Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי סוזוקי סוויפט שנת 2008 מנוע 1500 עם מצבר מקורי (כנראה לפי מה שטען המוכר). קניתי את הרכב הידיעה שאצתרך להחליף בקרוב את המצבר וכנראה שהגיע הזמן. בעת העברת הבעלות קיבלתי מגואר ישראל "קופון" הנחה על מצבר שנפ .. מישהו שמע או יודע על זה משהו? איך זה ניתן למימוש?

ומה העלות למצבר הנדרש בהתחב לנתוני הרכב?

תודה מראש על כל תגובה :)

פורסם

דווקא על שנפ לא הייתי הולך, מניסיון רע בסוויפט של אמא שלי-החומצה במצבר דלפה החוצה כשהמצבר היה בן שנה. גם כל הזמן היה צריך לבדוק מים כי המפלס היה יורד. המצבר הוחלף בשנפ זהה לאחר מכן במסגרת האחריות.

גם בספייס סטאר שהחליפה אותה המצבר של שנפ גם התפגר אחרי שנה וחצי בדיוק על אותו דבר-ואני שולל טעות אנוש כי אני מקפיד לבדוק לה את מפלס המים במצבר בכל שבוע.

לגבי מצבר חדש-להערכתי מצבר מבית טוב של varta (שחור) יעלה בין 600 ל700 (אל תתפוס אותי במילה). אם אתה באזור פתח תקווה יש לך את "ד.ש אלטרנטורים" (מפיץ מורשה של varta) שמהם רכשתי את הvarta השחור ליאריס שלי לפני כשנה ואני ממליץ עליהם.

אם אתה באזור הצפון יש להם גם סניף באור עקיבא.

• תוכן חדש...