Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לכל חובבי הנוסטלגיה (כמוני) ולכל חובבי הרכב (כמוני),

לאחרונה נפתח עמוד פייסבוק בשם "אוטו של פעם".

העמוד מאגד פרסומות, מודעות, קטלוגים ועלונים של רכבים שונים אותם אהבנו ועליהם גדלנו, משנות ה-70' ועד שנות ה-90'.

תגובות ודעות, הצעות לייעול או כל דבר אחר - נשמח לשמוע.

חשוב לציין שהעמוד נפתח למטרות כיף, נוסטלגיה ושיתוף בלבד, אין פה פרסומות ואין שום מטרות רווח.

כמובן שלייקים ושיתופים שלכם יתקבלו בברכה.

לינק לעמוד.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמע - לראות אל האלפא ספרינט כשכל חלקיה תואמים אחד לשני, הכנפיים ממשיכות את קו מכסה המנוע,

קו הדלתות מיושר עם עצמו ועם החלונות והגג - הכל באותו קו ובלי בליטות והתרוממויות ! זאת נוסטלגיה.

גם האפלאוז כשעדיין היה אפל-האוז.

The first one to get angry loses

פורסם

התיאורים הגיאוגרפיים בפרסומת של הלאדה, מרתקים. וואלה, למדתי משהו...

ציטוט:

לאדה פופולרית בעיקר באירופה, בבריטניה ובגרמניה. אבל רואים אותה הרבה גם בארצות סקנדינביה, באיטליה, בשוייץ ובספרד וגם במחוזות רחוקים יותר כמו קנדה, ברזיל ואפילו יפן.

סוף ציטוט

חולירות. בלהט המסע ברחבי הגלובוס והגדרתה מחדש של אירופה, שכחו לציין שהיא פופולרית גם ברוסיה...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

Kreios, כל הכבוד על היוזמה! אחלה של דבר.

מקווה שפנית לחבר הפורום Derish, יש לו ה-מון קטלוגים ישנים, שאת חלקם אם לא רובם הוא העלה לפני מס' שנים לפורום.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

תודה רבה לשניכם, שמח שיש עוד אנשים שמוצאים בכך עניין.

כמובן שפניתי ל-Derish ולעוד חבר פורום שידעתי שיש לו מספר רב של קטלוגים.

את רוב מה שהועלה לפורום בזמנו אי אפשר להוריד מפני שהם היו לינקים ל-Rapidshare ומן הסתם הם כבר לא פעילים.

מכיוון שאני עדיין בשלבי ליקוט ואיסוף חומרים מכמה מקורות במקביל,

זה המקום לבקש גם ממי שיש לו כל דבר שיכול להיות רלוונטי - אשמח אם יעדכן או ישלח לי, פה או בפייסבוק.

פורסם

יוזמה ברוכה, הבעייה היא עודף בדפים שקשורים לאספנות, מה שגורם למשתמשים רבים פשוט לא לעלות חומרים.

בנוסף, פלטפורמת הפייסבוק אינה מתאימה לקיום דיונים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תודה רבה חן. באופן אישי אני לא חושב שיש עודף בדפים שכאלה.

הכי קרוב שמצאתי הם העמודים של IVC או מועדון ה-5, המתרכזים בעיקר ברכבים ישנים הרבה יותר, מפגשי אספנות וכו'.

מטרת העמוד המדובר היא מדיה מודפסת נוסטלגית נטו של רכבים אשר ה"צעירים" יותר מבינינו גדלו עליהם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אחלה דף, הצטרפתי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תודה רבה.

זה אכן דף שלי שהתחיל כמשהו נסיוני לגמרי - לשלב בין הניינטיז האהובים עליי כל כך, לעולם הרכב.

בתור אחד שנולד ב-83' וגדל כילד ונער בשנות ה-90', התקופה הזאת אהובה עליי במיוחד.

אני נהנה להתרפק על מודעות הרכב, תכניות הטלוויזיה, מוצרים או כל דבר אחר מאותה תקופה.

תוך כדי חיפוש, ליקוט ואיסוף חומרים, אמרתי לעצמי אם כבר ניינטיז אז למה לא גם מודעות מה-80' וה-70'.

זה הכל. בינתיים נראה שגם אחרים מוצאים בכך עניין. :)

• תוכן חדש...