Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהילוך ראשון, לפעמים יש לי רעידות בחלון האחורי, ממש רוטט, צליל לא נעים.

לעיתים יותר רחוקות, קרה לי פעם אחת גם המראה הימנית

פורסם

רעידות בחלון האחורי יכולות לנבוע מזגוגית שלא יושבת טוב על המסילה או מרכיב אחר שמשוחרר בתוך מנגנון החלון.

כנ"ל לגבי המראה הימנית שאולי יצאה טיפה מהתושבת עקב מכה פיזית שהמראה קיבלה.

היה לי גיר רובוטי 6 שנים. קלאץ' מחליק זה טורים שעולים בהחלפת הילוך אך הרכב לא זז, או תיבה שלא מצליחה להעביר הילוך לעיתים קרובות (הN מהבהב או שנדלקת נורית אזהרה של הגיר לפעמים עם ריח שרוף).

תושבות מנוע פגומות-היית מרגיש רעידות בכל תא הנוסע.

פורסם

תודה על המידע. זה פעם ראשונה שיש לי רובוטי. אז אני לא יודע למה להשוות את התחושה של ההילוכים. עד אחרי שיחליפו לי קלאטץ.

היה לי היום שהילוך סירב להתחלף. פשוט העברתי לידני ועזרתי לו קצת.

אני אבדוק את החלון האחורי בהזדמנות הקרובה. תודה

פורסם

הילוך שמסרב להתחלף=לא בהכרח תקלה.

לפעמים הגיר הרובוטי (בהתאם לתנאי הנסיעה, אם נסעת הרבה בפקק, ביצעת הרבה עקיפות או בעלייה) משאיר את ההילוך יותר זמן מהרגיל (עובר לפעמים את ה3.5-4 אלף סל"ד ויכול להגיע עד 5) ונראה שהוא מתעקש לא להחליף הילוך אלא מושך את הטורים. כל עוד לא נדלקת לך נורית בלוח המחוונים ואינך מריח ריח שרוף, אתה יכול לתת גז וההילוך יעבור (אלא אם הוא מתקרב לקו האדום וזו כבר בעיה). אם העברת לידני אין בזה שום פסול.

קח בחשבון שמומלץ להוריד רגל מהגז במהלך החלפת הילוך (כשאתה מתחיל להרגיש את ה"טלטול") על מנת לשמור על תקינות הקלאץ'.

פורסם

תודה מתן.

דווקא זה קרה לי אחרי נסיעה חזרה מהצפון, ודיי במישור.

די מהר הבנתי שצריך להוריד את הרגל מהגז לא מעט ברכב הזה.

לתת תנופה קצת! לפני החלפת הילוך. להרים מעט את הרגל ורק ואז שהוא מחליף אפשר להחזיר את הרגל על הגז.

אותו הדבר גם עם צריכת הדלק המידית. (כרגע האוטו חדש אצלי אז אני עוד עוקב אחריה)

הצריכה הכי טובה היא שממש מלטפים את הדוושה של הגז, והאוטו נוסע יפה.

לפעמים אני מרים את הרגל מהגז מעט ואז מלטף בחזרה, ופתאום הצריכה המידית משתפרת.

בעבודה הקודמת היה לי קורולה עם דלק מהעבודה. שני חוויות נהיגה שונות לגמרי שאכפת לך מהדלק :)

• תוכן חדש...