Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
2750090.jpg

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תסלחו לי על הבורות אבל אני לא חושב שהבנתי מהדיון מה הוא מם שעומד בחוקים. לפי הבנתי הייתה בקשה אחת והיא שהמלל יהיה קשור למוטוריקה.

מה הם החוקים ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אלו לא סתם תמונות שדוחפים להן מלל, אלא תמונות עם קונטקסט מסויים (תבניות) שהטקסט צריך להתאים לו. במקרה שלנו, זה מגיע מהסצנה הבאה:

ומכאן ההתפתחות לתבנית x,x everywhere: http://knowyourmeme.com/memes/x-x-everywhere

אפשר תמיד לראות באתר הזה איך זה צריך להיות http://knowyourmeme.com/memes

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני חושב שמצאתי את האיזון בין שימוש נכון ובין משתמשי הפורום...

tnib1.jpg

ואדון Ceyal, מה שקורה על הבולדר נשאר על הבולדר!:lol:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
אלו לא סתם תמונות שדוחפים להן מלל, אלא תמונות עם קונטקסט מסויים (תבניות) שהטקסט צריך להתאים לו. במקרה שלנו, זה מגיע מהסצנה הבאה:

ומכאן ההתפתחות לתבנית x,x everywhere: http://knowyourmeme.com/memes/x-x-everywhere

אפשר תמיד לראות באתר הזה איך זה צריך להיות http://knowyourmeme.com/memes

וואוו, זה כל כך משעמם ליצור מם עם תבנית כזו מוגבלת.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל זאת כל המשמעות של הממים...

סתם משפטים מצחיקים לא צריכים תמונות

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

המילה בה משתמשת הדמות היא anywhere ולא everywhere.

התמונה לקוחה מהמשפט שבא אחרי השימוש במילה anywhere כך שאני בכלל לא מבין מה דחפתם את ה- everywhere לממים.

זה המשפט אליו משויכת התמונה "Don't worry, Woody. In just a few hours you'll be sitting around a campfire with Andy making delicious hot Schmoes."

בורינג !!!

fiat x1/9

פורסם

אמיר, יש ממים שונים, חלקם יותר טובים וחלקם פחות טובים. אבל יש להם קונטקסט, וזה אותו המשפט השבלוני שהדביקו להם. אחרת זה פשוט חסר טעם. זה לא משעמם, כי כל הרעיון מאחורי זה הוא למצוא משהו שבאמת יתאים לתבנית שמזוהה עם התמונה.

ולפעמים זה לא ממש עובד, כמו בשרשור הזה :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
וואוו, זה כל כך משעמם ליצור מם עם תבנית כזו מוגבלת.

זה לא משעמם, זה קשה. ובגלל זה קוראים לזה "תחרות" ולא "אירוע צדקה".

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

כמו שרשמתי, התבנית בה השתמשו אינה מותאמת לתמונה אלא אם יש משהו שאני מפספס כי לא ראיתי את הסרט.

fiat x1/9

פורסם

עזבו תבנית, אבל שיהיה קשור איכשהו לתמונה...

אנשים שמים פה משפטים, שלא רק שלא מצחיקים בפני עצמם, אלא שאפשר היה לשים אותם על רקע שחור ריק באותה המידה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
כמו שרשמתי, התבנית בה השתמשו אינה מותאמת לתמונה אלא אם יש משהו שאני מפספס כי לא ראיתי את הסרט.

לא צריך להכיר את הסרט כדי להבין איך המם הזה עובד, אתה כנראה לא גולש מספיק באתרים שמשתמשים בהם בממים. :-)

התמונות האלה הפכו לסימנים מוסכמים באינטרנט. כמו שלחובב רכב זה יראה מטופש שמישהו שם סמל של BMW על יונדאי, השימוש הלא נכון בממים נראה לנו אותו הדבר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תבנית, תבנית... אבל אם תעברו שניה להודעה הראשונה ותסתכלו בדוגמאות, תראו שגם הן לא עומדות בתבנית הנ"ל.

אז, מה הבעיה עם הדוגמאות אשר העלו החברים?

• תוכן חדש...