Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

נקלעתי למצב לא נעים. היה פיצוץ בצינור בניין משותף, המים זרמו כמה חודשים, מהועד נאמר שהם פנו לעירייה ולעירייה לקח כמה חודשים לסדר את זה, בנתיים המים זרמו וזרמו. הגיעו חשבונות של 1000, 1900 ש"ח וכדומה. מה שעשו בעיריה, זה את המים שזרמו מהפיצוץ - חילקו בין כל הדיירים.

בעל הבית שלי טוען שזה לא בעיה שלו, מצד שני זה גם לא בעיה שלי (זה לא קרה בדירה שלי או ממעשה שלי). מה עושים?

תודה וסופ"ש נעים!

פורסם

לא הבנתי. אתה קיבלת חשבון דו חודשי של 1900 ש"ח בגלל "צריכה משותפת" (וכך גם שאר הדיירים בבניין?).

מתוך ניסיון של מי שמכרה לי את הדירה - היה לה פיצוץ בצינור עם אבד ןשל די הרבה מים (למיטב זכרוני איזה 2000-3000 ש"ח) - היא פנתה לעיריה (חיפה) והחוב בוטל. מקובל כי פניה כזו, כאשר היא מלווה חשבונית על התיקון, מביאה לביטול החוב. עם זאת - כיון שמדובר בצינור משותף על ועד הבית לפנות בשם כל הדיירים ולבקש ביטול החוב\זיכוי (לפי עהניין).

אפשרות שניה היא כי ועד הבית יתבע את הביטוח שלו, אם סעיף כזה מכוסה.

והדבר החשוב ביותר - אם הדליפה היתה בתוך הבניין סביר שנגרמו נזקים נוספים, אם הפיצוץ היה בסמוך לדירתך (וזה יכול להיות גם שתי קומות מעליה) עליך לודא כי לא ניזוקה, כמובן בתאום עם בעל הדירה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

FARM

תודה רבה!

sperial

אכן, 1900ש"ח בגין צריכה משותפת.

הבנתי מהועד שאכן פנו לחברת המים וקיבלו הנחה שתינתן לכל דייר בהצגת חשבונית תיקון (שהעתק שלה יועבר בימים הקרובים לכל הדיירים), אבל עדיין, גם עם הנחה זה יוצא סכום שכמאט שווה לסכום חודש שכירות.

פורסם (נערך)

כפי שכתב

sperial

.

היה לנו אותו סיפור בדיוק (לפני 8/9שנים) שילמנו אלפי ש''ח כל דייר

מדובר ב 6 דירות.נזילת מים סמויה מתמשכת.

למזלנו אחד השכנים התעקש שאנו לא אמורים לשלם ופנה בכתב לחב' המים

בדרישה להחזר עם איום לפנות לגופים שונים לרבות מבקר המדינה,

הפלא ופלא קיבלנו את כל ההחזר +ריבית והצמדה + נחשו מה?

התנצלות!!

העיניין הוא רשלנות שלהם שלא הבחינו בנזילה המתמשכת.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

כפי שתארו כאן חלק מהחברים, הזיכוי הוא מלא.

גם אצלנו בבניין לפני כמה שנים היא פיצוץ תת קרקעי בצינור שהובחן רק בגלל ולאחר שקבלנו חשבון מים, הועד יצר קשר עם תאגיד המים, אמרו לנו לא לשלם וקבלנו חשבונות מעודכנים כאשר צריכה משותפת חושבה לפי ממוצע רגיל.

ז"א שום הנחה ושום נעלים, זיכוי מלא.

פורסם

הזיכוי הוא לא מלא.

אתה מקבל זיכוי בגין עלות ביוב היות המים זרמו לאדמה.

במידה וזה היה במשך זמן ממושך הייתם צריכים לקבל הודעה על צריכה חריגה מתאגיד המים.

[TABLE]

[TR]

[TD=width: 105, bgcolor: transparent] [TABLE]

[TR]

[TD=bgcolor: transparent]

הפרשי מדידה וצריכה חריגה הנובעת מנזילה

כללים (מס' 3) תשע"א-2011

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

25. (א) קיימים בנכס הפרשי מדידה, החברה תחלק אותם לפיכללי אמות המידה שנקבעו לעניין זה.

(ב) נתגלתהבנכס צריכה חריגה הנובעת מנזילה, תזכה החברה את הצרכן כדלקמן:

(1) בשל כמות מים שעד לצריכה הרגילה או הפרשיהמדידה הרגילים, לפי העניין – לפי התעריפים למים ולביוב המפורטים בכללי התעריפים;

(2) בשל כמות מים מעבר לכמות בפסקה (1) – לפיהסכום המתקבל מתעריף גבוה מקורות של חברה לפי סעיף 21(ב)(2) ושל התעריף הקבועבסעיף 4(3)(3.2) ו-5(א) לכללי הספקים המקומיים

• תוכן חדש...