Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקור אמין מבחינה מדעית? זה דף פייסבוק! אולי של כמה מדענים ומהנדסים, אבל בחייאת, גם אני מהנדס. זה לא אומר כלום.

ומעבר לזה - הם לא מציינים בשום מקום שהם ניסו את המשקפיים והם אכן מוצלחים. אני מדבר איתך על עיוור צבעים שאשכרה ניסה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתה מהנדס. גם אני מהנדס בהכשרתי.

עדיין - בתחום אופטיקה ו/או רפואת עיניים - אין לי ידע מקצועי.

נכון שבפרסומים מדעיים יש ביקורת ע"י אנשי מקצוע בתחום (למרות זאת, יש מדי פעם פאשלות), אך כאן זה לא פרסום מדעי טהור אלא העברת ידע ע"י אנשי מקצוע.

אם תניח מעט את גאוותך הפגועה בצד (אין ולא היה לי שום רצון לפגוע בך, ואני מתנצל אם פגעתי בטעות..), תראה כי הם צירפו קישורים כתימוכין לדברים (הקישורים הם לאתרים המתעסקים במדע, משהו מקביל לאתר הידען הישראלי).

זה שעיוור צבעים ניסה וזה עבד לו - זה טוב ויפה.

אך עדיין אין פירוש הדבר שזה עוזר בכל מקרה של עיוורון צבעים. זה אומר שבמקרה שלו ספציפית - זה עבד.

בשורה התחתונה - זה עוזר במקרים מסויימים (או גורמים מסויימים) של עיוורון צבעים.

ברשותך, בוא נעצור את הדיון.

מוכן לקבל את דבריי - קבל.

לא מוכן - לא קרה כלום.

הלאה. סופ"ש. צריך להתארגן. צריך להינות. :-)

פורסם

אין שום גאווה פגועה. הכל טוב.

אגב, יצרן המשקפיים לא טוען שזה עובד לכל עיוור צבעים, אלא ל-80%.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...