתי את שיטת ההלחמה של רכיבי SMD מתוך ניסיון.

איזה כייף לי :)

פורסם

אם אתה מנתניה אוכל למסור לך כזה מכשיר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לפי התמונה חסר לך לפחות 3 פדים וגם יש גשר (נגד 0) רופף באוויר שממוקם על מקום שכנראה מיועד לטרנזיסטור בכלל.

אז חוץ מהלחמה אתה צריך גם הדבקה של החיבור ושחזור של הפדים, הצדדים לא בעייה האמצעיים יהיה יותר מסובך.

אודי A4

דימה.

פורסם (נערך)

:lol: ככה הסיני בנה את זה. אין שום בעיות בלוח מלבד השקע.

אין אמצעיים. כמו שכתבתי, הוא משמש ממילא רק למתח לדונגל. יש עוד שני חיבורי USB (רגיל ומיקרו) חוץ ממנו. הם אלו שמשמשים לדטה. (ורק לדטה. הם לא יודעים לספק מתח למכשיר. ניסיתי. :evil:)

הבן הגדול שלי ניתק את התקע בפראות, ומיד אח"כ זה התנדנד נוגע-לא-נוגע כמה ימים, ועבד רק אם הדונגל היה מונח בזווית מסוימת. אתמול בערב הוא פשוט נשאר מחובר לכבל, במקום למכשיר.

אני מקווה מאד שיש עוד טיפת "בשר" על הפדים, כי אחרת זו תקלת טוטל לוסט.

הדונגל הזה מאד אמין, וחוץ מזה שהוא לא מוכן לקבל קודי, הוא משמש אותי (עם BS PLAYER ואפליקציות רשמיות של חברות התוכן+ כרטיס רשת USB שמושך תוכן מהמחשבים האחרים ברשת) בנאמנות.

הוא מתחבר לסמסונג אייר טראק בBT, ונשמע ממש לא רע. מחובר אליו אייר מאוס נחמד ובסה"כ החבילה ממש מספקת לצרכים של בני הבית.

(למרות שתוספת של קודי היתה ממש נחמדה).

לפיכך, אני לא מבין (אך עם זאת כמובן מעריך מאד:mm_yeah:) את הנכונות של החברים לתרום אחד כזה. למה הוא לא משמש אתכם? מה, כולם כבר עברו לרסברי פאי חוץ ממני? :-P.

הוא יכול עדיין לשמש כסטרימר נחמד מאד.

אז ראשית, תודה לכולם על העצות, הנכונות לתרום דונגלים והנכונות של מרק10 לתקן לי ללא תשלום. ממש לא מובן מאליו ההרתמות פה בין החברים. נעים להווכח.

היום אחה"צ, כשתפתח המעבדה לאלקטרוניקה כאן מתחת למשרד שלי, אגש לראות אם הם מיומנים כמו מרק ויכולים להלחים לי את זה חזרה.

אם לא, אטייל לי לרמת גן.

עריכה: מרטינס, תודה על הסרטון. טכניקה שבהחלט כדאי לי ללמוד לשלוט בה. אבל לא אחלום להתאמן על הפלאג היחיד שמחבר את הזאטוטים לתכנים שגורמים להם להפסיק לריב לחצי שעה. :-P

עריכה אחרונה על ידי natco

פורסם

טוב, אז כלכלי זה לא. עלות התיקון במעבדה היא 100 שקלים.

הראה לי מתחת למיקרוסקופ שהפדים תלושים. טוען שזה שעה עבודה.

נמסר בכ"ז. מחר יהיה מוכן.

תודה לכולם.

אגב, האיזורים זה בשמות ומספרים היום. :-P

• תוכן חדש...